با نرم افزار acronis home director یا easeuse data recovery ببینید میتونید کل پارتیشن رو ریکاوری کنید یا نهنقل قول:
Printable View
با نرم افزار acronis home director یا easeuse data recovery ببینید میتونید کل پارتیشن رو ریکاوری کنید یا نهنقل قول:
سلام من یک هارد 1 ترابایت برند WD داشتم که وصل به کامپیتر کردم بعد رایانه روشن کردم بوی سوختگی امد بعد هارد اصلا دیکوت نمیشد متخصین عزیز هاردم سوخته و اگه سوخته قابل تعمیر هست.
بیشتر میتونه این مشکلات از برد هارد باشه روی یک سیستم دیگه هم تست کنیدنقل قول:
سلام
من یه هارد اکسترنال توشیبا یو اس بی 3 از مالزی سال 90 خریدم دیروز دادم به یکی از دوستام الان که بهم پس داده باید با دست اون قسمتی که کابل به هارد می خوره بکشم بالا تا هارد وصل بشه و یه چیزی بذارم زیرش تا وصل بمونه فکر کنم برد داخلی رو شکونده راهی هست که بشه درستش کرد ؟ با یه کابل دیگه هم امتحان کردم درست نشد چیکار باید بکنم الان ؟ نسوزه هی قطع و وصل میشه ؟
من یک لپ تاپ دل وسترو 1310 دارم که 6 سال دارمش و جدیدا مشکلی پیدا کرده اینه که وقتی چند تا سایت توی مرورگر با هم باز میکنم حسابی کند میشه و گیر میکنه گاهی وقتها هم ویندوز میاد بالا هنگ میکنه و منوی پایین ( همون قسمتی که استارت منو هست) نصفش میاد و نصف دیگش سیاه دیده میشه و باید چند باری سیستم رو ریست کرد و بعدش اتوماتیک چک دیسک میاد و بعدش مشکل حل میشه ولی کندی سرعت ویندوز سرجای خودش پابرجاست و اصلا مثل روز اول نیست.کارهایی که من انجام دادم یکی اینه که نسخه های مختلف ویندوز اکس پی و سون رو روی سیستم نصب کردم ولی تغییری نکرد حتی بلافاصله بعد از نصب ویندوز جدید هم کندی احساس میشه .فن و خود لپ تاپ رو هم سرویس کردم چندین بار دفراگ و چک دیسک کردم و با چند انتی ویروس اپدیت شده سیستم رو اسکن کردم که هیچ ویروسی نداشت فضای هاردم هم تقریبا یک چهارمش دیتا هست و کاملا پر نیست .خودم فکر میکنم هارد بر اثر فرمت پارتیشن یا fdisk در گذشته دیگه خراب شده و باید عوض شه به نظرم تمام مشکلات از هارده نظر شما ها هم همینه ؟
سلام
من یه هارد ۱ترا سامسونگ دارم سالم بود تا دیروز که زدمش به یه لبتاب توش فایل ریختم وقتی زدم به سیستم دیگه نمیاره فایلارو فقط درایوش میاد نه چک دیسک میشه نه چیز دیگه از داس هم زدم چک دیسک میگه درایو شما read only شده فقط با این برنامه ای که اینجا گفته بودید تونستم چکش کنم یک بد سکتور پیدا کرد تو کل هارد می خواستم ببینم ممکن ویروس اینکارو کرده باشه من saferemove همیشه می زنم میکشم هاردمو usb3 هم هستش
سلام من یه هارد 500g mx15 دارم شناخته نمیشد توسط سیستم بردم پیشه تعمیر کار درست شد اما الان که اوردمش هنگام کار کردن بد جور صدایی میده تازه سرعتشم یه خورده اومده پایین بنظرتون هنوز مشکلش رفع نشه باید ببرمش تعمیرگا دوباره یا طبیعیه
سلامنقل قول:
اینجا که کلا دیر جواب میدن یا نمیدن حداقل یه تعمیر کار خوب معرفی کنید ببرم درستش کنه تو تهران
درود
من هاردمو با برنامه easeus recovery ريكاورى كردم كه بين اطلاعات هاردمو كه برگردوند، دو تا فولدر ديگه به نام هاى Raw Files و System Volume Information بود...اينا به چه درد ميخورند...؟! اگه به درد نميخورن پاكشون كنم چون نزديك 11gig فضا اشغال كردن....
سپاس