Printable View
در مورد فیلم وام عسل ، آقای چاوشی هیچ قطعه ای برای این فیلم اجرا نکرده اند و همین طور از ایشان برای پخش احتمالی آثارشان در این فیلم اجازه گرفته نشده است
وب مسترِ محسن چاوشی
+
عکس جدید زانکو چاوشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: سعید آقاخانی در گفتگو با مهر: قرعه اکران پس از جشنواره فجر بهنام «لامپ 100» افتاد
+
محتوای مخفی: پيروز ارجمند: براي خوانندگان رپ،آهنگ ميسازم من در حوزه اتنوموزيكولوژي در دانشگاه تحصيل كردم و هشت واحد موسيقي پاپ پاس كردم كه موسيقي رپ را هم شامل ميشود، بنابراين اگر خواننده رپي استانداردهاي موسيقي را رعايت كند حاضرم براي او آهنگ بسازم.
+
سلفی محسن چاوشی و زانکو
پدر و پسر لباسشون رو با هم سِت کردن. :n02:
یکی از کارهای بسیار خوب محسن چاووشی به کار گرفتن اشعار (شعر به معنای واقعی نه این شعر نوهای..) در آهنگ هاش هست
خیلی از دوستان رو می شناسم که به این دلیل هوادار چاووشی شدن
نقل قول:
اتفاقا محسن چاووشی یکی از کسایی هست که انتخاب های خیلی بی نظیری هم در شعر های نو داره. و یکی از بهترین کار های ایشون هم آهنگ " چه کسی خواهد دید " هست که اون شعر نو بلند استاد حمیــــد مصدق رو قسمت هایی ازش رو خوندند.
آهنگ جدید غلط کردم رو کسی لینکشو داره ؟؟؟
دنبالشم.
چیزی که جالبه کلا زمین تا آسمون با آهنگ های آلبومش فرق داره !! یعنی خیلی خوبه به نظر من.
منبع: chavoshinews
+
پدرام کشتکار تنظیم کننده آلبوم چنگیز
پدرام کشتکار در گفتگو با مهر:
پس از 20 سال آهنگسازی خواننده شدم/ یک همکاری اکشن با محمد اصفهانی
آهنگساز با سابقه موسیقی پاپ کشورمان در تشریح آخرین فعالیتهای خود از انتشار قریب الوقوع یک آلبوم موسیقایی به خوانندگی خودش خبر داد.
پدرام کشتکار در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: چندی پیش قطعه «شهر مه آلود» را در فضای مجازی منتشر کردم که خوشبختانه این قطعه موسیقایی با استقبال 500 هزار نفری مخاطبان رو به رو شد. این رقم در مقایسه با قطعه هایی که خوانندگان مطرح پاپ اجرا می کنند رقم قابل توجهی است که خودم انتظارش را نداشتم.
وی ادامه داد: تصمیم دارم قبل از انتشار آلبوم، قطعه دیگری را هم در فضای مجازی منتشر کنم و امیدوارم تا پیش از انتشار آلبوم نهایی این قطعه نیز با استقبال مردم روبه رو شود. طبق برنامه ریزی هایی که توسط تهیه کننده انجام گرفته اولین آلبومم در مقام خواننده و آهنگساز تا دوماه دیگر وارد بازار موسیقی می شود.
این آهنگساز گفت: نام آلبوم تازه ام از نام همین قطعه «شهر مه آلود» گرفته شده که به گفته تعدادی از دوستان هنرمندم از جمله بهروز صفاریان، محمد اصفهانی، محسن چاووشی و احسان خواجه امیری انقلاب جدیدی در عرصه آهنگسازی با موزیکالیته بالاست که فکر می کنم در حوزه موسیقی سرگرم کننده می تواند مورد توجه مخاطبان قرار بگیرد. از سویی من بر این باورم که فضای این سالهای موسیقی پاپ به تکراری رسیده که هرچه سریع تر باید از آن بیرون رفت در غیر اینصورت شرایط خوبی در انتظار این گونه موسیقایی در کشورمان نخواهد بود.
کشتکار با اشاره به انگیزه های خود برای خوانندگی تازه ترین آلبومش توضیح داد: بیش از بیست سال است که مردم بدون اینکه من را بشناسند از آثاری که توسط خوانندگان مطرح پاپ به آهنگسازی من منتشر شده لذت برده اند و من هم عاشقانه از این فضای ایجاد شده لذت می بردم اما دیگر وقت آن رسیده که من از پشت این فضا به کنار مردم بیایم تا کمی من را بشناسند و بدانند آهنگسازی که این همه خاطره با آن دارند کیست و حالا که آمده خوانندگی کند چه دستاوردی را برای مخاطبانش فراهم کرده است. من بیست سال است که در این عرصه فعالیت کرده ام و حالا می خواهم به عنوان خواننده در کنار آهنگسازی حضور فعال تری در عرصه موسیقی داشته باشیم.
این آهنگساز در بخش پایان صحبتهای خود گفت: غیر از همکاری با محسن چاووشی در آلبوم «چنگیز» و محمد اصفهانی در آلبوم «شکوه» برای قطعه «ماهی های سرخ عاشق» مشغول آهنگسازی و تنظیم یک قطعه بسیار متفاوت برای محمد اصفهانی هستم که یک قطعه کاملا پر تحرک، جوانپسند و اکشنی است که کاملا به روز تنظیم شده و تصور می کنم متفاوت ترین اثر این خواننده خواهد بود.
منبع: mehrnews
+
ماهنامه هفت نگاه
+
قسمت کوتاهی از مصاحبه بابک ریاحی پور در مجله موسیقی قرن 21 در رابطه با اظهار نظر قبلی من باب موسیقی چاووشی
سینا سرلک و محسن چاوشی همکار میشوند/ گفتگوی شهریار و سایه
سینا سرلک با حضور در برنامه «موسیقی من» رادیو جوان از همکاری مشترک با محسن چاوشی برای خواندن گفتگوی شعری شهریار و سایه خبر داد و معاون جدید صدا نیز از استودیو این برنامه بازدید کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، سینا سرلک از خوانندگان جوان موسیقی سنتی این هفته مهمان برنامه «موسیقی من» رادیو جوان با اجرای فرزاد حسنی بود.
در آغاز برنامه فرزاد حسنی روایتی را که از زبان مهرزاد امیرخانی ترانهسرا، درباره ساخت قطعه «روز برفی» زندهیاد مرتضی پاشایی بیان شده بود خواند.
در ادامه سرلک با اشاره به این اینکه باید از تکرار بیرون بیاییم، اظهار کرد: من همیشه به دنبال نوگرایی در عرصه موسیقی هستم.
وی با بیان اینکه برخی از افراد همیشه به دنبال ایراد گرفتن هستند، گفت: نظر این گونه افراد درباره کارهای من این است که موسیقی آثار من تلفیقی نیست بلکه پاپ است اما حقیقت خلاف این موضوع است و کارهایی که من اجرا میکنم تلفیقی است.
سرلک در پاسخ به سوال حسنی درباره سفرش به خارج از کشور توضیح داد: من در خارج از کشور امکان اقامت را دارم، اما دلبستگی من به کشورم است و سرشت من با هیچ کجای دنیا به جز کشورم همخوانی ندارد.
همچنین در خلال پخش این برنامه نسرین آبروانی معاون جدید صدا که برای بازدید از استودیوهای پخش شبکههای رادیویی به ساختمان پخش 9 دی آمده بود، از استودیوی شبکه جوان هم بازدید کرد.
در ادامه برنامه سرلک تصنیف «چرخ سبز» از آلبوم «اشکی در گذرگاه تاریخ» را به برای اولین بار از شبکه رادیویی جوان پخش و عنوان کرد: این آلبوم هنوز در ایران منتشر نشده و من این اثر را به شنوندگان برنامه «موسیقی من» تقدیم میکنم.
وی همچنین قطعاتی را به طور زنده اجرا کرد و در پاسخ به سوال حسنی مبنی بر اینکه آیا شعری بوده که دوست داشتهای بخوانی اما هنوز نخواندهای، گفت: شعری را که بین استاد شهریار و سایه رد و بدل شده دوست دارم بخوانم و با صحبتی که با دوستم محسن چاوشی کردهام قرار است به زودی این اتفاق بیافتد.
فرزاد حسنی در واکنش به این موضوع با خنده خطاب به سینا سرلک، اظهار کرد: بگذار آن آقای خاص که دیده نمیشود سایه را میخواند.
برنامه «موسیقی من» با اجرای فرزاد حسنی جمعهها صبح از ساعت 10 تا 11:30 از شبکه رادیویی جوان به طور زنده پخش میشود.
منبع: mehrnews
+
+