اول وزارت دفاع بعد نیروی هوایی سپاه بعد نیروی دریایی و زمینی سپاه ارتش هم به همین ترتیب!نقل قول:
آخر هم ناجا!
در ارتش اگه بعد از آموزشی جاهایی مثل حفا یا عقیدتی یا مخصوصا ایثارگران بیوفتی واقعا حال میکنی:n31:
Printable View
اول وزارت دفاع بعد نیروی هوایی سپاه بعد نیروی دریایی و زمینی سپاه ارتش هم به همین ترتیب!نقل قول:
آخر هم ناجا!
در ارتش اگه بعد از آموزشی جاهایی مثل حفا یا عقیدتی یا مخصوصا ایثارگران بیوفتی واقعا حال میکنی:n31:
اره کلا خرش خیلی میرهنقل قول:
نظر بقیه آقایون چیه؟
البته شعبه ایثارگران میشی جمعی گروهان قرارگاه تیپ، البته که کارت توی شعبه خیلی خوبه ولی بعدظهر باید بیای آسایشگاه (قرارگاه) پس مرخصی و نگهبانی و این چیزات بفرمانده قرارگاهه، پس خیلی خیلی بستگی به این داره که فرمانده قرارگاه آدم باشه یا نه، میتونی گیر یه عقده ای تمام عیار بیوفتی که آرزو کنی توی گردان رزمی میوفتادی اما شعبه ایثارگران نه!
دلم میگیره وقتی میبینم بچه ها دارن با اشتیاق راجع به تاریخ اعزامشون حرف میزنن! :n03:
خدا پشتو پناهشون باشه.خیلی راهه سختی را پیش گرفتن.واقعا خدا رحم کنه.واقعا خیلی سخته.خیلی...:n02:
اقا نیروی دریایی سیرجان چجوریه؟
سلام
یکی ار رفقام دانشجوی پیام نور بوده ولی درسشو تموم نکرده و چون معافیت تحصیلیش تموم شده رفته سربازی. حالا تو یکی از دانشگاههای سپاه تو استان خودش داره خدمت می کنه. امکانش هست تو حین خدمت بره دانشگاه تا بقیه واحد هاش رو پاس کنه؟
اصلا میشه حین خدمت تو دانشگاه تحصیل کرد؟چون شنیدم دانشگاه پیام نور با تحصیل حین خدمت مشکلی نداره.
ممنونم میشم اگه ج.ابمو زود بدین.
راستش دل منم گرفت از اینکه میگین راه خیلی سختی پیش رو داریم :n03:نقل قول:
دوست عزیز قصد تو ریختنه دلتو نداشتم.:n03:نقل قول:
ولی نصف ما مشکلمون اینه که بدون اطلاع وارد این مسیر میشیم.روی حرفای کذب یک سری آدم سختی های سربازی روش سرپوش گذاشته میشه و به اصلاح همه میگن : آره برو.اتفاقا خیلی خوبه.مرد میشی!
ولی هیچ کس حقایق این راه سختو نمیگه.من از وقتی سختی های راهو دیدم وجدانم اجازه نمیده ساکت بمونم و به به الکی بکنم!
چون مطمئنم کسی که با سختیاش آشنا باشه و بره به مراتب موفق تر از کسیه که ندونسته بیاد توی این مسیر.
بزرگ ترین توصیم اینه که تا به آمادگی روحی و جسمی واسه ی خدمت نرسیدین ، قید تموم دلبستگی هاتونو واسه ی همیشه نزدید (خونواده ، شغل ، دوست ، نت و...) ، و آشنا ندارید ، پا توی این راه نذارید ! :n03:
ولی در کل واسه ی همه آرزوی خدمت راحتو دارم.:n40:
سلام دوستان من چند تا سوال داشتم
1- من تازه دفترچه گرفتم تو کاغذ معاینه تو قسمت بیماریها نوشته سر درد های طولانی مدت ( من ماهی دو سه بار شاید و بعضی وقتا هم اصلاً اتفاق نمیفته ، سمت راست سرم 8 9 ساعت یکسره درد میکنه و مثکن هم تاثیری نداره احتمالاً میگرن دارم) نمیخوام اینو علامت بزنم میترسم باعث معاف از رزمی بشه... نظر شماها چیه؟؟؟
2- من وقتی میخوام دفترچه بفرستم غیر از گواهی پایان تحصیلات دانشگاهی مدارک تحصیلی دیگه ای رو هم بفرستم که از آموزشگاه های آزاد گرفتم یا تو پلیس+10 قبول نمیکنن و نظام وظیفه هم برمیگردونه؟؟؟
3- من اگه قانون عوض نشه 6 یا 7 ماه کسری ایثار گری از طرف پدرم دارم میخوام بدونم برا این کسری کی باید اقدام کنیم العان ، تو آموزشی ، یا بعد آموزشی... روالش چچوریه اونجا خودشون نامه ای چیزی میدن بریم دنبالش یا چطوریه؟تو یگان باید به کجا مراجعه کنیم برای پیگیری کسری... این سوال 3 رو کاملتر توضیح بدین...
ممنون.
موافقم...در کل خیلی از ماها بدون اطلاع وارد این مسیر میشیم، مقصر هم ما نیستیم. فاکتور سن و زمان دو مشکلی هستن که مانع آمادگی میشند، فرد تا چشم به هم بزنه وقت خدمتش رسیده و باید بره سربازی...نقل قول:
با وارد شدن به مسیر سربازی خود بخود قید دلبستگی ها زده میشه و فرد تک و تنها با تکیه بر خودش باید سر کنه
اینو یکی جواب بده خواهشا
نقل قول:
برادر اعزام درسته نه اعظام! اونی که شما میگی از عظمت و بزرگی میاد :n02: حالا از جمله بندی بگذریم که ...نقل قول:
شما اگر بالای دیپلم باشی ماه های زوج اعزام میشی، حالا اگر اولین ماه زوج پیش روتون ظرفیت خالی داشته باشه همون ماه ولی نشد ماه زوج بعدی (شهریور بفرستید احتمال زیاد آبان اعزام هستید)
ولی اگر دیپلم به پایین هستید 18 هر ماه اعزام هستید، پس اگر مثلا اواخر شهریور اقدام کنید احتمالا 18 مهر اعزام خواهید شد.
دوست من اول اینکه اگر تحصیلات دانشگاهی دارید اعزام مهر نداریم ... اعزام فقط اول ماه های زوج هستنقل قول:
شهریور اگر 31 شهریور منظورتون هست که به اعزام ابان نخواهید رسید و اعزام شما دی خواهد بود ...
به طور معمول باید تا 40 روز مانده به اعزام پیش رو مدارکتون ثبت شده باشه و گرنه به اعزام بعدی موکول خواهید شد ..
مومن . اگر هر کسی که بتونه از خانواده و شغل و دوست ونت و... بزنه دیگه خودش به بعثت میرسه !:n02:نقل قول:
مگه میخوان بودا بفرستن معبد؟
در کل گفتن این چیزها فقط روحیه رو خراب میکنه
ما اولین نفر نیستیم که خدمت میریم و اخرین نفر هم نیستیم
پس دوستان امید داشته باشید
اگر خیلی پکرید و توخودتونید بشینید فیلم رهایی از شاوشنگ رو ببینید :n11:
سلام دوستان
من 26 آذر رفتم بیمارستان امام سجاد برای معافیت..بعد از بررسی توسط سه پزشک گفتن دقیقا یکماه دیگه برو به نظام وظیفه محل سکونتت (شهرستان اطراف تهرانم)..26 دی رفتم نظام وظیفه شهرمون، گفتن بله جوابش اومده از بیمارستان باید منتظر بمونی کمیسیون تشکیل بدیم خبرت میکنیم.
امروز نهم بهمن هست هنوز خبری نشده ! طبیعیه؟ یا برم دوباره سر بزنم؟
من یک سری اطلاعات در مورد وزارت دفاع میخواستم .
وزارت دفاع چیه و اصلا کارش چیه ؟
پست باید بدیم یا همش اداریه ؟
مثل ارتش و سپاه توی بیشتر استانها میتونیم خدمت کنیم یا فقط تو تهرانه ؟
ممنون
یه سوال دیگه !
کارشناسی برق کسی داشته باشه و پدر تو مخابرات باشه
نمیشه یه جوری امریه گرفت ؟؟
سلام از دوستان کسی اگه فهمید برج ۱۲ مشخص شده کجا افتادن اینجا خبر بده همه متوجه شن.
فکر کنم پنج شنبه ها نظام وظیفه تعطیل باشهنقل قول:
احتمالا میره تا شنبه که اعزام ها مشخص شده باشه یا نه
مشخص شده شنبه بپرسیدنقل قول:
سلام خسته نباشید
دوستان من 2 ماهی هست دفترچه سربازیم رو پست کردم ( 1 اسفند اعزامم ) و محل زندگیم رو تو دفترچه تهران زدم و همون تهران پست کردم ( تهران مجردی زندگی می کنم ) حالا پشیمنون شدم که چرا تهران زدم می خوام همون محل زندگی پدر و مادرم بزنم که اگه شهر خودم افتادم راحت باشم ...
ایا زمانی واسه ویرایش دفترچه و تغییر محل سکونت وجود داره ؟ چطوری میتونم تغییر بدم
ممنون از همگی
سلامنقل قول:
در مورد ویرایش اطلاعات می تونید به پلیس +10 مراجعه کنید. (به احتمال زیاد قابل ویرایش هست)
دوستان لطفاً به سوالات منم جواب بدیننقل قول:
سلام دوستان
کسی امروز رفت نظام وظیفه؟
میگن کدا مشخص شده.
کسی از کدا خبر داره ؟سایت نظام وظیفه که کلا به درد نمیخوره الانم جواب نمیده شنبه بریم پلیس ۱۰ جوذب میدن اونجا؟
نه پلیس+10بدرد نمیخوره!فقط نظام وظیفهنقل قول:
send from 1100
سلام به همگی. بعد از یه مدت کوتاه مجدد به انجمن برگشتم تا ببینم چه خبره و تمام کامنت های چندین صفحه گذشته دوستان رو خوندم. ظاهرا فعلا مکان اعزام اسفندی ها مشخص نشده ولی ایشالا به زودی مشخص میشه، خیلی عجله نداشته باشید. توکل به خدا. یاد چندین هفته پیش خودم میوفتم که هر روز به اینجا سر میزدم تا اینکه روز اعزامم رسیدو از اینجا کمی دور شدم. الانم حداکثر 3 هفته تا پایان آموزشیم مونده و واقعا تا اینجا دوره خوبی بوده و اونجور که پیش بینی می کردم سخت باشه نبوده که البته این مورد بستگی داره تو چه پادگان، گردان و گروهانی میوفتید. بنده پادگان 02 ارتش هستم. واقعا این مورد خیلی تاثیرگذاره و اینکه دوستان از الان به فکر اینن که کدوم پادگان میوفتن و یا بعضیا میگن فلان پادگان سختیش زیاده یا فلان پادگان سختیش کمه و از این حرفا، کاملا نسبی هست و اصلا تا روزی که گروهانتون تو پادگان مشخص نشده هیچی مشخص نیست. الان تو پادگان 02 تو یه گردان 6 تا گروهان وضعیت سختی و راحتیشون باهم فرق داره، من نوعی میام میگم پادگان 02 خوبه ولی مثلا شاید یکی پیدا بشه تو یه گروهان دیگه بوده که اذیتش کردن میگه 02 خوب نیست! پس با حرف های دیگران خیلی دلتون رو خوش نکنید و یا برعکس خیلی نگران نشید.
یکی از دوستان در مورد آسایشگاه های مقطع های تحصیلی مختلف پرسیده بود که باید بگم تو 02 دوتا گردان برای تحصیل کرده ها هست که تو این دو گردان آسایشگاه های فوق دیپلم، لیسانس و فوق لیسانس یکیه و با هم هستن، ولی گردان های دیگه مخصوص دیپلم و زیر دیپلمه ها هست. در مورد پادگان 01 هم باید بگم که فقط لیسانس و لیسانس به بالا میگیره (دیپلم و فوق دیپلم نمیگیره).
اعزامی اسفند ماه هم میتونن خوشحال باشن چون افسرای ما که میگن اسفند ماه بهترین دوره هست و یا به قول معروف دوره اسفند دوره طلایی هست چون کلی تعطیلی داره. افسرای ما که گفتن اعزامی های اسفند از دو سه روز مونده به عید تا 13 فروردین تعطیلن!
ایشالا اگه عمری بود و بعدا کد بچه های اسفند ماه اومد و آخر دو هفته آینده نگهبانی نخوردم بازم اینجا سر میزنم تا دینمو به بچه های 02 اسفند ماه ادا کنم :n02:، همونطور که بچه های آبان ماه دینشونو به ما ادا کردن!
موفق باشید
ب : خدمت كاركنان وظيفه در نيروهاي مسلح و يگانهاي حفاظت در مناطق عادي: 21 ماه.
پ : خدمت كاركنان وظيفه غيربومي در مناطق امنيتي غيردرگير، مناطق عملياتي مناطق محروم و بدآبوهوا: 19 ماه
ت : خدمت كاركنان وظيفه در مناطق جنگي و امنيتي درگير: 18 ماه
دوستان میگن از سال دیگه 24 ماه میشه این 3 بند 24 ماه میشه ؟
20بهمن دفترچه رو ببری پلیس+10 21 ماه خدمت و غیبت بخشیده میشه ؟
کسی جواب شوال منو نمی دونه؟؟!!
یکی ار رفقام دانشجوی پیام نور بوده ولی درسشو تموم نکرده و چون معافیت تحصیلیش تموم شده رفته سربازی. حالا تو یکی از دانشگاههای سپاه تو استان خودش داره خدمت می کنه. امکانش هست تو حین خدمت بره دانشگاه تا بقیه واحد هاش رو پاس کنه؟
اصلا میشه حین خدمت تو دانشگاه تحصیل کرد؟چون شنیدم دانشگاه پیام نور با تحصیل حین خدمت مشکلی نداره.
سلام به همه ی دوستان عزیز . من اعزامی 12/1 هستم . پریروز رفتم نظام وظیفه ی شهرمون شاهرود و با ارائه ی کد ملی ، بهم گفتن که افتادی پدافند هوایی سمنان . خواستم از دوستان بپرسم که په جور جایی هست ؟ فضاش چطوره ؟ مدرک درسیم هم فوق لیسانس کامپیوتر هست . ممنون می شم دوستایی که اطلاعی دارن ، من رو هم در جریان قرار بدن .
تو تهران شعبه های نظام وظیفه رو کسی آدرسشو میدون؟
سلام به همه.منم دیروز رفتم نظام وظیفه کدم و بهم گفتن.
02 نیروزمینی ارتش تهران
کسی اطلاعی در مورد این پادگان داره؟ توی خود شهر طهرانه یا بیرونشه؟اخه یه جا خوندم اطراف منطقه پرندک هس.
معلوم نیس بعد از آموزشی به کجا تقسیم میشم؟بیشتر کجا ها میفرسته این پادگان؟
دوستان آدرسو میگید لطفا؟
سلامنقل قول:
من اینا رو شنیدم انشاالله به کارت بیاد
وسایل رو میدن ومیفرستن 2-3 روز خونه.وبهتون میگن در بازگشت چند ده برگه A4بیارید بهمراه چسب پهن وماژیک و... . اینارو در برگشت برای خودشون بر میدارن:n02:
اب پادگان بسیار اشغاله.طوری که نیاز به اب معدنی پیدا میکنی!
دوره کد هم رو شاخشه! حالا نمیدونم به گامپیوتر بخوره یا نه
یدونس. اونم همون میدون سپاهه!نقل قول:
سلام شما تهرانید؟نقل قول:
رشته ومقطع تون رو هم بگید ممتون میشم
سلام
من حدود 2 هفته فرصت دارم تا 1 سال بعد از فراغت از تحصیلم تمام شه و دیگه باید دفترچه رو بفرستم.
اما یه جایی خوندم که برای معافیت پزشکی و یا معافیت از رزم باید حداقل 3 ماه قبل از تمام شدن این 1 سال اقدام کنم و من اینو نمیدونستم.
حالا به نظر شما باید چی کار کنم؟ کف پام صافه و میخوام شانسمو امتحان کنم. الان دفترچه رو بفرستم بره بعدا برم برای معافیت پزشکی اقدام کنم یا الان بزنم؟
آخه نوشته بودن وارد غیبت میشه طرف که دیر برای موارد پزشکی اقدام کرده
نه من ساکن شیراز هستم، لیسانس الکترونیک.نقل قول:
سلام . الان بفرستی بره بهتره . چون روالش دو ماهی طول میکشه بعد ممکنه 24 ماهه بشی اون ور سال . کف پا هم نهایت معاف از رزمه به ریسک 24 ماهه شدن نمی ارزهنقل قول:
02 پرندک هست ( نزدیک رباط کریم )نقل قول:
بعد آموزشی هم تقسیمات به پادگان آموزشی ربطی نداره و هرجایی ممکنه بیوفتید فعلا خدارو شکر کنید که آموزشی جای خوب افتادی.
سلام دوست عزیز، من هم ساکن شیراز هستمنقل قول:
چهارشنبه رفتم نظام وظیفه اما بهم نگفتن
میشه بگید کدوم قسمت رفتید پرسیدید؟