ديگه كاملا مشخصه با هدف خالي كردن گيگ هاي ما اقدام كردن
اينطوري ادم اصلا نميفهمه كي ترافيكش ميپره
فرت و فرت دانلود ميكنه :31:
Printable View
ديگه كاملا مشخصه با هدف خالي كردن گيگ هاي ما اقدام كردن
اينطوري ادم اصلا نميفهمه كي ترافيكش ميپره
فرت و فرت دانلود ميكنه :31:
سلام به همه دوستان
من الان داشتم با پشتیبانی چت میکردم درمورد افزایش سرعت گفت که یه پرموشن هست و جنبه تبلیغی داره معلوم هم نیست که تا کی ادامه داشته باشه همچنین گفت که سرعت در کل شب و روز یکسان هست
این کارشون یعنی اینکه اینا پهنای باند دارند اما نمیذارن مردم استفاده کنند
یه پیشنهاد دارم یکی از دوستان یکسری مستندات از این وضعیت جمع اوری کنه تا بعد که سرعت ها رو کم کردند و گفتند که مشکل از مخابرات هست یه چیزی داشته باشیم تا علیه شون شکایت کنیم
ممنون
حالاواقا سرعتو بردن بالا واقا انصافه كه ازشون شكايت بكنيم..اومدن صواب كنن كباب شد..اين ملت لياقت سرعت بالاي اينترنت را ندارند......نقل قول:
به قول شاعر چشم ها را باید شست.جور دیگر باید دید !!!نقل قول:
من همین الان صحبت کردم با پشتیبانی. اولش بهم گفت من امیدوارم سرعتتون کم نشه، بعدش گفت احتمالن به همین صورت می مونه.
شما خودتون نتیجه گیری کنید :31:
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::31::31::31::3 1::31::31::31::31::31::31::31::31::31::27::27::27: :27::27::27::27::21::21::21::21::21::21::21::21::2 1::21::21::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: :18::18:نقل قول:
شرمنده قصد اسپم زدن ندارم ولی دارم شاخ در میارم! من ارت 5 دارم. داون استریم روی 800 بود همیشه الان دو روزه شده 1400!!!
تازه تورنت هم از محدودیت در اومده. با ای دی ام دارم 150 کیلو دانلود می کنم با تورنت هم 110-120!!!
:18::18::18::18::18:
خدا کنه نزنه به سرشون یه مدت حال کنیم
عجب سرعتیه دارم تو یوتویوب fullhd میبینم ولی زرت 200 مگ کم شد :31:
اگه مردن بذارن یک هفته پشت سر هم همین سرعت توی رایگان هم باشه:))
اینجوری که شماها شروع کردین 1 نشده تمام ترافیکتون تمومه :31:
شاتل هم دنبال همینهنقل قول:
تا به عشق دانلود با سرعت بالا مجبور به خرید ترافیک اضافی بشن
امشب چه شود!
اگه سرعت را نياره پايين نابودش مي كنم:21:
اما عما بتونه سرعت را پايين بياره
حاضرم شرط ببندم:20:
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
امروز بخاطر اين سرعت بالا 2 برابر روزهاز قبل مصرف كردم
چه سياستي دارن اينا
چه شانسی داریما !
به من چرا ندادن !؟ :31:
هنوز همون 512 مونده !
دوستان حدس ميزنيد الان چند مشترك در سطح كشور scheduler هاي IDM هاي خود رو روي ساعت 1 صبح تنظيم كردن ؟
خيلي دلم ميخواد بودم تو مركز شاتل اين زير بار رفتن Server هاشون رو به صورت نموداري چيزي ميديدم :31:
شب سرعت كم بشخ موردي نيست ولي بيشت از قبل باشه يعني حد اقل سرعتش بشه 50 تا 60 تا با جاي 10 و 15
مطمئن هستيد سرعتها خوب شده؟؟؟؟؟؟؟
من Downstream 33.4 Upstream36.5 از اول هم اين بود
تازه سرعت دانلودم همون 16 kb از اول اولش ثابت بود ..................سرويسم هم art 1 هست ---
آیا قرار دادن آی پی های شاتل به صورت دستی توی تنظیمات tcp/ip توی سرعت و پینگ تاثیر داره ؟؟
ضمنا آی پی های dns شاتل چیه ؟؟؟
پدر سوخته نزاشت حرف از دهنم بیرون بیاد ! سرعت شد 275 KB بر ثانیه .نقل قول:
باور نکردنیه . مو به تنم سیخ شده ! :31::31:
به احتمال زیاد امشب واقعا شاتل با کمبود پهنای باند دچار بشه :31:
باز خوبه برای eco ها خیلی برده بالا.من 570 بودم شده 770
ART 3 دارم
دان استريم منم اومده رو 2560 ولي به احتمال زياد شب سرعتا رو محدود ميكنن
اكو 128
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها خواهشنا یه کاری نکنین که شاتل پشیمون شه 4 روز دیگه سرعت همه رو بیاره پایین
این طوری که از کامنت ها برداشت میشه فقط باعث محروم شدن خودمونه
خوب حالی به ECO ها داده ها.فکر کنم اون ECO office ها که 2 مگ بودن شده باشن 6 مگ :31:
خیر تاثیری ندارهنقل قول:
85.15.1.10
85.15.1.12
شاید هم واسه این خبره :نقل قول:
تخفیف 20 درصدی شرکت ارتباطات زیرساخت برای فروش پهنای باند به تمامی عرضهکنندگان خدمات اینترنتی تعلق میگیرد.
کمیسیون تنظیم مقررات تخفیف 20 درصدی فروش پهنای باند را همگانی کرد
به گزارش عصر ارتباط، اگرچه مصوبه اولیه کمیسیون تنظیم مقررات مبنی بر 20 درصد کاهش قیمت فروش پهنای باند تنها به شرکتهای ارایهدهنده اینترنت پرسرعت به منظور کاهش شش تا هشت درصدی قیمت اینترنت برای کاربر نهایی ابلاغ شده بود اما تخفیف 20 درصدی از این پس شامل تمامی ارایهکنندگان خدمات اینترنتی میشود.
کد:http://www.ictna.ir/news/archives/031596.html
نقل قول:
من دو خط تلفن دارم رو جفتشون adsl دارم رو یکی 512 اکو رو یکی دیگه 128 مخابرات
باید بگم درسته که مخابرات ارزونتره معطلی نداره واسه نصب و نامحدوده اما سرعت بین 10 تا 14 متغیره
واسه شاتل رو 60 دانلود میکنه و لی در کل اگه میخواید فقط وب گردی کنید و وقت واسه دانلود زیاد داری که مثلا یه فایل 10 مگی رو 15 ئقیقه ای دان کنید مخابرات واستون عالیه اما اگر وقت واسه دانلود ندارید یعنی میخواید سریع دانلود کنید شاتل مناسبه
اگر سوالی بود در خدمتم
سرعت اکو 128 دوباره اومد روی 17/18:دی
هیچی .
تاپیک مناسب رو پیدا کردم D:
مستند حرف بزننقل قول:
دان استریم کم شده مگه؟؟؟
دوستان مثل اینکه اونقدرا هم بد شانس نیستم :31: ساعت 12 سرویسم تغییر کرد به ART Home الان داره نامحدود حساب میشه ولی داون استریم و سرعت دانلود هنوز روی 140-150 :31::40:
سلام
بنظرتون با سرعت 250-300 از ساعت 1 الی 7 چقدر میشه دانلود زد ؟
فول دانلود 6 گیگنقل قول:
این هم لیست بنده برای دانلود امشب :21:
32 دقیقه مونده به لانچ !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به بقیه بچه ها رحم کن :18:نقل قول:
اینم منبع :
18آبان
1389
علاقهمندیم به اطلاع برسانیم از آن جایی که فراهم آوردن رضایت مشتریان و ارایهی خدمات با بهترین کیفیت ممکن به آنان، یکی از بنیادیترین اهداف شاتل محسوب میشود، همزمان با مطرح شدن موضوع کاهش قیمت اینترنت در کشور، (هر چند هنوز این کاهش قیمت پهنای باند برای شرکتهای ارایهدهندهی سرویس اینترنت پرسرعت، اعمال نشده است)، افزون بر نامحدود شدن ترافیک سرویسهای آرت (ویژه) از شهریور ماه سال جاری، سرعت ارسال و دریافت سرویسهای آرت 6، 7 و 8 به صورت زیر افزایش یافته است.
نام سرویس سرعت دریافت تا سرعت ارسال تا
ART 6 512 Kbps 256 Kbps
ART 7 1024 Kbps 384 Kbps
ART 8 2048 Kbps 512 Kbps
امید است، امکان جدید به وجود آمده، بتواند رضایت خاطر شما مشتری عزیز را هر چه بیشتر فراهم سازد.
با آرزوی موفقیتهای روزافزون
گروه شرکتهای شاتل
یه 1400 مگ دیگه هم بهش اضافه کردم !:31:نقل قول:
عجب صف دانلودی !!:31:
دوستان خودتون رو کنترل کنید - 20 دقیقه مونده به زمان موعود !!!:21:
کم دانلود کن همیشه دانلود کننقل قول:
اينكه قديميهنقل قول:
مربوط يه اكو نيست:20:
اگه نیارن سرعتو پایین تا 7 بیشترشو گرفتی :31:نقل قول:
من اون زمانا که 2 بودم 6 گیگ میگرفتم
پدر پدر پدرسوخته شون رو امشب در میارم :31::27:نقل قول: