مشکل نویز ندارم کیفت خطم خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارزش داره نامحدود مخابرات جمع کنم ؟ ماهانه حدود 40-50 گیگ باهاش مصرف دارم
برم سمت آسیاتک سرویس 10 مگ بگیرم ؟
Printable View
مشکل نویز ندارم کیفت خطم خوبه
ارزش داره نامحدود مخابرات جمع کنم ؟ ماهانه حدود 40-50 گیگ باهاش مصرف دارم
برم سمت آسیاتک سرویس 10 مگ بگیرم ؟
دو سه روزی هست انگار اختلال پیدا کرده
مثلا بعضی وقتا سرعت اینقدر کم میشه که پیج باز نمیشه ! یا حتی تو چت پیام دیر میره !
امیدوارم به خاطر انتخابات باشه و تموم بشه!
من که دیگه درخواست تخلیه دادم
چقدر زمان میبره تخلیه شه؟
گفتن 5 تا 10 روز؟
مخابرات 72 ساعته تخلیه کرد اینا چرا انقد دیر
چرا با قند شکن اینجوری نیست؟ احساس میکنم درحالت عادی نت ایران به cdn وصلهنقل قول:
Sent from my LT25i
ببعد از 72 ساعت شکایت کن 195نقل قول:
سریعا تخلیه می کنند
با سلام
من الان از این شرکت سرویس میگیرم و راضیم بجز اینکه من خودبخود شارژم میپره هیچ دانلودی نمیکنم خلاصه خیلی از حجمام تمام شده بدون هیچ استفاده و خیلی هم پیگیری کردم ولی متاسفانه بجوابی نرسیدم از ین شرکت ...و حالا برای مغازه و منزل میخوام سرویس بگیرم بنظر شما از کدام شرکت سرویس بگبرم که سرعت دانلود - حجم با قیمت مناسبتر - سرویس دهی عالی - از همه نظر عالیتر از این شرکت باشه و اینکه من اون خط مغازم را وارد دو تا شرکنت اینترنت کردم برای ساپورت اینترنت و نوشتن خطتتون pcm هست یعنی چی باید چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوستان آسیاتکی عزیز شما هم با باز شدن برخی سایت های خارجی مشکل دارید؟
لطفا به لینک زیر رفته و بنده رو از باز شدن و یا باز نشدن سایت باخبر کنید.
با تشکر
دوست عزیز من الان رفتم داخلش بازش نکرد و در حال لود هست ولی چیزی باز نکرد تو یک دقیقه
باز نشد متاسفانهنقل قول:
یادتون نره برین پرش کنید امتیاز میده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه الان خیلی وقته با باز شدن سایت های خارجی مشکل دارم یا باز نمیشن یا دیر باز میشن !نقل قول:
مشکل از خود سایته احتمالانقل قول:
چون من با صبانت هم برام باز نمیشه
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
در مورد مغازه نمیتونید adsl بگیرید چون خطتون pcm هست باید بفکر اینترنت دیگری باشید. مثلا اگر اینترنت موبایل اونجا سرعت و پوشش خوبی داره میتوانید با خرید یک مودم 4gیا 3g خیلی ارزانتر از adsl هم اینترنت داشته باشید. یا میشه وایمکس یا وایرلس بگیرید. اینکه از چه شرکتی بگیرید بنظر من اگر دانلود شبانه مجانی براتون زیاد مهم نیست و سرعت و کیفیت میخواهید هر شرکتی بگیرید بهتر از اسیاتک هست. بعضی هاشون برای مشترکین جدید طرح های خیلی ارزان و خوبی دارند. مثلا صبانت یکساله سی گیگ بمن داده 38تومن سرعت هم عالیه. شاتل هم خوبه.نقل قول:
الان رفتم 9 گیگ حجم بگیرم، پرداخت رو هم انجام دادم و از حسابم کم کرد ولی 9 گیگ اضافه نشده! زنگ زدم پشتیبانی میگه تا 72 ساعت بانک مبلغ رو برمیگردونه.
میخواستیم ببینم برای کسی مورد مشابه پیش اومده؟ چون من ندیدم تا حالا بانک مبلغی رو برگردونه :n13:
نظرتان درباره این طرح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیست؟ لطفا اعلام کنید. :n36:
بله معمولا 1 روز طول میکشه. سعی کنید از پرداخت آنلاین استفاده نکنید سایتشون مشکل دار هستنقل قول:
از طریق ussd و شماره *733# اقدام کنین
بله پیش اومده برید تو قسمت فاکتور هاتون تو پروفایل میبینید که نوشته اون فاکتور پرداخت نشدهنقل قول:
ولی خب حسابتون روهم چک کنید مدام ببینید مطمئن شید برگشت بخوره
دوستان یه سوال
چند روز پیش آسیاتک ثبت نام کردم با اون یوزر پسوردی که داده وارد خود کنترل پنل کاربری میشه ولی با همون یوزر پسورد نمیتونم وارد باشگاه مشتریان بشم
حالا سوالم اینه یوزر پسورد که داده فقط واسه وارد شدن به کنترل پنل کاربری هست یا برای وارد شدن به باشگاه مشتریان هم کاربرد داره؟
این طرح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را هم نظر بدید و راهنمایی کنید لطفا
چي بگيرم كه سرعتش مثل adsl باشه ؟ من سرعت تو دانلود واسم خيلي مهمه وگرنه pageباز كردن با نت سيمم هم ميشه و عاليه و لطفا بگين چي عاليه و مناسب هم باشه ؟؟نقل قول:
بستگی داره فاصله تون از مرکز خیلی دور نباشهنقل قول:
و منظورتون از سرعت دانلود چقدر باید باشه 1 مگ 2 مگ
الان من پارس دارم 512 ولی خطم رو روی 9 مگ بستن چون خطم کشش 9 مگ رو داشته
انصافا سرعت دانلودش خوبه پارس ولی سرعت پیج باز کردنش خوب نیست
خوب مگر نميگين خط pcmنميشه adsl گرفت ؟ پس چي بگيرم كه سرعت دانلودش مثل adsl باشه و عالي ؟؟
ببخشید من حواسم نبود شما pcm داریدنقل قول:
باید به فکر راه دیگه ای باشید
الان دوستان تو تایپیک 3g و 4g تستای عالی میذارن که حتی از adsl هم بالاتره
یه مودم 3g یا 4g بگیرید فقط قیمت دستم نیست که چقدره
راستی من شنیدم میتونید درخواست بدید که از pcm خارج بشه خطتون یه چیزی تو همین مایه ها شنیدم.:n13:
من تو سايت اينترنت پيشگامان رفتم و خط تلفنمو زدم و گفت خطتتون pcm هست ولي تو سايت صبانت رفتم و شماره را دادم و نوشت خوشبختانه به اين خط اينترنت ارايه ميشه و نميدونم چي هست ؟؟
فکر کنم اینترنت به pcm میدن اگر اشتباه نکنم ولی سرعت بالا نیستنقل قول:
الان شما از چه طریقی و چه سرویسی به اینترنت وصل هستید؟
داداش برو مخابرات بپرس سایت ملاک نیستنقل قول:
اگه خطت pcm بود شاید قبول کنن با دریافت مبلغی خطتو از pcm در بیارن
( واسه دوستم 6 هزار تومن گرفتن البته از خود مخابرات مجبورش کردن 6 ماه بگیره که با شکایت به سه ماه کاهشش دادیم و بعد تخلیه کرد از اسیاتک گرفتیم واسش)
در غیر این صورت هیچ کجا حتی مخابراتم نمیتونه بهت اینترنت بده
الان كه منزليم با اسياتك و اون مال مغازه هست كه pcm ميگه هست
در سایت 195 شکایت کن بابت pcm بودن خط ، اوکیش میکنن...نقل قول:
دوستان نه روی pcmامکان نصب adsl وجود داره نه با شکایت برش میدارن چون بستگی به این داره که امکانات مخابراتی در اون منطقه باشه یانه پس کسی نمیتونه مخابرات رو اجبار بکنه شامل شکایت نمیشه. Pcm به این صورته که در حالت عادی یک چهارم از پهنای یک سیم تلفن مربوط به مکالمه و سه چهارم اون آزاد است که میتونه برای adsl استفاده بشه اما در مناطقی که مخابرات امکانات نداره که به هر نفر یک خط واگذار بکنه میاد سر خط داخل جعبه تقسیم درب منزل یکدانه دستگاه Pcm میگذراند که یک خط رو به چهار خط تلفن تبدیل میکنه یعنی اون سه چهارم خالی سیم رو به سه مشترک دیگه میده بر این اساس دیگه اون خط جایی برای اینترنت نداره.pcm در اصل یک راه حل موقتی و کار راه بنداز هست و قانونا باید وقتی زیرساخت فراهم شد خط رو برگردانند اما در کشور ما دیگه خودتون اوضاع بهتر میدونید. بهرحال اگر واقعا اصرار به adsl دارید تنها راه خارج کردن خط از Pcm مراجعه حضوری و دادن درخواست به مخابرات منطقه و پیگیری و از اون بهتر داشتن یک ویتامین پ و آشنا در مخابرات هست بخوان بکنند کار یک ساعته.البته هم از داخل مخابرات باید خط برگرده و هم مامور بفرستند درب منزل از جعبه تقسیم که جای شما رو با یکی از همسایه ها که Pcm نیست عوض بکنه. من چند سال پیش این کارو کردم به دیدار ریس مخابرات منطقهمون رفتم بنده خدا آدم خوبی هم بود یک تلفن زد گفت کارش انجام بدید و تا ظهرش انجام شد. اون موقع اینترنت پرسرعت موبایل نبود وایمکس هم منطقه ما پوشش خوب نداشت و راهی نداشتم. اما الان گزینه های بیشتری هست. برای مغازه شما دوست من بهتون گفتم بهترین گزینه در صورت پوشش 3g یا 4g خرید یک مودم هست.خصوصا اگه برای دانلود میخواهید این بهترین گزینه هست و بسته به منطقه سرعت میتونه ده ها برابر adsl هم برسه قیمتش هم بهتره مثلا ایرانسل شش ماهه بگیرید هر گیگ دو تومن میافته. حدودا نصف adsl. قیمت مودم متفاوته 3g زیر دویست تا حدود صد تومن و 4gبالای دویست تا پانصد تومن. بهترین انتخاب حال هوااوی e8372 هست حدود 220تومن دوتاش تازگی خریدم کاملا راضیم 4g هست وای فای داره و بصورت usb جمع و جور به هر پورت usb هم میشه استفادش کرد داخل ماشین یا شارژر موبایل یا رسیدن و هرجا دیگه. یعنی قابل حمله. وایمکس مودمش ارزان تره اما سرعتش حداکثر مانند adsl هست و قیمت گیگش خیلی گران هست حدود ۹ تومن که این گزینه آخر برای انتخاب میتونه باشه. اگر هم دور و برتون کسی وایرلس استفاده میکنه میشه با هزینه مناسب یه انشعاب از اون بگیرید البته خودتون هم میتوانید بتنهایی وایرلس نصب کنید اما حدود 500_600 تومن هزینه اولیه مودم و آنتن هوایی داره. نرخش عین adsl هست و سرعتش خوبه.
بامیلو افر زده زیر 200 تومان مدل 8372 ! من خطم pcm خالی نمیکردن 195 شکایت کردم از مخابرات تازه میگفت شما حرفی از تخلیه نزدی به هرحال تخلیه شد ولی مخابرات خیلی زرنگهنقل قول:
Sent from my LT25i
دوستان این طرح هدیه 9 گیگ بخر 9 گیگ هدیه بگیر تا کی هستش ؟
- - - Updated - - -
دوستان این طرح هدیه 9 گیگ بخر 9 گیگ هدیه بگیر تا کی هستش ؟
پا نوشت : افر بامیلو تموم شدنقل قول:
Sent from my LT25i
چند شبه از ساعت حدودا 10 به یعد اینترنت قطع میشه جریان چیه؟ لینک به خارج قطع وصلی شدیدی داره هیچ مدل قتد شکن هم کار نمیکنه؟ اسیاتک ایرانسل رایتل و پارس انلاین اینجوریه چرا ایا؟
Sent from my LT25i
سلام دادا منم ایرانسل مخابرات شاتل همینجوره ولی امروز از 6 به بعد اینجوری شد سرعتا 60-200 تایم اوت و پینگ 300 به بالا !!!نقل قول:
نقل قول:
اونطور که داخل سایت آسیاتک نوشته تا 14 اسفند هست
وضعیت شبانه سرویس شهاب چجوریاس؟ روزا سرعتش تا چند میبندن؟ وضعیت پینگش چجوریاس؟ بعد اسیاتک کلا ترافیک ارسالی را برا همه سرویساش محاسبه نمیکنه؟
اره منم دیشب ساعت 10-11 شب همین مشکل رو داشتمنقل قول:
تمام مشلات به خاطر مسائل روز جمعه بود همگی مشکلات رفع شده خدا رو شکر
سلام
دوستان لطفا ببینید سایت یاهو برا شما هم باز نمیشه؟
فکر کنم اینترنتم شده اینترانت
همش تایم اوت :n37::n13:
سلام
دوستان لطفا ببینید سایت یاهو برا شما هم باز نمیشه؟
فکر کنم اینترنتم شده اینترانت شایدم بدتر چون خیلی سایتای داخلی هم باز نمیکنه
همش تایم اوت :n37::n13: