آره توسط یه گل پسری اومده...: دی باهاش میشه همه مدل هارو جلبریک کرد.چه اسلیم چه فت..این جلبریک خیلی کاریه و ظاهرا ماکرو نمیتونه کاری کنه....نقل قول:
البته براش یه کیت لازمه که بدبختانه هنوز تو ایران نیست
آره توسط یه گل پسری اومده...: دی باهاش میشه همه مدل هارو جلبریک کرد.چه اسلیم چه فت..این جلبریک خیلی کاریه و ظاهرا ماکرو نمیتونه کاری کنه....نقل قول:
البته براش یه کیت لازمه که بدبختانه هنوز تو ایران نیست
مشکل از دیسک های بازی که آپدیت دارن ، نیازی نیست فریمور دستکاری کنی :دینقل قول:
اگه ورژن قبلی ال تی 1.9 بوده که فایل آپدیتو دانلود کن و بریز رو فلش ، وصل کن به کنسولو راحت ادامه آپدیت رو بزن !
اگر هم 1.9 نبوده دیگه بعد از آپدیت باید بدی ال تی 1.91 بزنن که بازی ها اجرا بشه !
دوستان یه سوال بی ربط :31: میگم این کاور های جدید بازی هارو این فروشگاه ها از کجا میگیرن ! الان 2تا بازی برای کینکت اومده . یکیشون کاورش هست اون یکی که اسمش Nicktoons MLB اصلا کاورش نیست !! کاور برای چاپ میگما نه کاور تکیش :31::40:
خدا بیامرزه پدر اینترنت رونقل قول:
خب معلومه از کجا میارن دیگه.تو گوگول:31: بزن فلان بازی کاور.شونصدتا مدل کاور واسه اون بازی میاد.دانلود پرینت.تموم:20:
نقل قول:
این mtu رو روی مودمم درست کردم بردم رو 1500 ولی بازم همون ارور رو میده همه ی کارای xbox.com/networkhelp رو هم انجام دادم باز نشد. من که خودم به فکرم رسید مودم نو بگیرم حالا به نظر شما چه کنم؟
داداش خوب شد بهم گفتی از گوگل میگیرن نمیدونستم :13::31: همه جارو گشتم فقط کاور تکی هست ! برای چاپ هیج جا نیست ! البته توی 1 سایت کاور همین بازی nicktoons برای چاپ روی دیسک پیدا کردم . ولی کاور خود بازی برای چاپ روی برگه هیچ جا نیست ! جالبه حتی کاور بازی FIFA 12 هم نیست ! :19:نقل قول:
نه مودم نو هیچ دردی دوا نمیکنه...نقل قول:
ببین وقتی میخوای بری لایو یه ارور میده..بعدش MORE INFOرو بزن بعد یه عددی خود ایکس باکس برای MTUمیده مودم رو رو اون بزار
:( نوچ نشدنقل قول:
نقل قول:
کاور nicktoons :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم fifa 12 :
منبع :
کد:www.google.com
داداش مارو گرفتی شما ؟!! :20: من چندین بار گفتم برای چاپ میخوام . خودم 100 تا کاور اینطوری دیدم :31: من اینطوری میخوام :نقل قول:
عکست خراب داداش .نقل قول:
خوب از همینا چاپ میکنن دیگه.
مگه نسخه مخصوص چاپ داره ؟؟؟!!!
بله عزیز . اینی که شما گذاشتی یه طرفه هست ! اون توی قاب میذارن دیگه ! باید 2 طرفه باشه . من اینطوری میخوام : این یکی دیگه درسته :31:نقل قول:
کد:http://up5.--------.com/images/k8vf571k840ci24so6nr.jpg
دوست عزیز mtu اگر رو 1500 بزاری برای ppoa هست ولی اینترنت ما ایرانی ها همش مخابرات یا همین سرویس دهنده های هستند که هممون میشناسیم پس باید بزاریش رو این دو عدد قطع جواب میگیری اگه نشد از خدمات دهنده تون بپرس اول بزار 1492 یا 1400 or 1492نقل قول:
این تنظیمات مربوطه هست
(PPPoE: 1-1492, PPPoA: 1-1500
نقل قول:
بله درسته طرف دوم رو من ندیدم.
حله الان امتحان می کنم نتیجش و می گم :31:نقل قول:
آقا چه خبرهنقل قول:
ما 20 روز نبودیم 200 صفحه تاپیک رفته جلو. 4 روزه دارم همین طور می خونم
دوست عزیز چارش یه یذره حوصله برای سرچه:
بفرمائید:
[PHP]http://www.covershut.com/covers/Nicktoons-MLB-2011-Ntsc-Front-Cover-58257.jpg[/PHP]
[PHP]http://fc02.deviantart.net/fs70/i/2011/227/5/1/lfc_fifa_12_xbox_360_cover_by_gonzalezisared-d46o0nn.jpg[/PHP]
[PHP]http://www.vgboxart.com/boxes/360/43433_fifa_12-print.jpg[/PHP]
این درست نشد. دو تا سوال یکی این دقیقا از سرویس دهنده ی اینترنتم چی بپرسم؟ بعد اینکه احتمال داره حداکثر mtu سرویس دهندم از 1364 که حداقل xbl هست کمتر باشه؟نقل قول:
بگردی داداش همش هست.اینم داغ ترین کاور
نقل قول:
داداش ممنون . ولی من بیشتر شما سرچ کردم و کاملا حوصله سرچ دارم . کاور بازی Nicktoons MLB هم امروز اومد که قبل اینکه تاپیک ببینم خودم دیدمش . ولی دیروز کاورش هر چی گشتم نبود ! و Fifa 12 هم این کاور هایی که گذاشتید دیروز 2 تاشو دیدم . ولی اینا کاور های اصلی بازی نیستن ! یه کم خود شما هم سرچ کنی بد نیست :31: کاور اصلی بازی Fifa 12 عکس وین رونی ! پس سرچ برای شما هم بد نیست :46::40::31:
سلام
من برگشتم
2تا سوال
1_چه خبر کینکت_قیمت و انواع بازی اون)
2_فیفا 12 برای PC و xbox تو چه مرحله ای هست؟اومد؟
:20:
عکس دوم افتضاح خوب یکم کوچکش میکردی . تایپک به هم ریخته و دوستانی که از dial-up استفاده میکنن بدبخت شدن.نقل قول:
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
نقل قول:
1. قیمت کینکت 180 تومان . بازی ها هم همونطورین
نه این بازی هنوز برای هیچ کدوم از اینا نیومده .
تاریخ انتشار :Fifa 12....................90.7.5
شرمنده درستش کردم.نقل قول:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای پاییز و بازی های جدید نظیر فیفا یا کال آف دیوتی به جزقفل جدید قرار آپدیت داشبورد جدیدی هم بیاد؟
والا قراره یه آبدیت داشبرد بیاد دیگه نمیدونم کی بیاد معلوم نیستنقل قول:
یه آمار ازش بهم میدی ؟ اسمش رسمش سایتش .نقل قول:
دوستان من lt 1.91 رو زدم برای اجرای بازی های جدید مثل فیفا ، فورزا ، گرز اف وار مشکلی دارم ؟
بههههله : دی واسه این بازی ها باید تا رایت شدنشون :دی (هنوز حتی نتونستن XGD3 ها رو کپی کنن) و اومدن LT+ 2.0 صبر کنین :)نقل قول:
دوستان من lt 1.91 رو زدم برای اجرای بازی های جدید مثل فیفا ، فورزا ، گرز اف وار مشکلی دارم ؟
الان چه بازی هایی احتیاج به lt+ 1.91 دارن؟
من هنوز lt+1 ام وایسادم 2 بیاد یهو آپدیت کنم
اگه لایو نمی ری فعلا هیچینقل قول:
تمام بازی های AP2.5...نقل قول:
الان چه بازی هایی احتیاج به lt+ 1.91 دارن؟
ساجد یکم ترکید تا بره بگه من یه کم شفاف سازی کنم :دی ، این یه روش جی تگه ، که مستقیما روی سخت افزار تاثیر داره و مایکرو هم نمیتونه با داشبورد بپرونش...نقل قول:
یه آمار ازش بهم میدی ؟ اسمش رسمش سایتش
نقل قول:
نوشته شده توسط Squall Leonhart
بالاخره تونستن از بازی های XGD 3 ایمیج بگیرن و روی دی وی دی 9 رایت کنن...........
ولی فعلا فقط با X360key قابل اجرا هستند و باید منتظر LT 2 بمونیم..........
کد:http://www.xbox360iso.com/xgd3-ripping-fw-p3042963.html#post3042963
بچه ها فیفا 12 یا pes2012 نیومد؟
نه تقریبا یه ماهی مونده تا بیادنقل قول:
تاریخ انتشار:
Fifa 12....................90.7.5
PES 2012 .................90.7.8
از تون بابت تاپیک تشکر می کنم.
با عرضه ی mainboard jasper باید میزان مرگ و میر xbox 360 خیلی کمتر بشه درسته؟!:22::22::22::23:میتونین یک نمودار یا یک چیزی مثل نمودار بفرستین که میزان کاهش 3 چراغه شدن xbox 360 رو نشون بده ؟
سلام
مثل اینکه خبر های خوشی در راهه فقل جدید شکسته شده و در حال تست روی دو بازی هستند ه ک ر ها
اینم متنش ایا این درسته
XGD3 ripping FW has been released
as you can read in the title the ripping FW is out and we already have 2 games ripped
Warhammer 40k Space Marine XGD3 READNFO XBOX360-XB3
Driver San Francisco XGD3 READNFO XBOX360-XB3
this is what the NFO states
READNFO:
This ISO is a XGD3 iso that has been ripped using a private
method. We wasnt given any info about the ripping app so I'm
assuming it a private beta of a new app using c4eva's 0800 fw.
At the moment until c4eva releases his LT+ v2.0 to public this
ISO will only be useable on ODDE (Optical Disc Drive Emulator)
like the X360Key for example. We have been told that its been
tested and works well.
Enjoy!
اینم منبع
کد:http://www.xpgamesaves.com/topic/23257-xgd3-ripping-fw-has-been-released/
دوستان فرق بین ایکس باکس 360 الیت با اسلیم چیه؟به نظر شما الیت و بدم اسلیم بخرم؟آیا از لحاظ گرافیک تفاوتی میکنه ؟ اگه اسلیم بگیرم بازی های اینده رو اجرا میکنه یا همون الیت و نگه دارم
بچه ها کمکم کنین فکرم رو مشغول کرده اگه میشه سریعتر جواب بدین
یعنی واسه همین میگیم پست اولو بخونید پست اولو ببینید تفاوتو گفتهنقل قول:
نه همون الایت داری خیلی بهتره هکشم راحت تر بزار بمونه
نه هیچ تفوتی نداره هیچ تفاوتی
فرقی نداره اگه یه بازی اجرا نشه هر دوشون اجرا نمیشه و یه سری لحث ها که تو تاپیک -- باید مطرح بشه و اینجا جاش نیست
آقا کسی میدونه این ارور کد یعنی چی:
w: 0000 - 000B
x: 0000 - F0001
y: 0000 - 0000
z: 0000 - 0000
id: FFFF - FFFF
موقع وصل شدن به لایو این ارور رو میده
---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:37 AM ----------
یه سوال دیگه رو هاردم که بازی نصب می کنم واسه اجراش سی دی می خواد .چی کار باید بکنم که بدون دیسک اجرا شه
خوبه اما سخت افزاریه یعنی اگه بیاد باید کم کمش 150 تومان بدیمنقل قول:
خدا کنه نرم افزاری حل شه