این صفحه صدای مشتری پارس انلاین هست البته به 1585 هم میتونید تماس بگیرید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... اینم 195 هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این صفحه صدای مشتری پارس انلاین هست البته به 1585 هم میتونید تماس بگیرید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... اینم 195 هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یکی از برنامه هام دیدن فیلم های ایرانی از همون فیلیمو یا همونplay پارس آنلاینه!نقل قول:
به هیچ وجه کم نمیکنه
خانواده این ماه حدود 45 گیگ فیلم و سریال دیدن و اصلا کم نکرد خیلی هم از پایداریش راضیم
شاید از جای دیگه واستون داره کم میکنه
منم همون 10 روز فعال کردم خیلی هم راضیمنقل قول:
آخه 5 گیگ ترافیک عیدی تو این طرحای غیر حجمی اصلا فایده نداشت
ولی متاسفانه برا من همه رو بین الملل حساب میکنه ...این گزارش مصرف چند روز گذشته من هست ..همون طور که در گزارش میبینید ترافیک داخلی و ترافیک داخلی رایگان و همینطور ترافیک محتوای رایگان ( که شامل فیلیمو و پلی پارس انلاین میشه ) همه میزان مصرف رو صفر زده در حالی که من همش تو سایتهای ایرانی هستم و تقریبا هر روز از سایت فیلیمو استفاده میکنم و همین دیروز تا حالا 3 الی 4 ساعت فیلم از فیلیمو نگاه کردم ولی تنها نزدیک 2 گیگ ترافیک بین الملل کسر کرده و خبری از ترافیک داخلی و رایگان نیست.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قسمت اشتباهی رو دارید چک میکنید. البته ایراد وحشتناک سیستم پارس در نمایش حجم مصرفیه ولیدر اصل کم نمیکنه.نقل قول:
شما فقط قسمت حجم پایه رو چک کنید. بسته های انرژی از جمله انرژی فیلیمو و یا حتی شبانه کاملا در قسمت بین الملل درج میشه ولی از حجم پایه کم نمیکنه. این مورد رو چک کنید و اگه حجم پایه کم نشد روی حجم درج شده در جدول پایین حساسیت نشون ندید.
عجیبه! در واقع نباید اینجوری باشهنقل قول:
انگار سرویس شما اصلا به شیوه جدید کاهش تعرفه آپدیت نشده چون شما که میگید از سایت های ایرانی استفاده می کنید باید ترافیک داخلی هم میزد که کلا صفره!!!!
حتما حتما تماس بگیرید پیگیری کنید یا کلا از طریق 195 شکایت کنید
دوستمون درست میگه.باید ترافیک داخلی رو هم نشون بده.من چند روزه زیاد مصرف نداشتم اشتراک سایتای فیلم هم ندارم ریز مصرفم اینه باید به پارس بگید درستش کنندنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکبار دیگه عرض میکنم که بسته های انرژی فعلا تفکیک نداره و بین الملل حساب میشه. چون ترافیک تشویقیه قانونیم پشت سرش نیست.
برای شبانه و انرژی ساعتی مشکلی نیست چون محدودیت نداره و خارجی داخلیش مهم نیست. انرژی فیلیمو هم بی نعایته و مهم نیست. اما برای بسته های دیگه دوستان حواسشون باشه که این مشکل وجود داره.
نکته دیگه اینکه در حالت عادی و بدون اشتراک از امثال فیلیمو یا در صورت خرید اشتراک مستقیم از خود فیلیمو و نه بصورت بسته انرژی فیلم، ترافیک تفکیک میشه و در قسمت vod نوشته میشه. اگه اشتراک نداشته باشید هم در قسمت ترافیک داخلی نوشته میشه. اما اگه از بسته انرژی استفاده کنید تفکیک نمیشه تماشای فیایمو ولی ارافیکی هم کم نمیشه از حجم اصلی و عملا فرقی نداره.
منظور همین ترافیک داخلی هست که نصف حساب میشه.مثلا تو عکسی که گذاشتم ببینید نصف ترافیک داخلی رو رایگان زده.همون یک دوم ترافیک بین الملل کم کرده.توی عکسی که دوستمون گذاشته اونجا رو صفر زده که عجیبهنقل قول:
اون دوست از بسته انرژی استفاده میکنه برا همین در جدول تفکیک نمیکنه. برای بسته های انرژی تفکیک نمیشه در جدول و فقط بین الملل میزنه. فعلا ظاهرا تفکیک برای حجم اصلی و ترافیک خریداری شده اعمال میشه.نقل قول: