دادا این رو باند ۳س یا ۷؟ download bandwith چطور، چقده؟نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Printable View
دادا این رو باند ۳س یا ۷؟ download bandwith چطور، چقده؟نقل قول:
به هیچ کدوم ربطی ندارهنقل قول:
خود اپراتور تنظیم میکنه روی دکل و فقط باید روی 4G باشی بعد سرعت بیشتر میشه (البته اپراتور هم باید پهنای باند بیشتری بده به دکل تا اگر تعداد کاربرا هم زیادتر شد سرعت یهو مثلا نشه 200 کیلوبایت)
نقل قول:
من هم دیروز که 3جی بودم با 0919 ری مودم lh92 انلاک 1.3 مگ سرعت دانلودم بود
هم امروز که 4جی lte هستم با 0914 روی lh92 سرعتم 1.2 بیشتر نمیشه
تهران - پارک شهر
همه مناطق رو که یکهو با هم از 5 یا 10 مگاهرتز نمیکنن 15 بعضی ها رو هم اصلا آپدیت نمیکنن البته این روش همراه اوله که بعضی ها رو میگه استفاده کمه کلا آپدیت نمیکنه وگرنه ایرانسل همه دکل هاش رو آپدیت میکنهنقل قول:
دوست عزیز ۱۵ مگاهرتز برای باند ۷ یا ۲۶۰۰ هست. همراه اول ۵ مگاهرتز برای بند ۳ یا ۱۸۰۰ داره. حالا یکسری شهرهای کوچیک و خلوت این ۵ مگاهرتز باند ۳ را به ۱۰ مگاهرتز افزایش داده. فعلا نمیتونه همه جا باند ۳ رو ۱۰ مگاهرتز کنه. از نظر فنی فعلا امکانپذیر نیست.نقل قول:
2600 10 مگاهرتز هم همراه اول بعضی دوستان گذارش کردن که داره برای آپدیت اون به 15 مگاهرتز گفتم و برای 1800 هم از 5 به 10 همون طور که توی متن هم نوشتم که هر دو رو شامل بشهنقل قول:
این برای شهر مشهد هست روی باند 3 آپلود و دانلود روی 15 مگاهرتز هست ولی سرعت هیچ فرقی نکرده و صرفا برای اینکه ترافیک شبکه زیاده این کار رو انجام دادن
دوستان با گوشی LG G2 چطوری میشه دید همراه اول باند 3 هست یا 7 و 5 مگاهرتز یا 15 مگاهرتز؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
رو باند ۳، ۱۵ مگ داده؟ دانلود بندویدشم همینقدره؟نقل قول:
رو باید ۷ چقدر داده
Mimo ۸ آنتن؟