اینترنت شخمی حق مسلم ماست !
آقا ما ملی نخوایم باید چیکار کنیم ...
Printable View
اینترنت شخمی حق مسلم ماست !
آقا ما ملی نخوایم باید چیکار کنیم ...
اینجوری گفت پاک نشه .نقل قول:
آره بابا چیه همش ما میخوایم دعوا کنیم بهتره کلا اینترنت رو قطع کنیم که خیال همه راحت بشه!:دی راه حل فوق العاده ای بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته اگه کاملا اینترانت بشه 2 مگ باید باشه 10 هزار تومن! وعده ما ...!!:n09:نقل قول:
نتایج تست سرعت بنده با سرویس 256 مرکز کـاشـانی
سرور داخلی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور خارجی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه وضعیت پینگ سرور خارجی همونطور که مشاهده میشه جالب نیست
قطعی های اخیر و عدم دسترسی به فیـ*ـلتـ*ـر شکـ*ـن هم که دیگه نور علی نوره...
دوستان در حال حاظر فقط freegate عالی کار می کند.و قطعی هم ندارد آخرین ورژن آن را دانلود کنید.
من اینترنت 128 نامحدود مخابرات دارم الان یه سه ماهی هست که gateway من تغییر کردن و شده این :172.30.50.50 قبلا هم این بود 2.185.208.1 اون موقع با 240 دانلود میکردم اما الان از 40 بالاتر نمیره سرعتم از دوستان کسی اطلاعی داره که چی شده که اینطور شده؟؟؟؟؟؟
این چه وضعشه شورش رو درآوردن خاک برسرشون با این اینترنتشون بعد شعار میدن دولت الکترونیک . همه چیز رو برامون محدود میکنن خسته شدیم دیگه :n30:
دوستان بهترین پینگ رو توی تهران کدوم شرکت ها دارن؟ هیچ چیز برام مهم نیست فقط پینگ میخوام
لطفا تعصبی نظر ندید چون کارم گیره
فایروال و روتر جدید با محدودیت سرعت گذاشتن منم همین مشکل رو تجربه کردم و سراسری تو کل ایران هم داره اجرا میشه قبلش سرعت دانلودم 250 بود الان 60 !!! اون مناطقی هم که هنوز سرعت بالا دارند بزودی این محدودیت رو تجربه میکنن.نقل قول:
سلاو دوستان میخوام افزونه ای برای firefox نصب کنم اما قسمت مربوطه در سایت فایرفاکس فقط https قبول می کنه . چطور باید دانلود کنم ؟ سایت دیگه ای سراغ دارید؟