شما چه سرویسی استفاده میکنید؟سرعت دانلودتون چنده؟نقل قول:
Printable View
شما چه سرویسی استفاده میکنید؟سرعت دانلودتون چنده؟نقل قول:
سلامنقل قول:
شما سرویستون چیه ؟
اره رفته رو اعصاب برای منم دی سی میشهنقل قول:
شما به پشتیبانی زنگ زدی؟
نه هنوز!!نقل قول:
یه چند روز گذاشتم تا ساعت 6 دانلود کنه که الکی گیر ندن که شما اصلا چرا تا 7 دانلود میکنین بعد زنگ بزنم!!
خوش به حالت. من که مدتیه 1 گیگ بیشتر نمی تونم دانلود کنم.نقل قول:
فکر کنم منطقه ما خیلی شلوغ شده. قبلاً کسی adsl نداشت. الان خیلی ها adsl گرفتن. من از روی تعداد شبکه های وایرلسی که تو همسایگی خودمون جدیدا اضافه شده این موضوع رو متوجه شدم. مثل اینکه دیگه باید خواب دانلود بیشتر از یک گیگ رو ببینم :41:
امیدوارم نطقه شما شلوغ نشه مثل اینجا :10:
---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------
:31: ایول عجب نکته ظریفی رو رعایت کردی شما.نقل قول:
کس نمیدونه چرا بعضی مواقع از ساعت 00:31 تا 1 و از اون طرف 6 تا 7 صبح یه بار رایگان حساب میشه یه بار از ترافیک کم میکنه؟
من قبلش رو هنوز تست نکردم و هروقت خواستم تست کنم وسط کار دیسکانکت شدم و نتیجه نگرفتم ولی 6 تا 6:55 رو میدونم که رایگانهنقل قول:
سشما اگر 7 دیسکانکت کنی کل ترافیک دانلودی 6 تا 7 رو از حسابتون کم میکنه
نقل قول:
پس این قانون و تایم مشخصی نداره؟:2:
نه اتفاقا همیشه 6-7 رایگان نیستنقل قول:
من خودم چند روز پیش حدود ساعت 2 تا دقیقاً 6:55 کانکت بودم از 6 تا 6:55 هرچی استفاده کرده بودم ازم کم کرد(البته منکرش نمیشم که چندباریم استفاده کردم ولی کم نکرد)
چون ترافیکمم کمه دیگه ارزش این ماجراجویی ها رو نداره. :31:
کلا دیگه ساعت دانلود من 1:00 تا 6:00 صبحه هرچند سرعتمم توی شب بیشتر از 30-35 نمیشه
یعنی باید برم نمایندگی:18:نقل قول:
اون از اتصال سرویس که گفتن باید مودمو بیاری اینم از این.این پارس انلاینم دلش خوشه.فکر کردن مردم بیکارن برای یه ADSL هی پاشن برن این ورو اونور.
یه زنگ بزنم ببینم چیکار باید بکنم.:41:
(ببخشید اگه پست نا مربوط دادم.دلم گرفته بود:10:)