سلام
من مودم SMC 7904WBRA4 رو خریداری کردم و اطلاعاتی در خصوص config این مودم میخواستم لطفاً راهنمایی فرمائید.
Printable View
سلام
من مودم SMC 7904WBRA4 رو خریداری کردم و اطلاعاتی در خصوص config این مودم میخواستم لطفاً راهنمایی فرمائید.
با 192.168.1.1 و admin/admin وارد مودم شوید !
PPPoE تنظیم کنید @ اگر وایرلس هم داره پسورد بزارید !
به دفتر چه راهنما توجه کنید !؟
مال من که 7 ماهه فقط وقتی برقها بره خاموش میشه و براش اتقاقی نیافتاده.نقل قول:
مشکل پیدا شد.بعد از گذشت چند ماه از پستهائی که زده بودم که کسی نبود جواب قانع کننده ای بده.خوب : چندشب پیش با مطالعه یسری از تنظیمات کانفیگ مودم ها دیدم که default ip gateway رو دستی برای مودم تعریف کرده بود.ویندوز من ویستا هست و توی ip v4 توی تنظیمات lan باید بصورت دستی تعریف میشد چون روی automatic creat ip config بود و به همین دلیل نمیشد با 192.168.1.1 وارد صفحه کانفیگ مودم شد.دستی آی پی دادم ،وارد شدم ،مودم رو آپدیت کردم و تمام...:20:نقل قول:
حیفم اومد حل این مشکل رو نگم.چون هیچکس بلد نبود یا نگفت ایراد از اینجا میتونه باشه:19:
اینجا نوشتم که همه حالشو ببرن
جالبه توی فرومهای انگلیسی هم این مشکل مطرح شده بود ولی هیچ جواب درستی نداده بودن.
به امید اینکه ایرانی های باحال گره تو کارشون نیفته. یا حق
نقل قول:
1- دمتون گرم ، پس امیدوارم دوستان دیگه فهمیده باشن !!
2- آره میشه ولی من نمی دونیم تو همین تاپیک دوستان بحث کردن سرش. یه سرچ کن. یادمه دوستان برای استفاده همزمان از هز دو پورت مشکل داشتن. سرعت هم معمولا مساوی تقسیم میشه. البته اگه یکی دانلود کنه قطعا رو سرعت دیگری تاثیر زیادی داره.
3- درسته ، به مودم هائی که هم USB دارن و هم LAN میگن Combo .ولی اصل طراحی اونها برای اینه که اگر کاربر LAN نداشت از USB استفاده کنه یا برعکس.
4- یه بار جملتون رو می خونین؟ من نفهمیدم چه وری بخونمش
5- احتمالا امروز کوپونش اعلام شده !!
به هر حال اگه مطمئنی که در آنده ای نزدیک میخوای همزمان دو سیستم رو با مودم شبکه و به نت وصل کنی ، اکیداٌ توصیه میکنم Combo نگیری و مودم با 4خروجی LAN بگیری. در غیر اینصورت احتمالا تا چند وقت دیگه شاهد پست هاتون واسه اتصال همزمان با USB و LAN خواهیم بود. چون تو دفترچه هاشون در این رابطه چیزی ننوشتن.
1 یه چیزایی فهمیدم اما نه اون قدر :31:
2 یکی از pc ها lan نداره اما یه کارت lan دارم مدل قدیمیه میخام بدونم بدرد بخور هست
عکساش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین یه پورت رو داره
3 دیشب درس بودا نیدونم چرا این جوری شده : فرمودم :5: من با یه مودم 1 پورت lan (2500) هم می تونم هر دو pc رو وصل کنم به adsl اما باید یه سویچ بزنم پشت مودم که 1 پورت lan رو تبدیل میکنه به مثلا 4 پورت lan این جوری سرعت درست تقسم میشه (مغازه داره گفت این کار رو میشه کرد من از خودم نشنیدما)
:11:مممممم:40:نننننننننن:40:ووو وووووو:40:ننننننننننن:11:
راسی دوربین خریدی
نقل قول:
مبارک باشه ایشالا چراغش براتون چشمک بزنه (یا روشن بمونه :46:)
من که مونيتور رو هم خاموش می کنم:20:
چند خریدید با چه گارانتی از کجا :10:
من d-link 2540 که 4 پورت lan داره رو 39 با گارانتیه easy قیمت گرفتم
:11::40::11:
سلام
منadsl ام وصل شد دارم هز ذوقم هر چی اهنگ تو اینترنت دانلود میکنم.نمیدونییییییییییییی ییییییییییییییییییییین با چه سرعتی داره اهنگاه دانلود میشه.:8:ببخشید که اسپم میدم . تنها مشکلی که دارم کمبود اسپلیتر در خونس که باید به فکرش باشم.از راهنماییهای همتوتن تو این تاپیک ممنونم.:11:
سلام دوستان.من از فن آوا استفاده ميكنم.
چند وقتيه با اينكه هيچي دانلود ندارم و اگرم باشه نهايتا 10 مگابايت هستش......اما خيلي خيلي زود شارژم تموم ميشه.مثلا وقتي 3 ساعت كانكت ميشم 100 مگابايت مصرف ميشه. 2 گيگ رو تو 1 هفته تموم ميكنه ! تاحالا 100 بار با پشتيباني صحبت كردم اما همش ميگن ويندوزت آپديت ميشه اما من آپديت رو غير فعال كردم.آپديت برنامه ها رو هم همرو غير فعال كردم.....ويندوز عوش كردم........خلاصه هر كاري كردم بازم مشكل دارم ! كسي اين مشكل رو داشته تاحالا ؟ ميدونيد راه حلش چيه ؟ تورو خدا كمكم كنيد ! مرسي
سلام . دوست عزیز شما اگر به یاهو متصل باشید ID هم کمی خیلی حجم کمی می بره - -- وقتی صفحه اینترنت می بینید حجم می بره --- اگر فایلی برای کسی ایمیل می کنید حجم میبره .نقل قول:
من هم از آسیاتک که محدود داشتم این گونه بود . ظرف 1 ماه 6 گیگ مصرف می کردم . :41:
1- کارت شبکه تون خوبه ، میتونید راحت ازش استفاده کنید . با همین به پورت میتونید به MODEM وصل شیدنقل قول:
مشکل چی بود؟ من متوجه نشدم !!نقل قول:
هنوز نه ، ولی تا آخر هفته میرم دست بگیریم ببینم چطورن؟ موندم از کدوم نمایندگی بگیرم؟نقل قول:
--------------------------------------
مبارکه ، خویه ازیت نشدین ، بعضی اوقات تو راه اندازی مشکلاتی پیش میآد که نه isp گردن میگیره و نه مخابرات و مشتری میمونه و حوضش!نقل قول:
یه سر برید سایت زیر و سرعت سرویس تون رو چک کنید و عکسش رو واسم PM بدین. ببینیم این همارا چه میکنه؟
-------------------------------------------کد:www.speedtest.net
1- شما یه برنامه ی سبک کنترل ترافیک شبکه رو سیستم نصب کنید و ببینید واقعا چقدر ارسال و دریافت دارین؟ این برنام ها تو سایتنقل قول:تو قسمت شبکه در دسترس هستن.کد:WWW.P30WORLD.COM
2- Firewall دارین؟ یا برنامه های امنیت شبکه ؟
سلام
A6L3I جان اینم عکس میشه بگین حالا باید چیکار کنم؟؟؟ ممنون
راستی چجوری میشه واسه وایرلس پسورد گذاشت؟؟
کد:http://jabe.ir/up/images/44e1trcj9kheeun9w8et.png