سلام دوستان
من 200 تومن دارم میخوام ساب بخرم با آمپلی
ضبط ماشین JVC R616 است و دوتا باند 6975 اصلی دارم میخوام بیس سیستم عالی باشه و باندم رو وصل آمپلی کنم
چون دارم میرم عباسی تهرون راهنمایی کنید چی بگیرم زیاد سر در نمیارم
ممنونم
سلام دوستان
من 200 تومن دارم میخوام ساب بخرم با آمپلی
ضبط ماشین JVC R616 است و دوتا باند 6975 اصلی دارم میخوام بیس سیستم عالی باشه و باندم رو وصل آمپلی کنم
چون دارم میرم عباسی تهرون راهنمایی کنید چی بگیرم زیاد سر در نمیارم
ممنونم
سلامنقل قول:
عزیز جان شما برای 6975 اگر اصل هستند باید آمپ
Pioneer GM-5500T یا اگر گیر آوردید یه pioneer gm-5400که خود ژاپنیا برا 6975 توصیه کردن بخرید که کامل بتونه پرش کنه من خودم بستم الان رو ماشین هست عکساشم اینجاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم بهتون بگم اگر آمپ ببندید فقط صدا از باندهاتون بیرون میادها چون آمپ کلا مرامش برا باند همینه!!! الان شما با این 200 تومن فقط میتونید یه 160 بدید به هوای این آمپ برا 6975!!!
یه کار دیگه هم میشه کرد که اونم خرید آمپ 4کانال که میشه 2تاکانال رو برا باند استفاده کنی 2تا رو هم بدی به ساب که در این صورت به آمپ فشار میاد!!
Pioneer GM-6500F این آمپ 4تا 60وات رو 4 اهم میده یعنی بانداتو را میندازه تا 60درصد میمونه ساب که اونم باید یه چیز ارزون بگیرد که به درد همین آمپ بخوره!!مثل 309
نمیدونم چرا دوستانی که اطلاعی از سیستم ندارن اینجا بقیه رو گمراه میکنن به جای راهنمایی!!!!
دوستان سکوت خیلی خیلی خوبه تا اینکه......
پستای hamidr15 و ali golshani قابل اعتنا هستن...
من نمیدونم چطوری میدرنج که دامنه فرکانسی محدودی داره و اسمش روشه فرکانسهای میانی رو پخش میکنه میتونه از کامپوننت که پوشش فرکانسیه کاملی داره صداش بهتر باشه....!!!!!!!!!!نقل قول:
سلام میدرنج بگیری بهتر میشه صدات تا کامپانت
ضبظ: 6350 pioneer
آمپلی: 4 کاناله پریمایر
باند: 7100 کنوود
ساب باکس: jbl 1100
روی پرایدم هستش. با توجه به اینکه قبلا رو 206 سیستمی به مراتب کمی ضعیفتر از این داشتم اما حس میکنم کیفیت اون بهتر بود و این یکم صداش رو مخه.
به نظرتون دلیل چی هست. به خاطر ماشین هست یا وسایلم ممکنه اصلی نیستن یا .... ؟؟؟
خیلی ممنونمنقل قول:
یکی از دوستام توی کار سیستم است گفت آمپلی پریمیر12000 ببند خیلی عالی است قیمت داد 240 تومن
بعد گفت آمپلی کنود و پایونر کارشون نرم پخش کردن صدا است یعنی فقط مخصوص باند است
خودش میگفت آمپ چینی هم بد نیست
راستی ضبطم خوبه برای سیستم؟؟
دور پریمیرو 1 خط بکش اصلا معتبر نیست مارکهایی مثل booster primier tornado , ..... اصلا معتبر نیستند.:41:نقل قول:
سلامنقل قول:
من یکیو میشناسم شاید ظاهرش جوونیو =ر سیستم نباشه ولی هم وارده و هم جنس خوبو داره
نمایندگی کل ایران رو هم برای پخش فابریکه همه ماشینا داره
واقعا دستگاهای محشری هستند با تمام امکانات
ماشینتون چی هست؟
بهترین آمپ برای ساب 3013 چی پیشنهاد می کنید؟
نقل قول:خوب حالا من با ضبط JVC R616نقل قول:
با یک جفت باند 6975 اصلی
به احتمال زیاد ساب پایونر w309 میخرم
چه آمپلی ببندم که جواب بده البته گفتم میخوام ساب و آمپلی 200ت بیشتر نشه
یه نفر ماروهم دریابه پلیزنقل قول: