[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
128 نامحدود اندیشه
Printable View
128 نامحدود اندیشه
دوستان یک سوال فنی:
برای دیدن کلیپ های YOUTUBE در حالت LOW QUALITY بدون مکث و مشکل حداقل چه سرعت و پینگی لازمه؟
یا بهتر بپرسم کدوم یکی از گزینه های زیر برای اینکار بهتره
گزینه1:
PING=200 DOWNSTREAM=500
گزینه 2:
PING=500 DOWNSTREAM=1000
بفرمایید:نقل قول:
اندیشه سبز خزر
مرکز 7 خطوط 727
سرعت:256نامحدود
سرعت دانلود:50تا55 (چون سرعت در اول کار 70 تا 85 هست تست سرعت این سرعت را میزند)
پینگ:کد:http://www.speedtest.ir/index.php?option=com_speedtest&op=show&speed=638.336
نگفتم بگیر بیشتر حال میکنی:31:نقل قول:
نسبتا خوبه
یعنی نسبت به من که که 128 نامحدود دارم عالیه
مال من چپ و راست time out داره و پینگ زیر 400 نمیاد
سرعت دانلود هم که گند (25-30)
تازه مال سری پیشه 41200 داده بودم :41:
5شنبه تمدید دارم 256 نامحدود میگیرم با این پینگی که شما گذاشتی راحت میشه تو xbox live بازی کرد قبلا امتحان کردم (fifa 11 داره میاد و تا نوامبر نشده میشه یخورده live رفت :31:) نوامبر برم لایو بوووووم بن میشم :31:الان این 35500 با اون 3٪ باید 36500 بدم دیگه درسته ؟
برو تو crm بزن تمدید سرویس نوع سرویس انتخاب کن یه فاکتور میزنه از اون فاکتور راحت میتونی قیمت اصلی رو ببینی.نقل قول:
بهد فاکتور حذف کن علامت * داره.
من خودم همین کار را اکنون کردم شد 36500.
با تشکر.
هادی
من دیروز خواستم سرویسمو تمدید اینترنتی کنم.دو تا یوزر معرفی کردم و باید 3000 تومان تخفیف بهم بدن در ماه ولی تو سایت زده بود شما از تخفیف این ماه استفاده کردین.دیروز حضوری رفتم و جریانو گفتم.خانومه گفت شما پول کاملو بده بعد فردا با آقای ماهانیان صحبت کن.حالا باید چی کار کنم؟همون 7750000 باید بزنگم؟
نقل قول:
كدوم سرويس و از چه شركتي؟
بزنم به تخته الان 2 هفته هست سرعت شبانه خیلی عالی شده.شبی حداقل 1.6 gb دانلود میکنم.
چرا دیگه تاپیک اینقدر خلوت شده؟هیچکس نیست؟