وسط آموزشى مرخصى ميدن بريم کنکور, کارت ورود به جلسه رو نشون ميديم فقط? چن روز ميدن?سختگير که نيستن, مثلا استعلامى چيزى از سازمان سنجش بخان بکنن و ...
Printable View
وسط آموزشى مرخصى ميدن بريم کنکور, کارت ورود به جلسه رو نشون ميديم فقط? چن روز ميدن?سختگير که نيستن, مثلا استعلامى چيزى از سازمان سنجش بخان بکنن و ...
منظور اینه که اصلا با هم اعزام نمیشید و همزمان آموزش نمیبینید.نقل قول:
تاجایی که من اطلاع دارم این کار امکان پذیر نیست، یعنی کلا نمیتونید لغو کنید.نقل قول:
در مورد بخش اول اضافه کنم که اگه اگه به سربازی غذا نرسه باید براش غذا تهیه کنی، به دفعات دیدم که خود مسئول غذا بهش نرسید چون مجبود بود اول به سرباز جماعت غذا بده، بعد خودش یا از آشپرخانه درخواست میکرد و یا میرفت بوفه!نقل قول:
در مورد بخش دوم اضافه کنم قبلا در این مورد توضیح دادم که در چند حالت سرباز ناجا باید تایید صلاحیت از حفا و عقیدتی بگیره که دژبان - راننده - سیستم - افسر نگهبان هست، اینها از افسر نگهبان که سخت ترین هست و دژبان راحت ترین.
خیلی جاها که نیاز میشه برای سیستم هم سرباز میره برای تایید صلاحیت و یا در بعضی مواقع نادر که کمبود کادر هست برای افسر نگهبانی که خود من بودم.
البته سیستم هم داریم تا سیستم، هر کس در سیستم دسترسی خودش را داره.
ستاد هم خدمت کردم، هیچ تهفه ای نیست، اتفاقا دردسر هم زیاد داره، از هر جا یه فرمانده یه مسئول حفا و ... درمیاد.نقل قول:
پدر آدم درمیاد تا بخواد یه سیگار بکشه و...
منظور اینه که اصلا با هم اعزام نمیشید و همزمان آموزش نمیبینید.نقل قول:
تاجایی که من اطلاع دارم این کار امکان پذیر نیست، یعنی کلا نمیتونید لغو کنید.نقل قول:
در مورد بخش اول اضافه کنم که اگه اگه به سربازی غذا نرسه باید براش غذا تهیه کنی، به دفعات دیدم که خود مسئول غذا بهش نرسید چون مجبود بود اول به سرباز جماعت غذا بده، بعد خودش یا از آشپرخانه درخواست میکرد و یا میرفت بوفه!نقل قول:
در مورد بخش دوم اضافه کنم قبلا در این مورد توضیح دادم که در چند حالت سرباز ناجا باید تایید صلاحیت از حفا و عقیدتی بگیره که دژبان - راننده - سیستم - افسر نگهبان هست، اینها از افسر نگهبان که سخت ترین هست و دژبان راحت ترین.
خیلی جاها که نیاز میشه برای سیستم هم سرباز میره برای تایید صلاحیت و یا در بعضی مواقع نادر که کمبود کادر هست برای افسر نگهبانی که خود من بودم.
البته سیستم هم داریم تا سیستم، هر کس در سیستم دسترسی خودش را داره.
ستاد هم خدمت کردم، هیچ تهفه ای نیست، اتفاقا دردسر هم زیاد داره، از هر جا یه فرمانده یه مسئول حفا و ... درمیاد.نقل قول:
پدر آدم درمیاد تا بخواد یه سیگار بکشه و...
مشکلی نیست همیشه برای کنکور به شما مرخصی میدن،همون کارت ورود به جلسه مدرک شماست،در دوره ما از 2 روز تا 4 روز بسته به مسافت به کسانی که کنکور داشتند مرخصی دادند:n02:نقل قول:
با قبولی در دانشگاه به شرط نداشتن غیبت شما در هر مرحله ای از خدمت باشید ترخیص خواهید شد:n26:
سلام دوستان
بنده متولد ۶۹ هستم و سال ۸۷ بخاطر معلولیت پدرم معافیت کفالت گرفتم یه برادر کوچیک تر از خودم دارم متولد ۷۵ که کم کم مشموله دیگه.
راهی وجود داره برادرم هم معافیت کفالت بگیره؟
من خودم هم فعلا مجرد هستم
الان وقتی شما کفیل پدر هستی که برادرت نمی تونه کفالت ایشون رو به عهده بگیره:n01:نقل قول:
ایشون باید به خدمت اعزام بشه:n25:
سلام دوستان
من میخام یه حساب باز کنم برای دفترچه اعزام به خدمت اما نمیدونم توی کدوم بانک باید حساب باز کنم یکی میگه سپه یکی میگه قوامین.یکی میگه بستگی به ماهی داره که دفترچه میفرستی .حالا من توی کدوم بانک بلاخره باید حساب باز کنم ؟
حساب بانک سپه اگه ندارید، باز کنید و به مسئول باجه بگید رسید شماره حساب رو برای سربازی میخوام.نقل قول:
سلام دوستان
من متولد 70 هستم و دانشگاه میرم. میخوام بدونم اگر الان از دانشگاه انصراف بدم تا چه زمانی فرصت دارم که دفترچه بفرستم که غیبت و اضافه خدمت نخورم؟ یکجا خوندم تا 1 سال برای معرفی بعد از انصراف فرصت هست. ایا درسته؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
تشکر.
نقل قول:
خیلی متشکرم .
شما مطمئنی که باید بانک سپه باشه؟ بانک سپه که برای سپاه هست.پس چرا دوستم که میخاست دفترچه بفرسته توی بانک قوامین حساب باز کرد ؟ خود نظام وظیفه هم توی قوامین حساب داره .اگه هنوز سپه هست میرم حساب باز میکنم ولی اگه قوامین بود چی ؟تازگیا عوض نشده ؟
کسی چیزی نمیدونه؟نقل قول:
عزیز سپه بانک دولتی هست، انصار متعلق به سپاه هست.نقل قول:
باید از سپه حساب باز کنید، اگه سپاه افتادین بعدا میگن یه حساب تو انصار باز کنید.
دوستان عکس ها باید حتما سیاه و سفید باشه؟
آیا امکانش هست که از یه طریقی برادرم بتونه معاف بشه؟نقل قول:
چون منو برادرم داریم خرج خونواده میدیم منم کم کم باید جدا بشم و زندگی تشکیل بدم
پس اگه من ازدواج کنم از کفیلی در میام و برادرم میتونه کفالت رو بر عهده بگیره
درست میگم
دوستان راهنمایی کنید ممنون میشم
دوست عزیز شما اگه آن سر دنیا هم برین باز شما کفیل هستین، حتی اگه خدمت هم کرده بودین با توجه به اینکه برادر داره، برادرتون نمی تونست معافیت بگیره.نقل قول:
باید بره خدمت مگر اینکه مشکل حاد پزشکی داشته باشه و معافیت پزشکی بگیره.
نه...نقل قول:
عکس رنگی با پس زمینه سفید هم مشکلی نداره..معمولا همه رنگی میگیرن..
سلام
دوستان یه قانون معافیت دائم برا چشم بود که با لیسانس بالای 10 دائم معاف میشد
امشب از یکی شنیدم که میگفت امسال این قانون رو برداشتند
چنین چیزی صحت داره؟
اگه امسال دچار تغیری نشده باشه بله باید عکس دفترچه سیاه سفید باشه.نقل قول:
توضیحات کامل در دفترچه درج شده.
بله این قانون دچار تغییرات شده و برای یک چشم اعمال میشه.نقل قول:
سلام
دوستان یه قانون معافیت دائم برا چشم بود که با لیسانس بالای 10 دائم معاف میشد
امشب از یکی شنیدم که میگفت امسال این قانون رو برداشتند
چنین چیزی صحت داره؟
برای اطلاعات دقیق تر به نظام وظیفه مراجعه کنید.
دوستان بنده رو هم دریابید!!!نقل قول:
سلام دوستان لطفا جواب بدید
کد های اعزام ۱٫۱۲ چه موقع معلوم میشه؟ از کجا باید فهمید؟
کسی از شما که اول اسفند اعزامید میدونید کجا افتادید؟
سلام دوستان یه چند تا سوال دارم فقط عذرخواهی میکنم اگه زیادن و پیشاپیش به خاطر جوابدهی از شما دوستان کمال تشکر را دارم
1-برای تهیه دفترچه اعزام به خدمت باید مدارک ببریم یعنی به اسم خودمون صادر میشه یا همینطوری پول میدیم یه دفترچه بهمون میدن ؟ (میخام برای دو تا از فامیلامون هم بگیرم) اگه نیاز به مدارک داره که بگم خودشون برن بخرن؟
2-میشه اول مدارک رو تو پلیس +10 ثبت کنیم بعد که تاریخ اعزام مشخص شد واکسن بزنیم یا قبل از ثبت اطلاعات باید واکسن رو بزنیم ؟
3-تاریخ اعزام پیشنهادیه یا اولین دوره ای که خالی باشه میزنن؟
4-توی برگه ای که بعد از فرستادن مدارک میاد در منزل، نوشته که چند ماه باید خدمت کنیم ؟
قربون همتون
من امريه بودم براي همين اخره دوره اموزشي انصار كارت ندادن بهمون و حقوق اون دو ماه هم همينطور(سپاه بودم)
بهمون گفتن بعد از يكي دو ماه برين سپاه استان اونجا انصار كارت به همراه حقوق دو ماه رو بهتون ميدن ،توي استان هم همين رو گفتن .الان يكي دو ماه ميشه من دارم تو اداره خدمت ميكنم بنظرتون الان برم سپاه ميدن يا نه همينطوري يه چيزي گفتن.
كلا روندش چطوري هست؟
اقا من افتادم نيروي دريايي سيرجان كسي رفته؟ چجوريه؟ شانس ما دم اعزام كمرم درد گرفته اموزشاش سخته؟كسي خبر داره؟
شما از کجا متوجه شدید؟ زنگ زدید یا رفتین نظام وظیفه؟ منم احتمالا باید بیفتم همونجا.نقل قول:
رفتم نظام وظيفه شما هم 19 بهمني؟نقل قول:
نه من 12/1 هستم. هنوز برای ما نیومده مثل اینکه.نقل قول:
اقایون ما یه پارتی کلـــــــــــــــــــــــ ــــــفت پیدا کردیم :n10: گفت هرجا بخوای میندازمت
تو تهران کجاها هتله؟؟ هم اموزشی هم خود دوره :n10:
1- دفترچه رو فقط پول میدی از +10 میخری. مدرک نمیخواد.نقل قول:
2- باید قبل از ثبت اطلاعات واکسن بزنید. داخل دفترچه توضیح این موارد هست.
3- قسمتی هست که می تونید تاریخ پیشنهادیتون برای اعزام رو بزنید ولی خیلی تاثیر گزار نیست و روش حساب نکنید.
4- خیر
سلام اطلاع پیدا کردم کد های اسفند دیروز مشخص شده
مطمئنید از این قضیه؟؟نقل قول:
چون من دیروز صبح زنگ زدم نظام وظیفه گفتن نیومده
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
تشکر فراوان از شمانقل قول:
من هنوز یکم روی اون مورد سوم دو به شک هستم .توی چند صفحه قبل تر نوشته بودن که پلیس موقع ثبت اطلاعات همون موقع یه برگه میده که تاریخ اعزام رو زده پس این یعنی تاریخ اعزام پیشنهادی رو اگه بدیم همون موقع ثبت و تایید میشه درسته ؟
عاقا 12/1 اعزامیا دستشون بالا:n02:
وقتی اون سامانه پیامکیشونه وهمچنین سایتشون و... به اون شماره هم دل خوش نکنید!
فقط حضوری برید برای اطلاع پیدا کردن!!! البته اگه میخواید زود بفهمید!
من حیف میرم سرکار و مرخصی دادنی یکم سخته اما به احتمال زیاد این هفته میرم دنبالش:n28:به نظرم ادم یه روز زودتر هم بفهمه کجا افتاده بهتره برا اماده شدن:n05:
نقل قول:
اقا یعنی کسی امار نداره ؟ تا شب باید جواب بدم به این بابا
پنج شنبه ها نظام وظیفه بازه؟؟
سلام،اول ب پارتیت بگو واسه بعد اموزشی هم میتونه کاری کنه یانهنقل قول:
بنظرم نیروهوایی نسبتا بهتره از بقیه جاها
سلام،اول ب پارتیت بگو واسه بعد اموزشی هم میتونه کاری کنه یانهنقل قول:
بنظرم نیروهوایی نسبتا بهتره از بقیه جاها
دوستان یه سوال
کسایی که بخوان برن سربازی هر چه مدت در سال اعضام میکنن؟؟
مثلا کسی که شهریور درسش تموم بشه کی اعضام میشه ؟؟ همون مهر ماه یا طول میکشه !!؟؟
بله الان پیامک دادم وضعیتم دیروز به روز شده و از صدور دفترچه به اعزام تغییر کرده
این یعنی کد دیروز خورده
بله الان پیامک دادم وضعیتم دیروز به روز شده و از صدور دفترچه به اعزام تغییر کردهنقل قول:
این یعنی کد دیروز خورده
اره کلا خرش خیلی میرهنقل قول:
نظر بقیه آقایون چیه؟