ممنون ، به دلیل قیمت کمتر 2101 رو برمیدارید؟نقل قول:
تشکر،به کدوم قسمتش وصل میشه من داخل عکسا چیزی ندیدم؟نقل قول:
Printable View
ممنون ، به دلیل قیمت کمتر 2101 رو برمیدارید؟نقل قول:
تشکر،به کدوم قسمتش وصل میشه من داخل عکسا چیزی ندیدم؟نقل قول:
پشت مودم i60 یک قاب یا درب داره که بازش میکنید و زیرش جای ۲ تا سوکت sma انتن هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلهنقل قول:
اصولا وقتی که چیزی برای پرداخت بیشترم دریافت نکنم، ارزون تر رو بر میدارم.
البته در این مورد خاص، به خاطر پوشش بهتر وایرلس هم هست...
یه سوال در مورد واین PV فرستادم، لطفا جواب بدین
خیلی خوبه و احتمالا باید تاثیر خوبی روی آنتن دهی داشته باشه درسته؟ روی وایرلس که اونایی که آنتن داخلش داشتن یا آنتن خارجی متصل میشد تفاوت زیاد بود (مگراینکه خوده روتر قدرت زیادی رو می داشت) چون برای زیرزمین میخوام اگه انتن دهی خوبی نسبت به بقیه داشته باشه همین رو تهیه می کنمنقل قول:
خدمتتون پاسخ داده شدنقل قول:
من استفاده نکردم. بقیه که استفاده کردن بد نبودهنقل قول:
باید انتن با کیفیت داشته باشید و توجه به این مورد که انتن چه فرکانسی رو پوشش میده
برای کار شما dsl گزینه بهتری هست دسترسی دارید بهش؟
خط تلفن نداره برای همین اومدم سمت موارد دیگه که تا اینجا طبق گفته دوستان همین tdlte ایرانسل رو بگیرم و احتمالا همین i60 که میشه انتن هم بهش متصل کردنقل قول:
آنتن چه مدلی پیشنهاد میدید؟
اگر استیبل بودم اینترنت وپینگ براتون مهم هست برین سمت مبین نتنقل قول:
من در حال حاظر هم مبین نت دارم هم ایرانسل
به قاطعیت تمام میگم مبین نت پینگ بهتر و اینترنت استیبل تری داره ولی تو سرعت ایرانسل حرف اول رو میزنه
نکته: این نظرات بر اساس تجربه شخصی و همینطور موقعیت مکانی من هست که میتونه واسه شما منفاوت باشه
انتن توی بازار زیادهست از رنجقیمت ۱۵ تومن تا ۳۰۰ تومن
اکه خیلی وضعیت انتن ضعیف باشه کاربرد داره در غیر این صورت انتظار بالایی ازش نداشته باشید
انتن دست ساز هم میتونید درست کنید
مبین نت مثل ایرانسل مودم tfi60 ارایه میده
به این نکته خیلی توجه کنید هر انتن در رنج فرکانسی خاصی کار میکنه
برای مثال اکثر انتن های موجود در بازار از رنج فرکانسی td پشتیبانی نمیکنه و اگر این انتن روی این شبکه td وصل کنید هیچ تغییری رخ نمیده
سوالی بود دریغ نفرمایید
مبین نت اینجا رو پوشش نمیدهنقل قول:
بله درسته منطقه ها متفاوته و اینجا فک می کنم کمتر کسی روی TD باشه و اگه خود نت ایرانسل مشکلی نداشته باشه مطمعنن خوب جواب میده
چه مدل آنتن هایی رو شما پیشنهاد میدید؟ قیمت هم هرچی کمتر بهتر ف میخوام روی Td باشم که خلوتتره ، البته هنوز مودم تهیه نکردم همین i60 رو تهیه می کنم از ایرانسل و بعد اگه دیدم انتن دهی ضعیفه آنتن ها رو خریداری می کنم
ممنونم:n40:
من مودم 2101 پلاس دارم و یه مودم adsl Tenda dh301 .آیا میتونم مودم تندا رو به 2101 وصل کنم و به عنوان روتر استفاده کنم؟
بله مشکلی نیستنقل قول: