نظرتون درباره این هدفون چیه خوبه یا نه طراحیش که خیلی نازه ولی کیفیت صدا و مابقی چیزارو نمیدونم کسی اصلا از محصولات این برند استفاده کرده؟ SOMIC 2126
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نظرتون درباره این هدفون چیه خوبه یا نه طراحیش که خیلی نازه ولی کیفیت صدا و مابقی چیزارو نمیدونم کسی اصلا از محصولات این برند استفاده کرده؟ SOMIC 2126
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اتفاقا تو پاساژ شرکا کلیپش دیدم ولی چون طرفدار این ایر نیستم به مدلش دقت نکردم...نقل قول:
Sent from my Xoom using Tapatalk 2
با سلامنقل قول:
نه اصلا خرید اینترنتی نکنین.حداقل در این مورد.audio technica ایران نمایندگی داره که پیشگامان کیش هست تو جمهوری.حتما حضوری تشریف ببرین و قبل از خرید هر دو مدل m30 و m50 رو امتحان کنین تا هم از سالم بودن هدفونتون مطمعن بشین و هم تفاوت کیفیت هر دو رو احساس کنین.شاید اصلا لازم ندیدن هزینه اضافی بکنین و همون m30 خواستتون رو براورد کرد.قبلش یه پیغام خصوصی به من بدین تا راهنماییتون بکنم.
موفق باشین.
با سلامنقل قول:
من که اولین باره این مدل رو میبینم .ولی کلا شرکت somic هدفونهای حرفه ای برای موسیقی طراحی نمیکنه قبلا هم هر چی از این مارک دیدیم همش هدست مخصوص گیم و چت بوده و چون مبدا خود شرکت چین هست و هدفش تولید محصولات ارزون قیمت و به تعداد بالا هست فکر نمیکنم هدفونهای مخصوص موسیقیش هم در مقابل مارکهای معتبر دیگه حرفی برای گفتن داشته باشه.ولی امتحانش خالی از لطف نیست.بشخصه ترجیح میدم حتی اگه هدفون ارزون بخوام تهیه کنم از شرکتهای حرفه ای و تخصصی سازنده هدفون مثل sennheiser و audio technica و sony و akg ,pioneer و ... انتخاب کنم.
نقل قول:دقیقاً .نقل قول:
من دو مدلش رو خیلی وقت پیش داشتم ، فقط برای چت خوب بود ، موسیقی که اون موقع پلیر نبود با سی دی گوش میدادم خر خرش در میومد :دی !
سلام ، شما اگر میخاید سومیک بردارید بهتره فراسو بگیرید خیلی بهتره :31: ، اگر برای چت لازم دارید خوبه ، قیمت خیلی مناسبی هم دارند حدود 12الی 20 تومن بستگی به مدلش داره .
تنها مدلی مه از klipsch مونده s3 ه که زیاد جالب نیست.نقل قول:
امروز جمهوری رو کامل زیر و رو کردم. نه t-jays نه klipsch بود. تا دلت بخواد جبرا بود. ولی یه سر رفتم مغازه shure گفت هفته دیگه ایرفون میاره. ولی قیمتاش یکم پرت بود. 535 رو میگفت 1,300,000 و 235 رو 650 تومن. قیمتاش خیلی پرته. هدفون 535 فوقش 750 دیگه 1و300و000 خیلی پرته. کلا دیگه کم اوردم.
خیلی جالب شد .پس بالاخره shure هم میخوان موجود کنن.همین که میخوان بعد از چند سال این کار رو بکنن جالبه و اینکه با این قیمت کی میخواد ازشون بخره هم برام جالب خواهد بود.البته همین قیمت 750 هم که شما عنوان کردین وقتی همین قیمت بود کسی رغبت نمیکرد بخره چه برسه به الان با قیمت 1 میلیون و 300 اونم با این اوضاع که حتی ممکنه shure مدل جدید تری معرفی کنه که اون موقع قیمت se535 باز هم پایین میاد.نقل قول:
الان خبر خوب اینکه هر روز هدفونهای جدید و بنام رو وارد میکنن و خبر بد اینکه نوش دارو پس از مرگ سهراب با این قیمتها کی دیگه دنبال اینجور هدفونها میره .البته سال دیگه به همین وضعیت عادت میکنیم و حتی حاضر میشم 2 میلیون واسه se535 پول بدیم.یادش بخیر یک سال پیش رویوی اقا رضا رو با چه شور و شوقی در باره se535 میخوندیم.
واقعا یادش بخیر. اخراش چقدر تخصصی شده بود. بنظرتون تا klipsch x10i هنوز مونده بخرم؟ پنجاه باید قرض کنم و کل پس اندازمو بدم ولی عوضش ته کیفیته. ولی واقعا گرونه. واسه منم بیشتر از 5 ماه کار نمیکنه.نقل قول:
نه این کار رو نکنین.من خودم امتحان نکردم ولی بنقل از اقا رضا میگم که نه کیفیت زیاد خوبی نداره و بیس قویش مید رو پوشش میده.البته اقا رضا تاکیید هم کرده بودن که قبل از خرید حتما تستش کنین اگه خوشتون اومد خرید کنین.یعنی اینکه تاییدش نکردن.نقل قول:
الان قیمتش چند شده؟
و اینکه چقدر میخواین هزینه کنین و برای چه سبکی میخواین و سورس پلیرتون چی هست؟
واسه آیفون میخوام زیر 200 ولی مثل هدفون قبلیم s5i که دزدیدن بیرزه. میخوام x10i نگیرم ولی میگی چکار کنم نیست دیگه. از مارک Audio Technica هم خوشم نمیاد نمیرونم چرا؟نقل قول: