نقل قول:
پ ن پ ! :n19:
میدونم باو چون من کلی چیز میز دارم واسه بازیام بیشتر میسوزم شما که کلی پول ندادی اونم به $ تا بگیری من چی میگم :n07:
Printable View
نقل قول:
پ ن پ ! :n19:
میدونم باو چون من کلی چیز میز دارم واسه بازیام بیشتر میسوزم شما که کلی پول ندادی اونم به $ تا بگیری من چی میگم :n07:
: دینقل قول:
چرا منم تجربه پرداخت پول برای بازی اورجینال رو دارم البته نه در حد شما. ولی میخواستم اکانت دو سه تا بازی رو بگیرم و بازی کنم که فعلا تعطیل شد :n27:
نقل قول:محتوای مخفی: .
ضمنا شما از اینجا میخری من مستقیما از اورجین میخرم از طریق پی پال به $ .
مگه پست میاره این چیزارو(فکر کنم حاجی همه سوراخ سمبه های مرسولات خارجی رو چک میکنه که خدایی نکرده مورد نداشته باشه)؟اوریج هم ps3 pc xbox کدوما رو داری؟در ضم منم یه دونه 128 نامحدود مخابرات و یه 2 مگ مخابرات دارم که واسه وب گردی و بازی 128 نامحدود رو استفاده میکنم همزمان دو نفر با دو کنسول متفاوت آنلاین میزنیم بدون لگ و مگی هیچ موردی هم ندارهنقل قول:
نقل قول:
باو مگه پستیه من پول میریزم به صورت دیجیتال CD-KEY رو می گیرم .
پارسال بتل رو از آمازون خریدم پکیجش رفت در خونه دوستم تو ماساچوست cd-key رو زدم تو اکانت خودم ...
فقط مدال رو از اورجین گرفتم 35 دلار که به غلط کردنم افتادیم با دوستان چون وحشتناک چرت بود .
نه من پول دادم از خارج از کشور برام خریدن پکیج بازی رو.نقل قول:
الان بازی اورجینال به چه دردم میخوره دقیقا ؟ :n02:
عجیبه این کنسولا فکر کنم قضیه ش با pc فرق داشته باشه.نقل قول:
این پست هایی که اینجا زدم تا چند دقیقه دیگه به اندازه کلشون پیام خصوصی دریافت می کنم و آقای مخبر ( پست پاک کن محترم ) حسابی مارو شرمنده می کنه با پاک کردنشون تاپیک شد تاپیک شبکه اورجین بازی سنتر ! :n08:
الان به دردت نمی خوره بعدا که می خوره بعدا بهت میگم حالا بگو نمی خوام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کپل توپولف میتونی بسازی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان زنگ بزنیم 2828 طرف میخواد چیجوری جواب بده؟
پشنهاد میکنم با توجه به مسجل شدن شبکه ملی و داخلی همگی سرویسها رو قطع یا 128 کنند جهت همون مصارف داخلی و بانکی و....پول دور نریزید که فردا همش حرص و دعوا کنید