کاملا باهاتون موافقم این عطر و ورژن پرفیومش مناسب فصل سرد سال هستنقل قول:
Printable View
کاملا باهاتون موافقم این عطر و ورژن پرفیومش مناسب فصل سرد سال هستنقل قول:
گرلن اینستانت ،اگر چه استفادش نکردم ،اما فکرکنم چهارفصل باشه.شاید گرماش در حد فارنهایت 32باشه .فارنهایته کمی گرمه اما برای چهارفصل مناسب میدونم.البته تابستونا عصر ها و شب ها.
فکرکنم مثل فارنهایت32باشه.فارنهایته کمی گرمه اما مناسب عصر و شب های تابستون است.
فارنهایت 32 گرم نیست.شیرینه یکم.نقل قول:
ولی ابسولوت گرمه و تا حدودی هم مدل معمولیش گرمه که من اصلا حسش نمیکنم.
فارنهایت 32 دمایی متعادل داره و نمونه خوبی از رایحه مشک سفید هست به همراه پورانهوم. البته به این معنی نیست که بوشون یکی هست!نقل قول:
بنظرم فارنهایت 32 بخاطر وانیل کمی گرم هست خیلی خوشبوست حیف که به شدت گرون شده.اینم شانس ما خدمتمون تموم شد گفتیم بریم تو بحر عطر و ادکلن. که یهویی به شدت قیمتش رفت بالا .حتما بخاطر ارزش پولی ایران است که خیلی ضعیف شده. قبلا با 50هزارتومان در دبی میشد یه فارنهایت خرید الان به زور یه لالیک سفید50میلی میشه.یکی نزدیکان در ایران کول واتر دیپ رو 28هزار ت خریده بود .الان شده 85هزارت. فارنهایت 32 حدود65هزار ت بود الان حدود 250هزارت.(قیمتای بوشهر).کول واتر شده 70هزار ت. (:
این فارنهایت 32 خیلی تقلبی داره انگار /من یبار بو کردم بوی شیرین مشک سفید میداد و یه بارم بوی یاس و چوب میداد که عاشق بوش شدم.نقل قول:
عاشق تقلبیش شدی علی جون:laughing:نقل قول:
سلام من امروز بادی کوروس ysl رو تست کردم هنگ کردم!مارلی پگاسوس= کپی برابر اصل بادی کوروس!عطر بنفش مارلی هم= کپی برابر اصل کوروس! از هر دو هم بشدت بدم میاد گلاب به روتون وقتی بو میکنم دلپیچه میگیرم!! آخه ysl چه فکری کرده اینا رو تولید کرده!(-: میدونم هر جفتش هم طرفدار زیاد داره!!
من هم از تولیدات مارلی دل خوشی ندام. اصلا با هیچکدومشون حال نکردمنقل قول:
جالب بدونید که این محصولات مارلی فقط و فقط تو حوزه خلیج فارش مشتری دارند.
خیلی از اروپایی ها حتی یک بار هم تستی بر محصولاتش ندارند
سری کروس هم خیلی طرفدار دارند ولی خوب 99 درصدشون مربوط به جوانان قدیم هستند که الان سنی ازشون گذشته! کلا با سلیقه ایرانی ها جور در نمیان