ممنون دوست عزیز ولی منظور من تحصیل همزمان در دو دانشگاه نبود..نقل قول:
منظورم این بود که ایا میتونم حین تحصیل در دانشگاه ازاد کنکور کارشناسی ارشد بدم و در صورت قبولی از دانشگاه ازاد انصراف داده و برم به دانشگاه سزاسزی یا نه؟
Printable View
ممنون دوست عزیز ولی منظور من تحصیل همزمان در دو دانشگاه نبود..نقل قول:
منظورم این بود که ایا میتونم حین تحصیل در دانشگاه ازاد کنکور کارشناسی ارشد بدم و در صورت قبولی از دانشگاه ازاد انصراف داده و برم به دانشگاه سزاسزی یا نه؟
ببینید تحصیل همزمان در دو رشته به طور قائونی مجاز نیست مگر اینکه یک رشته را در فلراگیر پیام نور بخونید....نقل قول:
اگر الان شما ارشد ازاد بخونید بعد دولتی قبول بشید بله میتونید انصراف بدید بروید دولتی...
ایا میشه از پیام نور انتقالی بگیرم برای دانشگاه ازاد؟
معدل کل من هم روی 10 هست.
با این حال میشه منتقلم بکنن؟
خداییش خسته شدم از این پیام نور
عمرم و زندگیما نابود کرد !:19:
برم دانشگاه ازاد.
شهریش هم کمکی از پدر +کار کردن خودم و اول از همه توکل به خدا که مهترین کار هستش:20:
ثبت نام دانشگاه آزاد چه زمانیه ؟ (کارشناسی)
شروع ثبت نام دانشگاه ازاد از 12 دی ماه شروع میشود .......
خواستم بدونم که واسه ثبت نام دانشگاههای ازاد اگه تیک هفتم رو بزنید که خودش واستون یه رشته انتخاب بکنه !
دوستان بهم گفتن که اگه اون تیک رو بزنی اگه اولین اولویت برات نگیره یهکسره میره سراغ اخرین و یکی رو به دلخواه برات میگیره این چقدر واقعیت داره ؟
ممنون ! :20:
کارت ورود به جلسه امتحانو از کجا گیر بیاریم؟ :دی
نخير عزيزنقل قول:
خواستم بدونم که واسه ثبت نام دانشگاههای ازاد اگه تیک هفتم رو بزنید که خودش واستون یه رشته انتخاب بکنه !
دوستان بهم گفتن که اگه اون تیک رو بزنی اگه اولین اولویت برات نگیره یهکسره میره سراغ اخرین و یکی رو به دلخواه برات میگیره این چقدر واقعیت داره ؟
ممنون ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به ترتيب اولويت ميره ...
قسمت دريافت كارت ورود به جلسهنقل قول:
کارت ورود به جلسه امتحانو از کجا گیر بیاریم؟
تو خود پنل كاربري سايت دانشگاه آزاد !
همونجايي كه انتخاب رشته كردي :دي
نقل قول:
سلام
نه اصلا چنین چیزی نیست در باره با این گزینه خیلی شایعه هست که تاثیر میزاره واینها در صورتی که درست نیستند.
اگر در مجموع 6 رشته اولتون(پزشکی 4) قبول نشدید یک رشته دیگه که خالب باشه رو قبولتون میکنه....
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
سلام کارت ورود به جلسه کجا رو ؟؟؟نقل قول:
درود
دوستان زمان کل پاس کردن تمامی واحد ها 6 ترم برای کاردانی هستش دیگه اونم بالای معدل 12 درسته؟
خب اگه تو 6 ترن نتونیم پاس کنیم و کشید به 7 ترم یا 8 چی میشه؟؟؟ شرایطی داره؟؟؟ میزارن؟