من دیروز زبان و دینی رو تموم کردم و لطفا یک کتاب برای جمع بندی معرفی کنید. کتابی که هم آزمون جامع داشته باشه و هم آزمون موضوعی.
یک توضیحی برای کتابهایی که برای زبان خوندم بدم :1-جامع خیلی سبز: تو قسمت گرامر واقعا عالیه.تستهاش خیلی زیاده و بعضی هاش خیلی سخت. بر خلاف تبلیغاتی که پشت کتابش کرده آموزشریدینگ نداره. پاسخنامش خیلی بده متاسفانه.اما در کل راضی بودم.
2-تیک ایت گاج: روش تیک ایت خیلی بهم کمک کرد اما خود کتاب اشکالات عجیبی داره.مثلا ممکنه به لغاتی برخورد کنید که اصلا تو هیچ کدوم از کتابهای درسی نیست! معنی بعضی لغاتش کامل نیست.
بخش مترادفها و متضاد هاش که خیلی ایراد داره. روی طبقه بندی لغاتش اصلا حساب نکنید چون مثلا تو درس 1 لغاتی داره که مربوط میشه به درس 2و3
3- پرسمان گاج پیش 1: کتاب واقعا مزخرفیه. اگرمی خواهید از گرامر نا امید بشید برید قسمت گرامرش رو بخونید. در کل کتاب آشغالیه.
4-پرسمان گاج پیش 2: از بالایی که خیلی بهتره.
برای امتحانها کتابهای زبان گل واژه بهتر از گاج به نظر میرسه.
5-واژگان خیلی سبز:قسمت الفبایی لغاتش و سی دی اش حرف نداره اما تو قسمت درس به درسش خیلی تکرار داره.
6-ریدینگ خیلی سبز: خیلی از بچه ها بهش ایراد می گیرند و اون رو با ریدینگ اناری مقایسه می کنند.اما به نظرم کار ریدینگ رو برای کنکور راه می اندازه و کم حجمه و زود تموم میشه.