-
محمد جان یادم باشه وقتی برای خرید لوازم خواستم بیام تهران بیام شمارو ببرم ماشالا شکارهای خوبی میزنی.همه هم خوش قیمت.
:n02:
خوشحالم که کارات داره به خوبی پیش میره.کارا در حد حرفه ای هست یه دوره هم باید بیام شاگردی بلکه چیزی یاد بگیریم.
اعتماد به نفستو میبینم شگفت زده میشم واقعن.پاینده باشی.
-
خرید نوا c6
دوستان من هم طالب آمریکایی شدم . به نظرتون با 6 تومان می نونم نوا بخرم؟ مصرف c6 و c5 فرق داره؟
-
..................................
-
آب بندي كردن كفي ها و ياتاقانهاي ثابت ميل لنگ بر روي سيلندر
سيلندر را كه قبلا تميز كرديم روي ميز كار سر و ته ميگذاريم و ياتاقانهاي ثابت رو يكي يكي در محل خودشون توي سيلندر جا ميزنيم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كفي انتهاي ميل لنگ را هم كه جا زديم، هلالي آبي رنگ اون را هم جا ميزنيم
همين كار رو در مورد كفي هاي ثابت هم انجام ميديم و ياتاقانهاي اونها را هم جا ميزنيم.
در مورد هلالي ها دقت كنين كه لبه اون بايد به سمت ياتاقان باشه تا از نفوذ روغن موتور به بيرون جلوگيري كنه
با دقت تمام و به آرامي ميل لنگ را در جاي خودش قرار ميديم ، براي اين كار به كمك نفر دوم نياز هست. قرار گرفتن صحيح انتهاي ميل لنگ در جاي خودش و جفت شدن اون با هلالي خيلي مهمه.روي محل قرار گيري ياتاقانها بر روي لنگهاي ثابت ميل لنگ روغن ميزنيم
كفي هاي ثابت را هم كه ياتاقان روي اونها نصب شده را در محل خودشون قرار ميديم.دقت كنين كه هر كفي بايد در محل خودش و شماره مربوط به اون نصب بشه. اين شماره گاهي از طرف كارخانه و گاهي هم از طرف مكانيك مربوطه قبل از باز كردن موتور روي اونها حك ميشه. سمت جلو و عقب اون كفي ها هم بوسيله يك فلش كه از طرف كارخانه روي كفي نوشته شده رو بايد در نظر بگيريد و فلش هميشه به سمت جلوي موتور باشه.پيچهاي كفي ها را هم ميبنديم و با دست تا اندازه متناسبي سفت ميكنيم
با استفاده از آچار تركمتر مقدار فشار مورد نياز براي سفت كردن پيچهاي كفي هاي ثابت را تنظيم ميكنيم. در اين مورد اندازه 80 پوند بر فوت مربع تنظيم شد كه تقريبا معادل 36.5 كيلو گرم ميشه و براي اين مدل موتور و ميل لنگ اون متناسب هست
زماني كه پيچ مورد نظر به اندازه تعيين شده بر روي آچار سفت شد يك صداي ( تق) يا ( تيك) از جغجغه آچار شنيده ميشه و اين نشون ميده كه پيچ به اندازه مورد نظر سفت شده. سفت كردن پيچها رو هميشه از وسط ميل لنگ شروع ميكنيم و به ابتدا و انتهاي اون ميرسيم
وقتي كه تمام پيچها به اندازه سفت شدند با يه انبر قفلي سر ميل لنگ رو گرفته و ميچرخانيم تا مقدار رواني و گردش آزاد اون رو چك كنيم
ميل لنگ كمي سفت بود و روان نميچرخيد. احتمالا يكي از كفي ها بيشتر از حد معمول سفت بود. بنابر اين يكي يكي كفي ها را باز كرده و ميل لنگ را ميچرخانديم تا كفي مورد نظر و مشكل دار پيدا بشه. البته در همان حال با ضربات متناسب چكش به بغل كفي ها كمي اونها رو سنتر كرده و همين كار باعث روانتر شدن گردش ميل لنگ شد
كفي مشكلدار شماره 1 بود كه درست در ابتداي ميل لنگ قرار گرفته و مقداري از نظر اندازه كوچكتر بود و باعث ميشد وقتي كه پيچهاي اون رو سفت ميكرديم، فشار خيلي زيادتري به ياتاقان وارد كنه و ميل لنگ روان گردش نكنه. بنابر اين اون رو باز كرده و محل نشيمنگاه ياتاقان رو كمي سنباده زديم كه تاثير چنداني نداشت
بنا بر اين دو راه وجود داشت:
1. يا بايد كل سيلندر و تمام كفيها رو دوباره به تراشكاري ميفرستاديم تا متناسب با هم كف تراشي ثابت بشه كه اين هزينه اي حدود 100.000 تومان رو داشت ،بجز اتلاف وقت.
2. با استفاده از لاينر اون كفي رو تنظيم كنيم، كه راه دوم رو انتخاب كرديم و قبلا هم از اين روش استفاده كرديم و به خوبي جواب داده.
با استفاده از همان كاغذي كه لاينر آب بندي ياتاقانهاي متحرك و شاتونها رو درست كرديم دوتا لاينر هم براي زير اين كفي ثابت ساختيم و با چسب نگه داشتيم تا خوب خودش را بگيره
با ضربات آرام لبه آچار به لبه كاغذ لاينر از محل مناسب بريده شد و گذاشتيم تا خشك بشه.بعد اون رو در محل خودش سوار كرده و با همان اندازه مورد نظر سفت كرديم و مشكل برطرف شد و ميل لنگ روان و راحت ميچرخيد
در مورد پولي ميل لنگ و بوش زدن اون، من تابحال نديدم كه اين كار انجام بشه، البته انجام دادنش در صورتي كه نياز باشه بد نيست اما اينكه جنس بوش استفاده شده در اونجا از چي باشه خيلي مهمه. مثلا اگر از جنس آلياژ برنج باشه فكر نميكنم دوام چنداني داشته باشه و بهتره كه از جنس فولاد و متناسب با آلياژ خود پولي ساخته بشه ، بخصوص اينكه با تراش دادن بخشي از پولي در محل تماس با كاسه نمد، قطر اون كم شده و توان تحمل فشارهاي وارده در اون بخش كم ميشه( مثل قضيه بوش زدن پلوسهاي عقب) اما اگر حداقل تراش و براده برداري صورت بگيره و بوش استفاده شده هم از فولاد باشه ، فكر كنم مشكل خاصي بوجود نياد.
-
با تشکر از توضیحات کامل شما دوست عزیز
علی اقا میل لنگ من توسط تراشکار با یاتاقانهای ثابت و متحرک اب بندی شده و وقتی میخواستم سیلندر و میل لنگ رو ازشون تحویل بگیرم میل لنگ رو سوار شده تحویل دادن.
بعد یکی از تراشکارها اومد و با نیروی معمول دودست (2 انگشت از هر دست ) و اعمال نیرو به 2 تا از لنگها (به صورت همزمان) میل لنگ چرخش میکرد.بعد که خودم هم تست کردم دیدم بله به خوبی میچرخه.
این روش اعمال نیرو خوبه؟
اگه با این حالت به خوبی بچرخه همه چیز مرتبه یا دوباره بررسی کنم؟
البته این هم بگم که میل لنگ که بار بشه به وسیله ی لاینر یاتاقانهای متحرک رو چک میکنم ولی با توجه به اینکه کپه های ثابت رو تراشکار سفت کرده بود و باز روان بود ایا باز هم لازمه تست بشه؟
در واقع اگر اون میزان نیرو مناسب باشه و منظور شما از روان چرخیدن همین باشه پس کپه های ثابت من خوب اب بندی شدن درسته؟
-
اگر كفه هاي ثابت به اندازه مناسب سفت شده باشه و با نيروي دست ميتونين ميل لنگ را بچرخانيد، پس مشكلي وجود نداره و نيازي به باز كردن ميل لنگ از روي سيلندر نيست، منتها حتما و 100% از تراشكار سوال بكنيد كه با چه مقدار نيروي گشتاور پيچها را سفت كرده؟ دانستن اين مطلب بد نيست و حتي بپرسيد كه كفه هاي متحرك را چقدر سفت كنيد،؟
براي سيتها و سوپاپها را با نفت از نظر نشت داشتن تست كنين و اگر لازم شد گرين بزنيد چون اينطور كه گفته بودين، ظاهرا سرسيلندر كيفيت خوبي داره و مشكل خاصي در اون نيست، فقط در صورت نياز يك گرين خيلي مختصر و كم براي تميز شدن سيتها از جرم و دوده احتمالي بد نيست.
-
درود بر همه دوستان.
روزتون بخیر و شادی و خوشی.
یه وسال فنی و مهم.
گیربکس ماشین در حالت D دنده نمیده.یعنی توو دنده 1 میمونه مگر اینکه گازو تخته کنیم که میره دو و ....
اما اگر در همین حالت ماشینو بندازم توو L2 خیلی راحت دنده میده.
فیلتر کثیف شده؟؟؟؟یا مشکل دیگه ای داریم؟؟
و یه سوال دیگه.
یکی از دوستان یه ناو داره.چند وقته یه مشکلی براش پیش اومده.ماشینو وقتی روشن میکنه میگه به طرز وحشتناکی می لرزه و این لرزش وقتی هم موتور سرده خیلی بیشتر و بدتره.و وقتی ماشین گرم میشه لرزش کم میشه.
ایشون گفتن لرزش هم از جلو هست.اول شک کردیم به دسته موتور اما چون گفت ماشین گرم میشه و لرزشش کم میشه خودبخود ایراد دسته موتور منتفی شد.
ایراد از چی میتونه باشه؟
با تشکر.
-
خوب مشکل بنده حل شد.
شیلنگ وکیوم گیربکس پاره شده بود.
در مورد مشکل اون نوا کسی اگر تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنه.
با تشکر.
-
...................................
-
در ادامه ی کار میل لنگ رو پیاده کردم و برای نصب پیچ سر میل لنگ بردم تراشکاری ..
خلاصه بردم همونجایی که قبلا تراش داده بود که انجام نداد و بهانه کرد حدیده هام خراب میشن!برو فلان جا!
رفتم جای دیگه و اونجا هم پاس داد جای دیگه و همینطور به 6-7 تا تراشکاری سر زدم و این ماجرا نصف روز طول کشید و هیچ کس زیر بار نرفت و انجام نداد!!!
خلاصه که کلا بیخیالش شدم و دیدم که با توجه به اینکه هم سر میل لنگ و هم فولی در حد نو هستن میشه با خیال راحت نصبش کرد.
در مورد گیربکس هم که یه نکته ی جالب و بسیار مهم پیدا کردم و به زودی دوستان رو در جریان قرار میدم.
راستی سیلندر رنگ شد و با بنزین و باد شدید پاکش کردم و اماده ی نصب سایر لوازم هست.