آره برو بخون . من که از بس خسته ام هیچی نخوندم . صبح 5 بیدار میشم میخونم تا 9 بعد میرم واسه امتحان . عاقبت همه بخیر بشه ..........نقل قول:
Printable View
آره برو بخون . من که از بس خسته ام هیچی نخوندم . صبح 5 بیدار میشم میخونم تا 9 بعد میرم واسه امتحان . عاقبت همه بخیر بشه ..........نقل قول:
برای تغییر میان ترم ها تا کی وقت هست؟ بعد از این مدت دوباره سایت برای تغییر میانترم باز میشه؟
بچه ها تو رو خدا کمک کنید:n03:
من چی رو بخونم از این ریاضی 1
از کدوم فصل ها سوال بیشتر می یاد
از کدوما کمتر
هرچی می خونم تمومی نداره...:n28:
نمونه سوالا رو هم که می یارم , می بینم این همه خوندم شاید 1 سوال ازش اومده باشه!!!:n04:
ریاضی 1 خیلی سخته میدونم....
از همه جا سئوال میاد...فکر کنم 2 فصل اولشم حذف باشه...اما کتاب شب امتحانی نیست...
منم اولین باره میخوام امتحان بدم.از فصول اولیه یکی2تا میاد و اونجوری که شنیدم از مشتق و بخصوص انتگرال خیلی سوال میدن.منم از فردا به جُرگه ی شما می پیوندمنقل قول:
درسته ترم پیش حذف بود ولی این ترم از شانس بسیار زیبای ما حذف نیستنقل قول:
اگه ریاضیت خوب نی مثالاش حفظ کن 60 درصدسوالات از تمرینات و مثال خود کتابهنقل قول:
ای کاش مال منم زودتر شروع میشد میدادم راحت میشدم :n02: الان از صبح خروس خون پامیشم تا شب میخونم نهایتا وسط یه ناهاری میخورم و دور دوم :n09: خدا بگم چیکارشون کنه یه کتاب دارم 450 صفحه :n04: نامردا حتی یه صفحه اش رو هم حذف نکردن خودشم 27 فصله ! :n03: همه فصل ها هم مهم :n27: ای خـــــــدا
گرفتن مرخصی از این دانشگاه سخته؟
فقط می تونم بگم اول خدا رحم کنه بهمون دوم طراح سوالا:n09:نقل قول: