من قصد دارم یک لپ تاپ بخرم بین رنج قیمت 1.3 تا 1.5 میلیون. آیا مدل Dell XPS 1530 لپ تاپ خوبی است برای اتخاب یا مدل دیگر را پیشنهاد می کنید.
من قصد دارم یک لپ تاپ بخرم بین رنج قیمت 1.3 تا 1.5 میلیون. آیا مدل Dell XPS 1530 لپ تاپ خوبی است برای اتخاب یا مدل دیگر را پیشنهاد می کنید.
سلام
قراره یکی از دوستان از دبی برام لپ تاپ بیاره و میگه میتونه 200-300 تومن زیر قیمت بازار ایران برام گیر باره!!
سوال اولم اینه که آیا همچین چیزی میشه (200-300 تومن زیر قیمت)؟
سوال دوم میخواستم یه لپ تاپ بگیرم تا 1200000 ولی حالا که اینطوری شده قراره تا 1450000(قیمت بازار ایران) یه چی بگیرم(1200=250-1450).به نظر شما چی بگیرم؟
برای بازی و اینترنت و برنامه نویسی و هرازگاهی هم برنامه هایی مثله photoshopمیخوام؟ lcdش 14.1 یا 15.4 باشه.ظاهرش هم مهمه برام
شما چی پیشنهاد می کنید؟
پیشاپیش هم از راهنماییتون ممنون.(لطفا" سریع تر)
باتشکر
سلام دوست مننقل قول:
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد XPS میتونی به لینک زیر مراجعه کنی
و اونجا سوالاتت رو بپرسیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216645
یا به این لینک معروف یک سری بزن
یا هر مدل دیگه ای که مد نظرت بود میتونی توش سرچ کنی. این یکی از سایتهای مرجع بررسی لپ تاپ هاسکد:http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4135
شما که میخوای تا این مبالغ هزینه کنی باید بیشتر توضیح بدی که از یک لپ تاپ چه انتظاری داری تا دوستان بهتر بتونن راهنماییت کننکد:http://www.notebookreview.com
موفق باشی
باسلام
من برای کارهای گرافیکی (دوبعدی) و گیم قصد خرید لب تاپ رو دارم که دو تا انتخاب کردم ممنون میشم راهنمایی کنید:
hp1205
cpu:zm82 turion2.2
ram:2gb
vga:ati3450
hp1215
cpu:t6400 2ghz
ram:2gb
vga:nvidia 9200 gs
باسلام میخواستم بپرسم که قدرت کارت گرافیک geForce 9700 GTS که مال یکی از لپ تاپ های شرکت توشیبا هست از 8600 جی تی بیشتره؟
منظورم لپ تاپ qosmio x305-q705 توشیبا هست..ارزش خریدن داره؟البته خودم قیمتشو ندارم!
با سلام
من قصد تهیه vaio fw 373j/b رو دارم
ظاهرا سیستم عاملش ویستای 64 بیت هست
می خواستم از اساتید بپرسم که آیا میتونم از نرم افزارهای 32 بیتی توی ویستاش استفاده کنم یا فقط باید بگردم ورژن 64 بیتی پیدا کنم؟
در ضمن اگر بخوام خودم ویستای آلتیمیت 32 نصب کنم، میتونم با همون نرم افزارها و درایورهایی که خودم از سایتش میگیرم راهش بندازم (منظورم اینه که آیا درایورها و نرم افزارهاش هم 64 بیتیه یا فرقی نفوکوله!؟)
متشکرم
سلام یه سوال دیگه من میخوام hp بیرم ولی خیلی ها میگن که به درد نمی خوره و از این حرفها،همه میگن سونی بهتره.ولی به نظر من hp بهتره هم قیمت مناسبه هم سی پی یو و کارت گرافیک نسبت به قیمتش خیلی بهتر از سونیه؟
نظر شما چیه کدو رو بگیرم بهتره؟
سلام
دوستان من 2 ملیون مایه دارم میخوام یه لپتاب بگیرم بیشتر واسه اینکه بتونم کارهای سنگین (برنامه های مهندسی و بازی!!) رو راحت باهاش اجرا کنم... شما چه مدل هایی رو پیشنهاد میکنید؟!!
صفحش هم 15 اینچ میخوام باشه!
نظر خودم بیشتر روی sony و asus هست ولی مدل خاصی رو نمیدونم ازشون!
ممنون میشم کمک کنید...
داش حسین،این نظر شخصی من هست،البته ممکنه برای بعضیها از دوستان این نظر اشتباه باشه.نقل قول:
ببینید هر لبتاپی یک سری ایرادات داری و یک سری محاسن،شما باید ببینی که محاسن کدامش بیشتره،به نظر من لبتاپ های hp نسبت به قیمتش بسیار خوب هست ار لحاظ سخت اقزاری،سونی لبتاپ های خوبی داره مخصوصا تصویرش از شفافیت بسیار بالایی برخوردار هست ولیکن پول زیباییش رو میدید فقط،یعنی شما میتوانید با این پول یک لپتاپ دیگر با قدرت سخت افزاری بالاتری بگیریدومن خودم hp 1299 دارم و بسیار بسیار با این لپتاپ راحت هستم و مشکلی هم نداشتم باهاش.خلاصه قبلا هم گفتم باید نیمه خالی لیوان هم در نظر گرفت،به هر حال این گوی و این میدان :14:
هیچ لپ تاپی کامل ساخته نشده ... همه هم محاسن دارند هم معایبنقل قول:
کیفیت سونی تا حدودی بهتر از اچ پی هست اما هیچ سونی قدرت و امکانات خوب hp را با بودجه ای برابر نداره ! شما مشابه hp dv1045 را بخوای توی سونی بخری باید حدود 400 هزار تومان مابه التفاوت بدی !
من خودم طرفدار hp هستم ... چون با پول کمتر امکانات بهتری صاحب میشم :46: