سلام
در آفیس 2007 مشکلی دارم
وقتی با خوشنویش میرعماد مینویسم نوشته هام کمی فاصله داره به اصطلاح ولد weld نیست
آیا راهی بری حل این مشکل در ورد وجود داره؟
Printable View
سلام
در آفیس 2007 مشکلی دارم
وقتی با خوشنویش میرعماد مینویسم نوشته هام کمی فاصله داره به اصطلاح ولد weld نیست
آیا راهی بری حل این مشکل در ورد وجود داره؟
با سلام . شما برای استفاده از این فونت باید با wordpad کار کنی ، نه با word .نقل قول:
:20:
از چه ورژن میرعماد استفاده میکنی ، برای تنظیم فاصله بین حروف میتونی با نگه داشتن کلید alt و سلکت کردن حروف اونهارو جابجا کنی و گاهی اوقات هم با crl تغییرات رو اعمال کن .... درخود نرم افزار قستمی مثل صفحه کلید وجود داره که کلید های کنترلی نام داره و روشن کردن چک مارک مکان نما ، کلمات ، نقاط و اعراب میتونید این تغییرات رو اعمال کنید .... و بهترین گزینه ورد 2003 هست اما من با 2007 کار کردم مشکل نداشت .نقل قول:
ممنون
نه با ورد هم کار میکنهنقل قول:
با سلام . شما برای استفاده از این فونت باید با wordpad کار کنی ، نه با word .
آخرین نسخه یعنی 2.5نقل قول:
ز چه ورژن میرعماد استفاده میکنی ، برای تنظیم فاصله بین حروف میتونی با نگه داشتن کلید alt و سلکت کردن حروف اونهارو جابجا کنی و گاهی اوقات هم با crl تغییرات رو اعمال کن .... درخود نرم افزار قستمی مثل صفحه کلید وجود داره که کلید های کنترلی نام داره و روشن کردن چک مارک مکان نما ، کلمات ، نقاط و اعراب میتونید این تغییرات رو اعمال کنید .... و بهترین گزینه ورد 2003 هست اما من با 2007 کار کردم مشکل نداشت .
روی آفیس 2003 این مشکل رو نداشتم اما روی 2007 اینطوری شده !
اینهارو انجام دادم بی فایدست فونت یکدستی و زیبایی به هم چسبیدن رو نداره.
دوستان ممنون از جوابایی که دادین.ولی مشکل من همچنان پا برجاست.
من میخوام به صفحاتم بر اساس حروف الفبا حروف بدم ولی تو format numberفقط حروف ابجد رو داره.یعنی نمیشه الف/ب/پ/.... داد یا اینکه جای خاصی باید این حروف ادد بشه و من بلد نیستم؟الان اینطوری حروف گذاری میشه ا/ب/ج/د/...
سلام . شما اینرو هم امتحان کن انشاالله جواب می گیری .نقل قول:
از سایت ------------.com فارسی ساز آفیس با حجم 16 مگ رو دان کن بعد نصبش کن تا آفیست فرسی شه حالا دوباره امتحان کن . :20:
سلام
روش تغییر اندازه صفحه از اینچ به سانتی متر کجای نرم افزار هست؟ من تو پیچ ستاپ نتونستم پیدا کنم.
سوال دوم اینکه من سه تا عکس انداختم در یک صفحه بصورت سه ستون. چطور میتوان کاری کرد که اندازه سه تا ستون یکسان بشه؟ مثلا اگر اندازه پهنای کاغذ 18 سانتی متر است هر سه تا ستون عکسی دقیقا 6 سانتی متر بشه.
سوال سوم ، چرا وقتی یک عکسی در صفحه ورد انداختم، وقتی میخوام اندکی پهن تر کنم، بصورت گسسته پهن میشود. یعنی وقتی یکذره عکس را میخواهم بکشم تا پهن شود، یا پهن نمیشه یا اندکی از مقداری که میخوام بیشتر پهن میشه. یعنی بصورت کمیت گسسته پهن میشه و نه پیوسته و ذره ذره ای؟
با تشکر
با سلامنقل قول:
برای تغییر واحد اندازه گیری از دکمه office button (دکمه ای که save ,open ,...توش هست)word options را انتخاب کنید و بعد تب advanced را انتخاب کنید حال در قسمت display از دراپ داونshow measurment in units of سانتی متر را انتخاب کنید.
برای تعیین اندازه عکس ،عکس مورد نظر را انتخاب کرده کلیک راست کنید و در قسمت size اعداد مورد نظر برای طولheight و عرض width را وارد کنید.
سلام دوستان خوبم
راستشو بخوای من تا حدودی با ورد 2007 آشنا هستم.اما میخواستم ورد 2010 رو کامل و بصورت حرفه ای یاد بگیرم
ازتون میخواستم سئوال کنم که بهترین کتاب آموزشی تو زمینه کدومه؟
اگه راهنماییم کنید کمک بزرگی بهم کردید.البته تو همین تاپیک هم کلی چیز یاد گرفتم
نقل قول:با سلامی دوباره و تشکر از شمانقل قول:
در مورد تغییر واحدها تونستم درست کنم و خیلی ممنون.
ولی در مورد عکسها من بازم مشکل دارم.
ببنید من میخوام یک بروشور درست کنم که سه تا عکس ستونی دارد. و قرار است این بروشور از یک سوم و دو سوم تا شود و روی هم بیاد. کاغد آ4 و بصورت لند اسکیپ هست. یعنی ظول ما 29.7 سانتی متر است.الان من نمیتونم پهنای عکسها را طوری تنظیم کنم که بشه 29.7/3 = 9.76 سانتیمتر
تا بخوام تا کنم دو گوشه کناری کاغذ ها دقیقا در قسمت یک سوم میانی جا شود!
یعنی یک عکس میشه 9.7 عکس دیگه هم میشه 9.7 و عکس آخر میشه 9.88 سانتی متر. در نتیجه موقع تا کردن بروشور مشکل ایجاد میشه.
ممنون میشم اگر جواب منو بدید