مرسی مطلب جالبی بود
Printable View
مرسی مطلب جالبی بود
ویندوز 8 دارین ؟نقل قول:
این مشکل بیشتر میتونه از کابل برد و موتور هارد باشهنقل قول:
البته قبلش بهتره هارد روی یک سیستم دیگه تست بشه
نه. 7 دارم.نقل قول:
اصلاً اینی که گفتم قبل از بالا اومدن ویندوزه، موقعی که مینویسه DELL بعد یه چیز زیرش پر میشه! (آخه لب تاپم دله)
ماوقتی POST SCREEN رد شد باید اون دکمه رو بزنید به اون ها مربوط نیستنقل قول:
این پست من جا موندهنقل قول:
سلام
من یک لپ تاپ دل وسترو 1310 دارم که 6 سال دارمش و جدیدا مشکلی پیدا کرده اینه که وقتی چند تا سایت توی مرورگر با هم باز میکنم حسابی کند میشه و گیر میکنه گاهی وقتها هم ویندوز میاد بالا هنگ میکنه و منوی پایین ( همون قسمتی که استارت منو هست) نصفش میاد و نصف دیگش سیاه دیده میشه و باید چند باری سیستم رو ریست کرد و بعدش اتوماتیک چک دیسک میاد و بعدش مشکل حل میشه ولی کندی سرعت ویندوز سرجای خودش پابرجاست و اصلا مثل روز اول نیست.کارهایی که من انجام دادم یکی اینه که نسخه های مختلف ویندوز اکس پی و سون رو روی سیستم نصب کردم ولی تغییری نکرد حتی بلافاصله بعد از نصب ویندوز جدید هم کندی احساس میشه .فن و خود لپ تاپ رو هم سرویس کردم چندین بار دفراگ و چک دیسک کردم و با چند انتی ویروس اپدیت شده سیستم رو اسکن کردم که هیچ ویروسی نداشت فضای هاردم هم تقریبا یک چهارمش دیتا هست و کاملا پر نیست .خودم فکر میکنم هارد بر اثر فرمت پارتیشن یا fdisk در گذشته دیگه خراب شده و باید عوض شه به نظرم تمام مشکلات از هارده نظر شما ها هم همینه ؟
سلام خسته نباشید من تازه به فکر هاردم افتادم با برنامه ای HD TUNE RPO خواستم از سلامت هاردم با خبر بشم با این ارور ها برخوردم میخواستم بدونم جدی هستن!خطریا؟اگه اره چور میتونم حل کنم این مشکلات رو من خودم نمیدونم چین ولی مطمئنم نباید FAIL داشته باشم
ممنون از وقت گرانبهاتون:n16: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
هاردتون مشکل داره ونرم افزاری هم قابل حل نیست باید ببرید به یک مرکز نخصصی
ممنون از پاسختون . من دیروز دوباره وصل کردم هارد و شناخت فایل ها هم مشکلی نداشت اما مسئله اینجاست که وقتی وارد بعضی از پوشه ها میشم هارد یک هو کامل خاموش میشه چراغش و قطع میشه و وقتی دوباره وصل میکنم چراغش ثابت میشه و دیگه نمی شناسه باز تا نیم ساعت یک ساعت دیگه . تروخدا بگین باید چکار کنم گارانتی هم داره ولی نمیخوام دیتا هام بپره . خیلی مهمن تمام نمونه کارام زحماتم .نقل قول: