مسعود جان این صفحاتو ببین:
من به کدوم یک از اینا در مورد این مشکل ایمیل بزنم؟ یا اصلا لازم نیست؟کد:http://www.geniusnet.com/wSite/ct?xItem=245&ctNode=1698
Printable View
مسعود جان این صفحاتو ببین:
من به کدوم یک از اینا در مورد این مشکل ایمیل بزنم؟ یا اصلا لازم نیست؟کد:http://www.geniusnet.com/wSite/ct?xItem=245&ctNode=1698
سلامنقل قول:
نه لازم نیست . احتمال زیاد مودم رو ویندوز سون 64 بیتی کار نمیکنه.
راه و دلیل دیگه ای به نظرم نمیرسه.
موفق باشید :40:
ولی بازم ریستارت که میکنم دوباره باید تیک ها رو بزنم ............نقل قول:
M.Masoud.M
سلام ودرود
چند وقت پیش سیستمم ویروس داشت و بعد ازویروس کشی تمتم فایلهام با پسوند نمایش داده میشه و فایهای که قبلا مخفی بود الان مشخصه مثله سطل آشغال در هر درایو برای حل این مشکل باید چه کار کنم................؟
سلام
به Folder Options و سپس به سربرگ View برید و در لیست پایین تیک 3 گزینه ی زیر رو بزنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویه سوال دیگه اینcsrss.exe چه کار میکنه این پردازشگر (تو تسک منجر)
سلام ! يه مشكل فوري !
دوستان الان اين علامت زرد رنگ داره چيو آپديت ميكنه ؟ چطوري ببندمش !؟ :41:
من ديشب Microsoft Office 2010 و IE8 نصب كردم ! ماله اوناست ؟ غير فعال ميشه ؟:40:
علامت صليب زرد رمگ منظورمه ! :41:
من منتظرمااااا ! :41:
با سلامنقل قول:
اون مال آپديت كردن ويندوزتون هست
اگه نميخوايد آپديت كنيد روي my computer كليك راست كنيد
بعد به سربرگ automatic update بريد و گزينه ي آخر رو انتخاب كنيد
موفق باشيد.
ممنون دوست عزيز ! اصلا فكر نميكردم واسه ويندوز باشه چون من آپديتشو بسته بودم ! :10:
به هر حال .... ! ممنون از لطفت ! :40:
سلامنقل قول:
دوست من ویندوزت ویروسیه .
حتما با آنتی ویروس آپدیت شده خوب سیستم رو اسکن کن.
موفق باشید :40:
این چه اروریه کمک کنید چی کار کنم؟
سلام
كامپيوترم را كه روشن ميكنم اولش مياد كه قسمت دليت هست كه ميخواي بري توي ستاپ و رم را ميشماره بعد از اين قسمت كه تموم ميشه ميره كه اسم ويندوز ايكس پي مياد روي يك صفحه سياه و علامتش كه يك پنجره چند رنگه و يك نواري اون زير هي پر ميشه و بعد از اين صفحه ولكام ميادو وارد ويندوز ميشه اين معمول همه كامپيوتر هاست
اما براي من رم رو كه ميشماره بعد كه مياد روي اون صفحه اي كه ويندوز ايكس پي روي يك صفحه سياهه و علامتش هست و اون نواره اون پايين داره پر ميكنه همون طور ميمونه و ديگه وارده صفحه ول كام و بعدش ويندوز نميشه فقط روي همون صفحه سياهه كه نوشته ويندوز ايكس پي ميمونه و اون نواره هي پر ميشه و ديگه تغييري نميكنه
بايد چكار كنم