اقا یه چند تا عکس از پرز می زارید ؟؟؟؟؟؟
اقا یه چند تا عکس از پرز می زارید ؟؟؟؟؟؟
گرچه حال اصلا مساعدی ندارم و فوق العاده مریضم اما بخاطر عشق به رئال و رئالیها چشم اینم عکسهای فلورینتینو پرز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تقدیم به دوست عزیمون که درخواست کرده بودن و تمام مادردیسمو های عزیز.
دستت درد نکنه !!!!!
چرا؟؟؟كدومش دروغه؟؟؟!!!!نقل قول:
این رئالیا هم اصلا کاراشون معلوم نیستا.فصل به فصل میخوان سر مربی عوض کنن.تو اخبار ورزشی شنیدم دنبال آرسن ونگره.آخه چقدر میخواد سر مربی عوض کنه؟
من فکر کنم لیو پولو می بریم البته تو خونه ها تو خونشون فکر کنم ببازیم : دی
داره رئال می یاد رو فرم ها .....
ایولشون ...
این روبنو باید مواضبش باشن یه بلایی باز سرش نیاد ...
راستی مثه اینکه چارلیز راستی راستی نمی یاد دیگه ها ....
اون از وحید و علیرضا اینم از چارلیز که خودش خودشو از تاپیک رئال قطع می کنه ...
نتوانستیم از موقعیتهایمان به خوبی استفاده کنیم
به گزارش RmadridFC: خوانده راموس که اولین پیروزی خود را با رئال مادرید در لالیگا بدست اورده است , نظرات خود را درباره این بازی با رسانه ها در میان گذاشت .
با این همه موقعیتی که دو تیم داشتند یک گل بسیار کم بود , ولی چیزی که اهمیت داشت کسب هر 3 امتیاز بود یعنی چیزی که ما می خواستیم و البته شانس این را داشتیم که گلهای بیشتری بزنیم .
بازی سختی بود و خیلی از نیروی ما را گرفت . در این بازی هدف ما این بود که تا انجا که می توانیم سریع به دروازه والنسیا نزدیک بشویم در واقع می خواستیم انها را غافلگیر کنیم ولی تردید و تامل بازیکنان ما باعث شد که گلهای زیادی به ثمر نرسد و فقط یک گل زدیم .
داورها وظایف سنگینی دارند مخصوصا در رقابتهای سختی مثل این بازی , انها تصمیماتی را می گیرند که فکر می کنند درست است و علیرغم اینکه چند تصمیم اشتباه را بر ضد ما گرفتند ولی به انها احترام می گذارم و دوست ندارم بیش از این در زمینه داوری صحبتی کنم .
در لحظات پایانی بازیکنان کمی عصبی شده بودند چون می خواستند که این پیروزی را حفظ کنند و اگر 2 - 0 جلو افتاده بودیم لحظات اخر را با خیالی راحت سپری می کردیم .
به والنسیا خیلی فضا ندادیم چون از دست دادن این 3 امتیاز خیلی گران برای ما تمام می شد و در حملات حریف باید به خوبی از دروازه محافظت می کردیم .
شاگردان من در دقایق پایانی کمی گیج شده بودند و نمی دانستند که از تک گل خود حفاظت کنند یا برای زدن گل بعدی حمله کنند برای همین والنسیا تا حدودی در ان دقایق بازی را در دست گرفت و اگر موفق می شدند گل بزنند تمام زحمات ما به باد می رفت .
در نیمه نخست خیلی خوب هر نقطه از زمین را پوشش دادیم و از این عملکرد تیم خیلی خوشحالم . ما مجبور شدیم چند تغییر در ترکیب بوجود بیاوریم چون والنسیا داشت از برتری نفری خود در وسط زمین سود می برد .
ما در مرکز زمین فقط گوتی و گاگو را داشتیم برای همین یکی از بازیکنان گوش خود را بیرون کشیدیم و فکر می کنم تصمیم درستی بود . ما باید بازی را با بیش از یک گل می بردیم که متاسفانه این طور نشد .
خصوصیات روبن به وی اجازه می دهد از بازیش لذت ببرد و بیش از دیگران با توپ کار کند ولی او در بعضی از صحنه هایی که تک به تک شده بود کمی خودخواهی کرد . ما باید به او ازادی عمل بدهیم تا از استیل خود لذت ببرد و این طبیعی است که سایر تیمها بازیکنانی چون روبن , مسی و سیلوا را با خطا متوقف می کنند .
من مارسلو را بیرون اوردم چون امکان داشت کارت زرد دوم را هم بگیرد و اخراج شود چون دوست ندارم خودم را در وضعیتی ببینم که تیمم 10 نفره شده است و نمی توانم از بازیکنان استفاده کنم .
=-=-=-=-=-=
فان در فارت و متذلدر به لیست مصدومان رئال اضافه شدند
به گزارش RmadridFC: پیروزی در برابر والنسیا به جز شادی و کسب هر 3 امتیاز پیامدهای دیگری نیز داشت , در این بازی دو بازیکن رئال دچار مصدومیت شدند .
گرچه شکست والنسیا خبر خوبی برای مادریدیسموها بود ولی دیشب تمام اتفاقات به کام رئال مادرید نبود زیرا دو بازیکن دیگر نیز به لیست بلند مصدومان این تیم اضاف شدند .
رافائل فان در فارت و کریستوف متذلدر دو بازیکنی هستند که در بازی دیشب دچار مصدومیت شدند . بازیکن هلندی دچار انقباض در ماهیچه های ران شده و بینی مدافع المانی نیز دچار شکستگی شده است .
بینی متذلدر زمانی شکسته شد که در اخرین لحظات بازی , والنسیا صاحب یک ضربه کرنر شده و او که برای حفاظت از دروازه به هوا بلند شده بود با برخورد به مدافع حریف دچار شکستگی بینی شد و مجبور است که فردا تحت عمل جراحی قرار بگیرد .
رافائل فان در فارت نیز که ماهیچه های پای چپش منقبض شده اند فردا تحت معاینات دقیق تر قرار خواهد گرفت تا وضعیت مصدومیتش بهتر معلوم شود .
این دو بازیکن با مصدومیت خود به بازیکنان مصدوم دیگر تیم همچون نیستلروی , دیارا , په په , دلارد , هاینزه و اشنایدر اضافه شدند .
مهرداد تویی ؟؟:دي یا اشتباه حدس زدم ؟؟:دي
تا 2 تا بازی خوب می کنن مصدوم می شن !!نقل قول:
فان در فارت و متذلدر به لیست مصدومان رئال اضافه شدند