جواب ما رو هم بدید لطفآ
Printable View
جواب ما رو هم بدید لطفآ
سیگنال رو 9 هست و مودم تا 3 قبول میکنه، کمتر بشه لینک میپره، استریم رو کم میکنه اتوماتیک تا سیگنال یا همون SNR به 9 برسه.نقل قول:
Attenuation میشه نویز که برای من 19 و 30 هست.
ساعت 1:15 شروع میشه انگار. چک کن ببیننقل قول:
با شکایت حضوری بنده
و نامه به سازمان کل مخابرات
و بازرسی کل کشور
خوشبختانه موفق شدم حقم رو بگیرم ( البته حق چی خخخ، snr قبلیم رو برام برگردوندن )
50 گیگ حجم اضافه برام زدن که از امروز صبح مستقیم زدم رو دانلود
خط رو برام بالاتر از 2 مگ نبردن مثل بعضی دوستان بخاطر همین میخوام همش رو دانلود کنم و تخلیه کنم ( 15 روز اضافه هم برام ثبت کردن مثلا )
و احتمالا از یه شرکت یا حداقل نمایندگی دیگه نت بگیرم
snr بنده که روی 3 بود و کلی هم خرج رو دستم گذاشتن و 15 روز هم نت نداشتم الان شده 38 !
ولی دان استریم رو متاسفانه همونطور گذاشتن روی 250
خلاصه کلی معذرت خواهی کردن و ...
قابل توجه اینکه سامانه باررسی و همین 195 مفت نمیرزن
درسته ولی به اصطلاح همه جا همون 9 که SNR هست رو میگن نویز خط !نقل قول:
نگفتین خط روی 8 بسته ؟ چون به نظر میاد مودم کمش کرده الان روی 7104 رفته
مدل مودم رو هم نگفتین چون مودم های معمولی زیر 10 لینکو میپرونن فقط مودم های چیپ برودکام تا 3-4 مقاوم هستن
به اون میگن نسبت سیگنال به نویز / Signal Noise Ratio هر چی بیشتر باشه نشان از سیگنال بیشتر، نویز کمتر یا هر دو هست.نقل قول:
من مودمم چیپ برودکام نیست، از برند Aztech هست و تقریبا بهترین مودمی هست که تا حالا دیدم(از Zyxel و TPLink و DLink و مودم های متفرقه) بهتر هست خیلی.
خط رو روی 10 مگ بستن، مدولاسیون ADSL.G,dmt بدون ANNEX_M نمیتونه بیشتر از 7.5 مگ بکشه، باید رفت روی ADSL 2Plus با ANNEX_M البته، من خودم ANNEX_M رو نمیذارم، چون باعث میشه یه بخش از سیگنال منتقل بشه به UP Stream و Down Stream رو کم میکنه تا آپ استریم رو ببره بالا(وقتی ANNEX_M فعال باشه، مودم برای آپلود بجای حداکثر 1 مگ، تا حداکثر 3 مگ میکشه).
خودم چون میدونم سرویس 2 مگ نهایتا تا 5 مگ میده شبانه، برای پایدار موندن لینک، میذارم روی حداقل بمونه، الان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان خط من راحت تا 5 مگ دانلود/2مگ آپلود در بدترین حالت میکشه(یعنی نصف شب و در هوای بارانی) ولی خوب گفتن آپ استریم رو بیش از 512 اجازه نمیدن یعنی تو سیستم نداریم.
ترجیح میدم همین لینک بمونه تا مثلا 7 مگ داشته باشم، بعد نصف شب ساعت 3 لینک بپره و سرعت دانلود واقعی بشه.
این لیست مدولاسیون های فعال برای من هست:
اون یکی مونده به آخری با توجه به مدولاسیون انتخاب شده عوض میشه.(یعنی اگر مدولاسیون انتخابیم رو ببرم روی ADSL.G.DMT، اون میشه ADSL.G.DMT_AnxM)
2 به بعد سرعت اسمی میشود سرعتها افت کردن
IP عوض نشده ؟نقل قول:
واسه من 650 سرعت میده
وضعیت خط بنده هم اکنون:
سرعت دانلود 200 - 220k
آپلود افتضاح
آخرای سرویسه دیگه :n33:
نقل قول:
خیر ای پی عوض نشده چند شبه اینطور شده متاسفانه 2 به بعد افت میکنه
شما فاصلتون از مرکز مخابراتی 5 کیلومتره؟نقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
امروز اشتراك 4 مگ گرفتم سرعت دانلود از ميهن دانلود بين 60 تا 100 در نوسانه.چكار كنم؟هر چي تماس ميگيرم ميگن 1 به هشته درسته.آسيا تك 600 700 ميزد.كجا برم برا اعتراض؟خطم فيبره
مشخصات سیگنال و نویز و همچنین rate خطتون رو بذاریدنقل قول:
احتمالا خطت رو روی ریت پایین بستن
افتضاح افتضاح افتضاح.از موقعی که به اکسین منتقلمون کردن یه روز خوش از نت ندیدم.باید یه سایت را 10 بار رفرش کنی تا باز بشن یه عکس با حجم کم از یه سایت داخلی را نمیتونه باز کنه!همش تایم اوت تایم اوت تایم اوت چه خبره؟با اسیاتک از این مشکلات نداشتم با یوتیوب کلا خداحافظی کردم . با مین نت تونستم سایت را باز کنم.لعنت به اکسین لعنت به مخابرات
لینک هم نمیپره
:n34::n34::n34:سرعت ها اسمی میشه متاسفانه 37.221
بچه های هم گروهی جواب لطفا 37.220.37.221
max2009 مشکل شما نیست که فقط عزیز ! 80 - 90 درصد کاربرها شبانه اسمی دارن الی 10 -20 درصد حداکثر شبانه اسمی نیمشه ! اینم از معجزات استان خوزستان هست ! :n26: امامزاده فرشاد :n02::n16:یه آمار بده حدودا چند درصد کاربران گروهشون فری هست ؟ ( شوخیه فرشاد جان ناراحت نشی :n01::n02::n12::n40: )
امامزاده فرشاد معجزه میکنه یک دعا کن برای 37 ها
خوب انگار خدا رو شکر سرعت ها بازه برای من.
سرویسم 2 مگه ولی با استریم نزدیک به 6 مگ، اینقدر میکشه.
دوستان مطمئنید که سز 650 قفل شده سرعت؟ فکر کنم بازه ها... الان استریم من روی 6.1 مگ هست، با حساب افت 10% خط، سرعت واقعیم میشه 5.5 مگ، الان داره همونقدر میده:
دیروز ساعت 1:20 لینکم پرید و سرعتم اسمی شد، گفتم نکنه جمعش کرده باشن. ولی امشب اوکی هست.
خدا رو شکر.
نتیجه میگیریم بعد از 1:20 بذاریم دانلود شروع بشه.
نمیدونم بچه ها هم IP منو دارن یا نه. 37.221.56-37.221.63 و 2.186.64-2.185.71نقل قول:
ولی این تعداد نسبت به تمام رنج آی پی های موجود خیلی کمه، خصوصا اون گروه اوآسیس که 37.221.0-37.221.49 رو داره. اون افتضاحه.
راستی، شما سرویس 512 داشتی؟ این پروفایل 2 مگ به 512 رو برای سرویس 512 میبندن، برای من هم همین بود. سرعتم همون 220 که میشه 2 مگ(-10% افت). شبانه هم همین سرعت رو داری؟نقل قول:
ما که خطمون اتوماتیک بالا نرفته، که مثلا سرویس 2 مگ بخریم برامون 10 مگ ببندن. ما هم همه برای یه بار سرویس 10 مگ خریدیم، بعد زنگ زدیم گفتیم سرویس 10 مگه، بردن خط رو بالا، بعد که بردن بالا، سرویس 2 مگ رزرو کردیم، ترافیک سرویس 10 مگ رو تموم کرده و سرویس رزرو رو فعال کردیم، حالا سرعت 10 مگ داریم و سرویس 2 مگ که نزدیک به 5.5 مگ هم شبانه و هم روزانه میکشه.
همه ی این راه رو رفتی و برات 2 مگ بستن؟
تازه وقتی پهنای باند رو بردن بالا، دیگه نباید با 2020 تماس بگیری، چون ببینن سرویست 2 مگه، استریم رو میارن پایین.
این راهی که فرمودین رو پارسال رفته بودم ولی متاسفانه انجام نشدنقل قول:
سرویس من 2 مگ بود که این ظلم رو در حقم کردم و آپلودم و کلا همه چیش اینقد افتضاحه ، ولی به هر حال تموم شد از شرش خلاص شدم امروز
الان دارم با ایرانسل می نویسم
نمیدونم چی بگیرم
بین این 4 تا
وایرلس
مخابرات
پارس آنلاین
صبانت
کسی ادرس نمایندگی ها مخابرات را نداره در اهواز؟؟؟؟؟/
خیابان طالقانی ، ساختمان کاوش ، شرکت پاس مانامادنقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
زنگ زدم 2020 میگه ما فقط یه نمایندگی داریم اونم کیان اباد می باشد :n03:نقل قول:
کلا تو اهواز سه تا شرکت هستنقل قول:
پاس ماناماد
پردیس
اکسین
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
کدوم بهتره از همه لحاظ؟؟؟؟؟نقل قول:
و ادرس؟؟؟؟/
صبانت رو من داشتم، برای دزفول میشه گفت همون مخابرات بود، همه چیش. ولی خوبیش این بود که اکانتینگش عالی بود. یعنی نزدیک به 2 برابر دیرتر از مخابرات ترافیکت تموم میشه. یه سرویس 3 گیگ خریده بودم. راحت 1 ماه رو کشید. تموم نمیشد.نقل قول:
مخابرات اگر میخوای بگیری دوباره. ممکنه پورتتو عوض کنن دوباره کیفیت خطت بیاد پایین. اگر میخوای بگیری برو یه نمایندگی دیگه مخابرات تو شهرتون.
پارس آنلاین رو که خودم میخواستم برم، بعد از یه ماه که تو صف بودم، گفتن فقط سرویس 2 مگ 1 ساله ارائه میدیم که میشد 220 تومن فکر کنم. شاتل هم همینطور، گفتن 1 ساله فقط.
وایرلس رو خبر ندارم.
در حال حاضر فقط اکسین نمایندگی مخابراتو داره بقیه جمع شدن همه منتقل شدن اکسین هر کی هم جدید ثبت نام کنه میفته اکسین
من زنگ زدم 2020 گفتن فقط یه نمایندگی داریم اونم کیان اباد ه:n04:نقل قول:
داداش یعنی پردیس - پاس ماناماد - اواسیس ، هر 3 جمع شدن و اصلا نیستن دیگه ؟؟؟ :n04: 100 درصد مطمئنی ؟؟؟ :n36:نقل قول:
بله همه جمع شدن اگه اواسیس بود الان دان استریمم از 10مگ کمتر نبود دیگه همه کشیدن کنار فقط اکسین موندهنقل قول:
اوه اوه این اکسین اصلا استریم رو تغییر نمیده و پشتیبانیش نابوده !!!! بدبخت شدن کاربرها ! :n29: پس کاربرهایی که قبلا توی اون 3 شرکت ثبت نام کردن تکلیفشون چیه ؟؟؟؟نقل قول:
سرویس 10 مگ :
حالا قدر ضحی کیشو دونستی؟:n31::n33:نقل قول:
سلام .کسایی که پرش لینک دارن کابل ها رو برن چک کنن.اگه جایی از سیم که لخت بوده و اکسیده شده .برید قطعش کنید .واز نو سیم رو لخت کنید ..ماله من که درست شد.البته زنگ هم زدم نمایندگی .گفتم که پرش لینک دارم .گفت از این ور درسته ..و بازم تکرار کرد که اگه پرش لینک داری از کابل کشی ساختمان هست...فکر کنم راست گفت ...واسه دان استریم هم ازش سوال کردم که چرا بالا پایین می کنید سرعت رو گفت .شرکت مخابرات همه سرعت ها رو می خواد اسمی کنه .یعنی همون چیزی که خریداری کردید..
فرستاده شده از H30-L02ِ من با Tapatalk
متاسفانه سرعت ها اسمی شدن مخابرات داره صدرصد عملیش میکنه
- - - Updated - - -
اون باگ که دو به بعد اسمی میشد شده یک به بعد
فرشاد سرعت ها افت کردن اسمی شده واسه تو هم یا امامزاده فرشاد
37.221.0
37.211.8
37.221.16
37.221.24
این آی پی ها ساعت یک ده دقیقه به بعد اسمی میشه بدون اینکه لینک بپره خطم روی 10 مگ بسته شده
امشب هم سر ساعت یک بدون این که IP عوض بشه اسمی شد ! هی روزگار ... ! :n35::n37::n37::V25::V4::44: نمیدونم دیگه چه کار کنم ... :n35::n37:
واسه من هم اسمی شد
حالا دیگه هیچی ندارم که دلمو بش خوش کنم :n08:
My life sucks :n21: