اگه تو ارتش پارتی داری برو ببین می تونه جای خوب بندازه تو رو . اما اگه نداری که هیچی بشین و به شانست نگاه کن :n12::n16:نقل قول:
Printable View
اگه تو ارتش پارتی داری برو ببین می تونه جای خوب بندازه تو رو . اما اگه نداری که هیچی بشین و به شانست نگاه کن :n12::n16:نقل قول:
سلام، مبارک باشه ولی شما که اعزامی 94 میشید خدمتتون 24 ماهه خواهد بود، البته انشالله که شما مستثنی شید!نقل قول:
کسانی که قبل از سال 94 دفترچه بفرستن خدمتشون 21 ماه خواهد بود، حتی اگر اعزامشون بیوفته ساله 94.نقل قول:
آشنا که نه ندارم همون میشینم تا ببینم شانس چی میشه هر چی خدا بخواد :n40:نقل قول:
یعنی هر کسی حتی اگر غیبت هم داشته باشه تا پایان سال دفترچه بفرسته 21 ماه خدمت میکنه؟نقل قول:
تا 22 بهمن هرکی دفترچه بفرسته غیبتش بخشیده میشه و هرکی تا قبل از سال 94 دفترچه بفرسته خدمتش 21 ماه خواهد بود.نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید.
من خرداد 94 از دانشگاه فارغ تحصیل میشم یعنی لیسانس میگیرم و بلافاصله بعدش میخوام برم خدمت. میخواستم بپرسم آیا راهی هست که جای 24 ماه 21 ماه خدمت برم؟ یعنی توی سال 93 دفترچه بفرستم و بعد از دانشگاه برم سربازی (21 ماه) ؟
سلامنقل قول:
شما نمیتونید دفترچه پست کنی بنابراین 24ماهس:n03:
ببینید من متولد نیمه اول 72 هستم و وقتی سال 90 دانشگاه قبول شدم مشمول نبودم و نامه ای هم برای نظام وظیفه نبردم که برام معافیت تحصیلی رد کنن. یعنی من تا زمانی که از دانشگاه نامه نبردم غایب هستم. از این فرصت نمیتونم به نفع خودم استفاده کنم؟نقل قول:
اگه تا 22 بهمن ارسال بشه اضافه بخشیده میشه و 21 ماه خدمت میکنن.نقل قول:
اگه از 22 بهمن تا 29 اسفند ارسال بشه 21 ماه خدمت میکن + اضافه خدمت
اگه سال 94 ارسال بشه 24 ماه خدمت میکنند.
خیرنقل قول:
قرار نیست شما نامه ببرید، مشمولان خودش نامه میفرسته به نظام وظیفه.نقل قول:
تا جایی که بنده می دانمنقل قول:
شما برای ثبت نام برای اعزام نیاز به نامه فارغ التحصیلی دارید ، برای نامه فارغ التحصیلی که از دانشگاه باید بگیرید باید درستون تموم شده باشه و همچنین باید وضعیت نظام وظیفه تون مشخص باشه یعنی معافیت تحصیلیتون صادر شده باشه
بعد 18 سال وارد غیبت شدید و باید از دانشگاه نامه درخواست معافیت تحصیلی ببرید پلیس +10 تا براتون معافیت تحصیلی صادر بشه و بعد نامه معافیت تحصیلی صادر شده رو ببرید دانشگاه بذارید روی پرونده (البته در مورد دانشگاه من اینطوری بود و روال کار دانشگاه های دیگه رو نمی دونم)
بعد از اتمام درستون نامه فارغ التحصیلی از دانشگاه برای پلیس +10 می برید تا معافیت تحصیلیتون باطل بشه و برای اعزام ثبت نام کنید
آخه یادمه زمانی که من رفتم دانشگاه همه میرفتن دفتر پلیس+10 ولی من نرفتم! یه بار هم رفتم پلیس+10 پرسیدم گفت براتون معافیت تحصیلی رد نشده یعنی یه جورای سه ساله غیبت دارم. میخوام بدونم میشه کاری کرد یا نه من برم نامه ببرم که معافیت تحصیلیم رو درست کنن اضاف نخورم حداقل.
خود من موقع ثبت نام در دانشگاه قرار بود دانشگاه کارهای معافیت تحصیلی من رو انجام بده ولی امسال که فارغ التحصیلی شدم و خواستم پرونده دانشگاه را تکمیل کنم متوجه شدم معافیت تحصیلی برام رد نشدهنقل قول:
رفتم نظام وظیفه دیدم معافیت تحصیلی برام صادر نشده بعد نظام وظیفه من رو فرستاد پلیس +10 و پلیس +10 گفت از دانشگاه نامه درخواست معافیت تحصیلی بیار تا برات ثبت کنم
منم از دانشگاه نامه بردم و ثبت شد
لیسانسی ها یک ماه ازشون کم میشه مطئن باش میشی 23 اون 2 ماه رو باید دنبال راه حل بگردی.نقل قول:
سلام دوستان میشه جواب منو بدین من از دانشگاه انصراف و اعزامم 19 بهمنه میخوام ببینم کجا افتادم ولی سامانه وظیفه که میرم اون قسمت اعزام هیچی نمیاره ولی قسمت معافیت تحصیلیش یه چیزایی میاره ... راهی دیگ هست که بفهمم کجا افتادم دو هفته دیگ فقط مونده
یا بصورت تلفنی زنگ بزن 096480 سامانه نظام وظیفهنقل قول:
اگه جواب ندادن به صورت حضوری برو نظام وظیفه
پلیس+10 هم جواب میده ولی فکر کنم هنوز تو سیستم اونا نیومده باشه
میفرمائید هرکس 93 دفترچه پست کنه خدمتش 21 ماهه، انشالله که اینطوره ولی نشد خیلی تعجب نکنید؛
پادگان ما به خاطر شرایط خاص اش 3 ماه کسری داشت، اواخر سال 92 گفتن قانون اومده که کسریش شده 2 ماه و شامل همه کسایی میشه که در حال خدمت هستند بنابراین به خدمت همگی یک ماه اضافه شد! حتی اونهایی که از 91 در حال خدمت بودند!
حدودای خرداد ماه سال 93 قانون اومد که لیسانس ها باید گروهبان یکم باشن، بعد همه کسایی که اعزامی 93/2 بودند و توی امریه شان ثبت شده بود ستوان سوم و یه ماهی هم روی شونشون ستاره داشتن، درجه هاشون رو گرفتن!
حالا قانون گذاشتن که سال 94 خدمت بشه 24 ماه، ولا من خودم نگرانم که اعزامی های 92 هم که هنوز در حال خدمت هستن هم 24 ماه خدمت کنن!
خیلی روی حرفاشون حساب نکنید!
با حرف های این دوست عزیزم کاملا موافقم .نقل قول:
این مملکت قانون نداره . مسئولان میخوابن فردا صبحش بلند میشن میگند خدمت شد فلان ماه !!!!!!
مطمئنم سال بعد هم میگن اگر کسی قبل از 95 بفرسته میشه 24 ماه بعدش دیگه باید 27 ماه خدمت کنید :n28:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوری که دارن کار میکنن این قانون همیشگیه.
برای همه کسائی که بالای 30 سال سن دارن با مبلغ 30 میلیون میتونن معاف بشن.هر سال هم 1 میلیون به این مبلغ اضافه میشه که به احتمال زیاد با حساب خیلی بیشتر میشه.
کسائی که زن دارن هم 28 سال به بالا میتونن بخرن و به ازای هر بچه 6 ماه این شرط سن کم میشه.
طرح شامل سرباز فراری ها هم میشه.
فقط کسائی که این نوع کارت رو میگیرن حق استخدام در دولت،نمایندگی مجلس و اینا رو ندارن.
برا فقیرها و روستاییان هم 50 درصد تخفیف میدن.
------
در کل طرح خوبیه برای کسائی که پول دارن.همین الان تمام پولدارهای که میشناسم با رشوه و اینا راحت معافیت پزشکی گرفتن.
اینجوری دیگه قانونیش کردن.
کسائی که هم پول ندارن مثل من میرن خدمت.
سلام دوستان لطفا جواب بدید
کد های اعزام 1.12 چه موقع معلوم میشه؟ از کجا باید فهمید؟
کسی از شما که اول اسفند اعزامید میدونید کجا افتادید؟
من امروز زنگ زدم نظام وظیفه طرف گفت هنوز نیومده پرسیدم کی میاد گفت معلوم نیست شاید تا آخر هفته شایدم هفته بعدنقل قول:
دوستان اگه خبری از کدهای اعزامی اسفند شد لطفا یه خبری هم اینجا بدند
سلام؛ بعد از اتمام تحصیل دانشگاه یه برگه برای توقف معافیت تحصیلی صادر کرد که روش مدرک و معدل نوشته شده بود.
برای گرفتن مدرک موقت و اصلی کی باید اقدام کنم؟
دوستان میشه بعد اسربازی با دانشگاه تسویه کرد ؟ اخه چنین چیزی دیدم شاخ دراوردم !!!!
برای گرفتن مدرک موقت یا باید در صورت ادامه تحصیل گواهی اشتغال به تحصیلنقل قول:
یا کارت معافیت یا پایان خدمت
یا برگ اعزام به خدمت در زمان اعتبار
یا گواهی ضمن خدمت داشته باشید.
هر موقع هر کدوم از اینا رو داشتی میتونی اقدام بکنی
راستی اعزامی های اسفند به بعد، گوش به زنگ بخشنامه آموزش و پرورش برای سرباز معلمی توی نقاط محروم باشید ها، هرچند الان دیگه باید خیلییییییییییی بیشتر از سابق توی پذیرش سرباز معلمی پارتی بازی و آقازاده گزینی زیاد باشه ولی تیری هست توی تاریکی، اصلا خدمت کردن توی مدرسه با پادگان قابل مقایسه نیست.
پارسال بخشنامه اواخر بهمن ماه اومد
سلام
دوستان من در شرف فارغ التحصیلیم و همه نمره هام اومده ولی پروژه پایانی و کاراموزیم یکم دیگه طول میکشه!
میتونم الان برم برای معافیت از رزم اقدام کنم?
اگه اره ، باید چیکار کنم ? کجا برم?
Sent from my ASUS K00E
سلام دوستان لطفا جواب بدید
کد های اعزام 1.12 چه موقع معلوم میشه؟ از کجا باید فهمید؟
کسی از شما که اول اسفند اعزامید میدونید کجا افتادید؟
پبرای اعزامی اسفند پارسال که من یادم میاد 16, 17 بهمن مشخص شد کجا افتادیم، برگه سبز اومده بود دست اداره پست، زنگ زدن که بیایید اداره پست بگیرید :n02:نقل قول:
دوست عزیز اگه صادر نشده یعنی مشکلی این وسط هست، به نظام وظیفه مراجعه کنید تا براتون معافیت صادر بشه.نقل قول:
دانشگاه و مسئول اگه درست حسابی بودن تا الان خودشون ردیف کرده بودند و یا صداتون کرده بودن و مشکل را میگفتن حل کنید، همونطور که کسی که معافیت تحصیلیش تموم میشه صدا میکنن و میگن.
دوست عزیز اینجا هم محیط پادگان نیست که شایعه پراکنی کنید، هر وقت خبر و آیین نامه ای اعلام شد میشه گفت.نقل قول:
به برگشتن کسر مدرک دیگه امیدی نیست.
سایت را بیخیال بشین.نقل قول:
از پلیس +10 پیگیر باشین، من روال این سال را نمیدونم ولی تا سال پیش 1 ماه و یا 25 روز مونده پلیس +10 میگفت کجا افتادین و 15-20 روز مونده هم نامه میومد در منزل.
اینکه میگین حساب کتاب نداره کاملا موافقم ولی در مواقعی که به صورت واضح مطلبی بیان شده، اکثرا انجام هم شده، بنابراین میشه مطمئن بود که هر کس تا پایان سال 93 ارسال کنه 21 ماه خدمت میکنه.نقل قول:
در مورد شرایط بد آب و هوا و درگیر هم این مورد را بگم که بر اساس مدت حضور حساب میشه یعنی کسی که 21 ماه اونجا خدمت کنه 2 ماه کسر میگیره.
طبق پیشبینی ها دچار تغییراتی شده، هنوز هم قطعی نیست و تا تصویب کلی تغییرات بیشتری خواهد داشت!نقل قول:
در مورد کارتها هم که معلومه کار معافیت داده میشه و نه پایان خدمت.
نقل قول:
اصولا امکان نداره چون اگه تسویه نکنید نامه ابطال معافیت تحصیلی داده نمیشه.
باید تسویه کنید و بعد دفترچه ارسال کنید.نقل قول:
البته شاید بشه برای معافیت پزشکی که در حین تحصیل آزاد شده اقدام کنید ولی اینکه بعد تبذیل به معاف از رزم بشه یا نه من اطلاعاعی ندارم.
دوستان این ماه دفترچه رو پست کنم تاریخ اعزام میفته برای چه تاریخی؟
من که الان دانشجو هستم باید چکار کنم؟ باید از دانشگاه انصراف بدم و معافیت تحصیلی بگیرم ببرم پلیس 10+؟
سلام
دوستان پدر من 15% جانبازه این درحالی که پدر من 1 ماه بعد از اینکه از جنگ برگشته متوجه شده که کمرش دیسک داره و این دیسکم از جنگه ولی اون موقع اقدامی نمیکنه
امروزم که اقدام کردیم گفتن چون سبت نشده نمیشه این درحالی که اگه پدر من فقط و فقط اگه 4% بیشتر جانبازی داشت من معاف میشدم ایا واقعا نمیشه کاری کرد کسی تجربه ای داره؟؟ اخه پدر منم واسه این مملکت جنگید همینجوری که نمیشه گفت ........ دوستان این قظیه با پارتی حل شدنیه؟؟ مثلا فرض کنید اون پارتیه رئیس شورای شهرستانی باشه که خودش رزمنده بوده برادرشم شهید شده و یه پاشم تو جنگ از دست داده
یا نیازی به پارتی نیست ؟؟ یا با پارتی هم نمیشه؟؟
سلام دوستان
یه چند تا سوال در رابطه با دوران آموزشی خدمت داشتم که اگر جواب بدید ممنون می شم.
1- معاف از رزم ها دقیقا از چه کارهایی معاف هستند؟ آیا این معافی شامل پست های نگهبانی هم میشه؟
2- راستش من شنیدم که در دوران آموزشی تا میشه نباید هیچگونه مسئولیتی رو متقبل شد(مثل مسئول آسایشگاه، آشپزخونه، منشی و غیره) چون به غیر از دردسر چیز دیگه ای نداره. من معافیت رزم دارم و تایپم هم خوبه. آیا اونجا به عنوان تایپیست داوطلب بشم یا نه؟
3- چند تا کمد در اختیارمون قرار می گیره؟ آخه تو یکی از سایت ها خوندم "کمدهایی در اختیارتون میذارن، پس با خودتون فقل های قابل اعتمادی ببرید تا یه وقت کسی سروقتشون نره" (یه چیزی تو همین مایه ها)
4- آسایشگاه لیسانسه ها و فوق ها و دلیپلمه ها و... با هم متفاوته؟ و اینکه کلا برای تحصیلات دانشگاهی هیچ ارجهیتی وجود داره؟(مثل تعداد پست ها و نظافت و غیره که باید کمتر انجام بدن)
5- ارگان خدمت با ارگان آموزشی یکی؟ یعنی اگر محل آموزشی من نیروی انتظامی باشه باید خدمتم رو پس از پایان دوران آموزشی در یکی از سازمان ها نیروی انتظامی بگذرونم؟
ازپیش متشگرم
1- در آموزش که تفاوت فاحشی وجود نداره، در دوره ما به غیر از چند نفر اعصاب روان و... بری تیراندازی و رژه هم رفتن!نقل قول:
پست ها هم که باید بدین/
در یگان هم ممکنه پست بزارن ممکنه نزارن، ممکنه دژبان جایی بزارن و یا...
در کل به این معنی نیست که پست نمیدی بگیر بخواب و یا برو خونتون، تلافی را معمولا جبران میکنن.
2- تایپیست که نیاز نیست اگه کار تایپی باشه همون منشی انجام میده، اینکه قبول کنید و یا نه هم با خودتون هست و از فرد به فرد فرق میکنه.
ولی کارهایی مثل نظافت روزانه را همه دارن.
3- یک کمد، منظور از جمله "کمدهایی در اختیارتون میذارن" هم واضح هست که برای جمع گفته میشه.
4- بله آسایشگاهها فرق میکنه چون دوره فرق میکنه، حتی ممکنه بعضی پادگانهای آموزشی فقط فارغ التحصیلان دانشگاه بگیرن.
اینکه کیفیت فرق میکنه نه زیاد فرفی نداره، اینکه رفتار فرق میکنه بله تا حدودی فرق میکنه که نقش سن هم تاثیر داره.
اینکه پست و نظافت فرق میکنه خیر، شما محبورید در آموزشی هر روز نظافت کنین و طبق تعداد و جای نگهبانی و... پست بدین.
5- بله
توصیه: کلا توصیه میکنم فکر خودتون را با این حواشی پر نکنین، اینکه در دو ماه آموزش یکی بیشتر یا کمتر پست بدین و یا با دیپلمه و... تفاوت داشته باشین و... در کل دردی از شما را دوا نمیکنه.
نقل قول:
خیلی ازتون متشکرم که این قدر سریع جواب دادید.
ببخشید در جواب سوال چهار گفتید که "چون دوره فرق می کنه" منظورتون چیه؟
البته مسئولیت خوبی هایی هم داره مثلا مسئول غذا معمولا نگهبانی نمی ده و میتونی غذای بیشتر و بهتری هم بخوره و ته دیگ هم برای خودش بذاره:n19:نقل قول:
2- راستش من شنیدم که در دوران آموزشی تا میشه نباید هیچگونه مسئولیتی رو متقبل شد(مثل مسئول آسایشگاه، آشپزخونه، منشی و غیره) چون به غیر از دردسر چیز دیگه ای نداره. من معافیت رزم دارم و تایپم هم خوبه. آیا اونجا به عنوان تایپیست داوطلب بشم یا نه؟
تایپ بیشتر در یگان خدمتی به کار شما میاد مثلا در ارتش همیشه لنگ سرباز تایپیست هستند و در بخش هایی مثل ستاد فرماندهی،ستاد گردان،بازرسی،عقیدتی سیاسی،پشتیبانی و ... تایپیست نیازه در ناجا تا جایی که من دیدم سرباز اجازه کار با سیستم نداره:n06:
دوستان با عرض سلام
من معافیت پزشکی گرفتم 4 سال پیش و الان برای کار به مشکل برخوردم میخوام معافیت پزشکی که برای چشم بوده و الان عمل کردم بهبود پیدا کرده رو باطل کنم و از جانبازی پدرم اقدام کنم برای معافی
مرکز اصفهان میگه ابطال معافیت پزشکی برابر هست با طول 21 ماه مدت خدمت
تهران مرکز مشاوره 096480 میگه نه میتونید باطل کنید و اقدام کنید
کسی از دوستان در جریان هست ؟
توی آموزشی به هیچ عنوان . بازم می گم به هیچ عنوان مسئولیت قبول نکنید . چون علاوه بر کار هایی که همه انجام می دن شما باید اون کار هایی رو که قبول کردید رو انجام بدید . کلا مسئولیت دردسر داره . شما اگه به عنوان مسئول غذا و مقسم باشی بعد از بالا کشیدن سهم بچه ها ( شوخی کردم ) باید دیگ ها رو هم بشوری و یا ....نقل قول:
! ! ! ! ! ! ! ! ! !نقل قول:
نه اینطور نیست . تو ناجا اگه سرباز نباشه کارش لنگه ! اکثر کارهای سیستمی رو هم سرباز می کنه . کادری ها ماشاالله همه بیسوادن یا بلد نیستن با کامپیوتر کار کنن . فقط یه جاهای خاص مثل پلیس فتا یکم گیر می دن و به سرباز سیستم نمی دن
شما که الان پلیس افتخاری هستی باید بدونی مرفوک کجاست و کارشون چیه .
من در دوران خدمتم بمدت 15 ماه مسئول مرفوک بودم اونم تو تهران . روزی 200 تا خبر 110 داشتیم . کارم سخت بود اما هیچ کادری حتی با درجه سروانی هم جرات نمی کرد بهم بگه تو . انقدر اذیتش می کردم تا بهم احترام بزاری . فقط از رئیس کلانتری دستور می گرفتم تمام . البته نا گفته نماند با همشون دوستم و الانم که خدمتم تموم شده با یه سریشون هنوزم در ارتباطم .
والا در کلانتری که من هستم به جز مرفوک که یه ستوان وظیفه با مسئولش که گروهبان کادری هستش همکاری می کنه هیج وظیفه ای ندیدم کار سیستمی و اداری انجام بده و فعالیت پرسنل وظیفه به دژبانی و قراول و امور خدماتی و نظافت محدود میشه و البته رانندگی و گاهی اوقات هم ترک نشین گشت موتوری یا کارهای مثل بدرقه متهم و اینا،جالبه که گشت های یگان امدادی که تا به حال دیدم همه کادری بودن!نقل قول:
در ضمن یکی از شرایط استخدام حتی در مقطع درجه داری در ناجا اینه که نفر با کامپیوتر آشنایی داشته باشه و منم با دو پرسنل کادر که یکی درجه دار و یکی افسر هستش کار می کنم هر دو در حد معمول با کامپیوتر آشنا هستن:n33:
کلا ناجا با ارتش قابل مقایسه نیست در ارتش به جز درجه داران و افسرانی که رسته رایانه بودن بقیه حتی بلد نبودن سیستم رو روشن کنن(البته موارد استثنا هم تک و توک بودش)،منی که تایپیست بودم اگه ده دیقه دیر می رسیدم یعنی ده دیقه کار عقب بود!
حدود 4 ماهی میشه که با کار ناجا درگیر شدم ، روز اول که که به عنوان یک فرد لباس شخصی به ستاد فرماندهی رفتم این قدر ادب و احترام از دژبان دمه در تا افسرهای ارشد و جزء دیدم که خودم تعجب کردم در دوره آموزشی هم که برای ما گذاشته بودن و افسران ارشد به ما آموزش میدادن این قدر برخورد خوب بود که خودمون خجالت می کشیدیم از رفتارشون!
حتی فرمانده شهرستان شماره موبایلش رو به ما داد و گفت کوچکترین نا رضایتی از خدمت خود یا شخصی داشتید مستقیم به خودم زنگ بزنید تا کارتون رو اوکی کنم!
نقل قول:کاش منم ستاد خدمت می کردم . کاش و ای کاش و ای کاشنقل قول:
سلام دوستان
من ترم پنجم کارشناسی ناپیوسته نرم افزار کامپیوتر دانشگاه غیرانتفاعی ورودی مهر 91 ام و سنواتم تموم شده و دانشگاه میگه که برای سنوات باید درخواستت رو به همراه مدارک پزشکی بدی بفرستیم برای کمیسیون یه دانشگاه دیگه تا اونا شرایطت رو بررسی کنن و ببینن فرصت بدن یا نه. من مشکل پزشکی ندارم و اشنا و پارتی و این چیزا ندارم بتونم جور کنم میخواستم بدونم اگه خالی درخواست بدم بفرستن ممکنه قبول کنن بهم فرصت بدن یا اینکه نه دیگه کارم تمومه و باید برم سربازی؟ برم نظام وظیفه بپرسم میشه کاری کرد؟ اگر سنوات بدن ترم بعد و ترم تابستون (که ترم حساب نمیشه) نهایت تموم میکنم. راهی هست بتونم ادامه تحصیل بدم؟ لطفا راهنمایی کنید