سلامنقل قول:
چون رو وایرلس رمز نذاشتین ، اینطوری میشه.
فعلا می تونید روی گزینه NO کلیک کنید.
ولی بعدا حتما داخل تنظیمات مودم برین و رو وایرلس رمز بزارین.
Printable View
سلامنقل قول:
چون رو وایرلس رمز نذاشتین ، اینطوری میشه.
فعلا می تونید روی گزینه NO کلیک کنید.
ولی بعدا حتما داخل تنظیمات مودم برین و رو وایرلس رمز بزارین.
اینترنت گرفتین؟نقل قول:
به قسمت تنظیمات مودم مراجعه کنید.
خطم خیلی نویز داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان راهنمایی می خوام:
به نظرتون ارزش داره از پارس انلاین برم شرکت دیگه که با همین قیمت پارس انلاین سرویس 2 مگابیت واقعی میده. یعنی روزا سرعتش تقریبا رو 2 مگابیت هستش و شبا تو تایم رایگان سرعتش رو 1 مگابیت واقعی تقریبا ثابت هستش.ساعت دانلود رایگانش هم 2 ساعت از پارس بیشتره.
میشه اسم شرکت رو به ماهم بگی شاید ما هم نقل مکان کردیم.نقل قول:
نویز که خوبه، زیاد بالا نیستنقل قول:
اس ان ار داون استریم هم خیلی خوبه، حالا چرا رو 2 مگ بسته شده ؟! سرویس نامحدود دارید ؟
سلامنقل قول:
شبانه پارس چه سرعتی بهتون میده ؟ یعنی هر شب چقدر میتونید دانلود کنید ؟ اگه حجم دانلودیتون کم بود و پینگ اون ای اس پی هم خوب بود حتما ارزششو داره ! البته این یکی دو هفته پارس بدجور افتضاح شده ! قبلش خیلی خوب بود (حداقل برا من )
سلام به همهنقل قول:
آقا خبر خاصی نشد و نت هم از ساعت 9 تا 12 همینجوری روشن و وصل بود(یادم رفته بود خاموش کنم.)
سرعت شبانه شب قبل تا 200 کیلو بود حداقل ولی متاسفانه بعد از اون ارتقاء تجهیزات الکی و خالی بندیشون
سرعت نت بنده دیشب با سر سقوط کرد و از 90 کیلو بالاتر نمیرفت.
با این حالا 3 گزینه برای من روی میزه.
1- محدود کردن(روش شاتل رو دارن پیاده میکنند)
2- وضع نت خرابه و اینها اطلاع رسانی نمیکنند.
3- اشترک نت رو بین کاربران زیاد کردن(مثلا 1 به 8 یا 1 به 16)
------------------------
اگر تا آخر ماه که قرارداد یک ماهه تموم میشه درست شد که شد نشد خط رو جمع میکنم میرم یه شرکت دیگه.
حالا هم در حال تحقیق هستم که کدوم شرکت برم؟
نظر دوستان چیه؟
سلامنقل قول:
شرکتش فقط تو استان سمنان فعال هستش.:n10:
پینگش هم معمولا زیر 100 هستش.
شبانه پارس برا من نوسان داره.از ساعت 5 به عبد خیلی خوب میشه و میره بالای 200 یا 250 .
ولی سرعت از 2 تا ساعت 5 نوسان داره.یه شب خوبه و مثلا 100 هستش. یه شب هم زیر 30 هستش.
تو بهترین حالت شبی 1.5 گرفتم.
ممنون بابت اعلام نتیجه متاسفانه همه چیز تو این مملکت داره خراب میشه بجای بهتر شدننقل قول:
اتفاقا منم همین مشکلو دو سه روز پیدا کردم شبانه حتی دیگه سرعتم رو 400 هم نیست به محض اینکه ساعت میشه 2 سرعتم میاد رو 230 قفل میشه البته از یه ساعتی فکر کنم 6 بود که من یه بار چک کردم گویا خط باز شده بود و سرعت از بین 300 تا 500 متغیر بود. البته روزانه سرعت تا یه مگابایت رو هم تجربه کردم ولی مهم شبانه هست.
یک درصد دیگه شک ندارم که مشکل پهنای باندو و شلوغی و اینا همش بهونه بوده از اولش و اینا عمدا با یکسری سیستمهای به قول خودشون مانیتورینگ سرعتا رو محدود میکنن وگه نه تمام مراکز میتونن به مشترکین راحت سرعت یه مگابایت رو تو تمام ساعت های روز بصورت تضمین شده بدن ولی جونشون در میاد و نمیخوان پهنای باندی که مشتری خیلی بیشتر از اینها هم حقش هست رو استفاده کنه. واقعا این سرعتها 9 مگ اینا تو هیچ جای دنیا اصلا عددی به حساب نمیاد واقعا متاسفم واسه خودمون تو ایران !!
نقل قول:
چه طوری باید رمز بزارم ؟
مشکل از رمز نیست ! با موبایل و تبلت که میخوام وصل بشم ارور میده می گه " امکان اتصال به اینترنت وجود ندارد. با این حال باز هم وصل میشوید ؟ " و وقتی روی YES کلیک می کنم وصل میشه ولی اینترنت نمیره.
در ظمن چطور میشه رمز کاربری تو سایت پارس آنلاین رو عوض کنم ؟ روشش رو بلدم اما گفتن که حتما باید یک زنگ هم به ما بزنید. اما پشتیبانی خیلی ضعیفه 17 ؛ 18 نفر پشت خط هستن :(
نقل قول:
بله بله ! اینترنت که گرفتیم ... .
تو تنظیمات دقیقا چی کار باید بکنم ؟
دوستانی که خیلی از پارس آنلاین بدشون میاد، والا به ما که خیلی حال دادِ :
علی جان باید مودم رو کانفیگ کنی من که فعلا نت درست و درمون ندارم و قراره فردا ماهم پارس آنلاینی بشیم و اگر وقت کردم با عکس برات توضیح میدم( راستی تو جعبه مودم Dvd کانفیگ نبودش؟)نقل قول:
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
نقل قول:
سلام
خوب سرعت روزانه پارس انلاین خیلی عالیه.
ولی سرعت شبانه اش شدید افت میکنه.
می تونید ساعت 2 شروع به دانلود کنید. متوجه میشین.
برای کسی که نیازی به دانلود شبانه نداره پارس انلاین خیلی عالیه.
زنگ زدم پشتیبانی گفت نویزت بالاست برای ارتقا به بالای 9 مگنقل قول:
سرویس محدود 512
یا مک ادرسات محدوده یا ملت انقدر وصلن به مودم که جا مال خودت نیست!نقل قول:
مودمو خودت تنظیم کردی؟ پسوردشو میدونی؟
البته اونی که تنظیم کرده واسه این مودمو باز گذاشته که تنظیماتو تو کامپیوتر داده:)
حالا یا باید روی مودم رمز بذاری و تنظیماتو تو مودم بدی یا اینکه جداگانه تو گوشی و تبلت.
شما زیر بار نرو اینقدر زنگ بزن تا اخرش بزارن رو 9 مگ خطت مشکلی نداره SNR عالیه فقط نویز یکم بالاست ولی اونم در حدی نیست که مشکلی پیش بیاد.نقل قول:
فلسفه چرندیات پشتیبانی رو من نفهمیدم !! وقتی خط مشترک نکشه و لینکش قطع بشه خودش میگه دیگه !!! :| ضمنا خود مودم به حداکثر مقداری که میتونه Downgrade میکنه بنابراین قطعی لینک اصلا در کار نیست اینا همش بهونست
الان بهتر شد یا بدتر؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم اسپید تست:
نه حاجی ، بدتر شد ! اسپلیتر رو برداشتی یا اضافه کردی ؟! حالت قبل بهتر بودنقل قول:
SNR Margin هر چقدر بیشتر باشه بهتره و مشکلاتی مثل پریدن لینک و دانلود ناقصیت کمتر میشه ... این عدد رابطه ی مستقیم با Rate داره که همون مقداری هست که خطت رو اون بسته میشه .. خط شما به راحتی 4 مگ رو میکشه اما برا 9 مگ ممکنه ( نه خیلی زیاد ) به مشکل بر بخورید ! چون تقریبا این عدد در صورت ارتقاء از 2 به 9 مگ به 4 تقسیم میشه ( کمی بیشتر ) ... اس ان ار دانلود خط من وقتی که خطم رو 4 مگ بود ، 30 بود و بعد از ارتقاء به 9 مگ 17-18 شد ... خط شما اگه به 9 مگ ارتقاء پیدا کنه ممکنه 7-8 شایدم کمتر بشه ... مقادیر مناسب و نامناسب SNR Margin به صورت زیر هست :
Attenuation هم میزان نویز خطتون رو نشون میده که بستگی به میزان فاصله ی شما از مرکز مخابراتی و یه سری عوامل مثل سیم کشی و ... (فکر کنم) داره که برا خط شما تقریبا مناسب هست و به مشکلی برنخواهید خورد.کد:6dB or below noise margin is bad, it will experience no synch or intermittent synch problems
7dB-10dB is fair but does not leave much room for variances in conditions
11dB-20dB is good with little or no synch problems (if no large variation)
20dB-28dB is excellent
29dB or above is outstanding
اگه با تنظیمات مودم اشنایی دارید Mode مودمتون رو از G.DMT به گزینه های دیگه ای مثل ADSL 2+ تغییر بدید و ببینید شرایط بهتر میشه یا نه . امکانش هست که اصلا نتونید به نت وصل بشید در اون صورت گزینه رو روی همون G.DMT قرار بدید .
مال من اصلا روی adsl2 یا adsl2+ نمیره(دلیلش چیه)نقل قول:
خطم فقط برای اینترنته
الان با اسپلیلتر امتحان میکنم
برا منم یه مدت همینطور بود ! به نظرم به خاطر اینه که مبدا تنظیمات رو روی G.DMT تنظیم کرده ، برا همین نمیشه تغییرش داد (مطمئن نیستم)نقل قول:
خطتون رو مثل قبل بکنید ( اس ان ار دانلود 32 ) بعد سریع زنگ بزنید به پشتیبانی ( اگه تهران نیستید هم زنگ بزنید به پشتیبانی تهران) و بگید که لطفا خطم رو به 4 مگ ارتقاء بدید. بهشون بگید که خطم قبلا مشکل داشت و الان سیم کشی رو به کل عوض کردم :n02: اونها هم اس ان ار رو چک میکنن و خطتون رو ارتقاء میدن ! بدون دردسر :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کسی درباره موارد قرمز زیر اطلاعی داره؟
سلامنقل قول:
خط شما مشکلی نداره.
مشکل از پارس انلاینه که خط تون رو 2 مگ بسته.زنگ بزنید و قانعشون کنید.
الان خط من نویزش از مال شما بیشتره ( snr=23 ) و سرویسم هم 128 محدود هستش. ولی تو تنظیمات مودم rate رو 9 مگ نشون میده. که چون خطم نویزش بیشتره از 600 بالاتر نمیره.
البته به نظر من برای سرویس محدود تو روزانه سرعت 2 مگ هم زیاده.چون حجم زیاد مصرف میشه.
سلاممیخواستم بدونم پارس انلاین برای سرویس ۵۱۲ محدود کارت دانشجویی و از اینجور مدارک میخواد مثل قدیما یا الان فانونا فرق کرده؟؟؟
آقا یه مشکلی داریم ما، بعضی موقع ها نت وصله ولی هیچ سایتی باز نمیشه مسنجر لاگین نمیشه کلا هیچی ولی وقتی پینگ میزنی با هرجا اوکی هست وقتی مودمو ریست میکنم درست میشه.
مشکل از DNS پارس آنلاینه؟ شما هم چنین مشکلی رو دارید؟
سلام!نقل قول:
کارت دانشجویی میخواد.
میدونم اینجا جاش نیست ولی کاربردش همینجاست . . .
دوستان یکم در مورد مودم هایی که دارن توضیح بدن . . . (راضی اند ، به نویز حساسِ زود قطع میشه یا نه)
کلاً تاثیر مودم روی نویز چقدر هست؟
خودم یک زایکسل دارم که مالِ 5 سالِ پیش که تازه از شاتل سرویس گرفتم (P660RU - T1) تا الانم راضیم آخ نگفته فقط چون وایرلس نیست میخوام عوضش کنم.
میخوام یک مودم وایرلس بخرم که اذیتم نکنه مثلِ مودم فعلیم هم سگ جون باشه(5 سال 24 ساعت روشن ، با کمی اغراق) :n30:
یک سری میگن tp-link آشغالِ ، یک سری دیگه میگن d-link آشغالِ
چیکار کنم حسابی گیج شدم؟:n13:
چی پیشنهاد میدید؟ خودتون چه مودمی دارید؟
در مورد انتخاب یک محصول در هر زمینه ای نمیشه به صورت کلی کل اون برندو زیر سوال برد هر برندی محصول خوب و بد داره ...نقل قول:
پیشنهاد من برای خرید به شما یکی از 2 محصول زیر از شرکت TP-Link است که جوابشو پس داده لطفا مدلی که نام میبرم و دقیقا توجه کنید چون یک حرف در اخرش کاملا مدل اون دستگاهو عوض میکنه :
1-کیفیت خوب و قیمت بسیار مناسب (خر کار به زمون خودمونی :n02: )
TP-Link 54Mbps Wireless ADSL2+ Modem Router TD-W8901G
با این مدل اشتباه نشود چون این بر خلاف داداشش خوب از اب در نیومده :
TP-Link Wireless N ADSL2+ Modem TD-W8901N
2-و اگه میخواید کمی بیشتر هزینه کنید و دستگاهی با کمی امکانات اضافه مثله وجود 2 انتن و قوی تر تهیه کنید دستگاه زیر : (هر چند من خودم باشم اولی را میگیرم [قیمت و کارایی مورد نیازم] ) ولی اینم از هر لحظ عالیه:
TP-Link Wireless N ADSL2+ Modem Router TD-W8961ND
امشب:
دیشب:
نه به سرعت امشب نه به مال دیشب !! زمین تا آسمون تفاوت خیلی مسخرست بخدا !! کسی میدونه مرض از کجای پارس انلاینه؟
من دو ساله TP link دارم آخ نگفته...درسته چینیه ولی از نوع با کیفیتش هست.قیمتشم که قبلا خیلی خوب بودنقل قول:
D link هم داشتم که آشغال بود.فقط امیدوارم تحریم ها روی کیفیتش تاثیر نگذاشته باشه:n02:
برو خدا را هم شکر کن ناراحتی من هم اوایل این جوری بودم که عادت کردم سخت نگیر.....نقل قول:
سلام
آقا دیشب نشستم پای سیستم که سرعت رو تست و این نتیجه به دست اومد.
البته دیشب خوب بود،نمیدونم شاید واقعاً اون تجهیزات رو تو مرکز ارتقاء دادن نمیدونم.
این سرعت برای ساعت 8 صبح امروزه.
-------------
راس ساعت 2 بامداد دانلود شروع شد و تا ساعت 2:08 صبح سرعت رو 500 بود ولی از 2:09 به بعد اومد روی 150 تا 200 کیلو.
عکس هم براتون میزارم،سرعت همینجوری موند تا ساعت 6 صبح که دوباره اومد روی 500 کیلو.
البته دیشب برای من خوب بود زیرا بعد از 2 ماه شبانه نزدیک 5 گیگ و 325 مگابایت دانلود کردم. فکر کنم این رو هم مدیون سرور داخلی ام احتمالاً.
حالا جالبیش اینجاست که این 5 گیگ بخواد دانلود شه جونش دراومده. تقریباً هر 40 دقیقه یا یک ساعت ارتباط قطع و وصل شده.
-----------
زده به سرم زنگ بزنم پشتیبانی خطم روی 4 مگ ببندن.
نظر شما چیه؟
داداش ما نزدیک به 2 ماهه عادت کردیم...نقل قول:
با توجه به این که الآن سرویست رو روی 2مگ بستن، نویزت بالا نیست. ولی اگه ببرن روی 9 مگ حتماً نویزت میره بالا. ضمن این که فاصلهات از مرکز مخابراتی هم بیشتر از 2.5 کیلومتره (البته با فرض این که کابل مسی خط تلفنی که مخابرات تا دم خونه کشیده استاندارد باشه).نقل قول:
من وقتی سرویسم روی 4مگ بسته شده بود snr داوناستریمم 28db بود. اما از وقتی بردن روی 9مگ اومده پایین تا حدود 10db. البته مشکلی نداره. بعضی وقتا قطع میشه. اما اذیتم نمیکنه.
به نظرم بهشون اصرار کن که خطت رو ببندن روی 9 مگ. بگو مسؤولیتش با خودم. تازه اگه 9 مگ هم مشکل داشتی میتونی دوباره تماس بگیری برات بیارن مثلاً روی 4 مگ؛ که مطمئنم اصلاً مشکلی نخواهی داشت.
او ضاع سرور خارجی خوبه ساعت 9 صبح ؛ به نظر من این زمان خلوت بودن اینجوری هست! سابقه نداشته از DNS گوگل 143ms باشه!
مکان من مشهد
نقل قول:قانوناً چرا و الزاماً نه! بستگی به اون فروشندهای داره که باهاش تماس میگیری. من خودم بدون هیچ پرسشی سرویس 2مگ محدود گرفتم. هیچ صحبتی هم از کارت دانشجویی نکرد. البته من همون اولش سرویس 1 ساله گرفتم. ولی اگه بهت گیر دادن راجع مدرک، شما 128 ثبت نام کن. بعد از این که سرویست فعال شد، از تو کنترل پنل مدیریت خود سایت پارسآنلاین، سرویست رو ارتقا بده به بالاتر. من از شرکتهای قبلی هم که داشتم همین طور بود. وقتی آنلاین ارتقا میدادی کسی پیگیری نمیکرد.نقل قول:
با توجه به این که تازه ارتقا دادن، من پیشنهاد میکنم یه چند روزی صبر کنی. ممکنه تجهیزات جدیدشون هنوز به طور کامل عیبیابی نشده باشه و پایدار نباشه. اگه بعد از چند روز همچنان همین وضع بود، اون وقت تصمیم بگیر.نقل قول:
ضمن این که وقتی روزانه بهت تا 1مگابایت در ثانیه دانلود میده، احتمالاً شبانه هم تا 80 درصد اون رو باید بده. راستی سرویست چیه؟
امشب، من هم چند بار قطعی داشتم. شاید مشکل عمومی بوده.
سلام فرزاد. نیستی اصلا ؟ کجایی پسر ؟نقل قول:
بله بله سی دی کانفیگ که بود. یوزر و پس رو وارد کردم و کانکت شد.
والا من دانلود شبانه ندارم و وقت حوصلش رو هم ندارم که تا 2 بیدار بمونم و دانلود شبانه کنم. میخوام ماه دیگه تعرفه نامحدود بگیرم ... . که راحت دانلود کنم. الان 12 گیگ رو تو 8 روز تموم کردم ( تقریبا 2 گیگ مونده که اصلا دانلود نمی کنم. )نقل قول:
نقل قول:
نه باو کسی وصل نمیشه که ! می گم وقتی میخوام وصل شم می گه امکان استفاده از اینترنت وجود ندارد ! بد چه جوری وصل بشن به اینترنت ؟
نه خودم تنظیم نکردم ولی رمزشو میدونم.
خب چه جوری رو مودم رمز بزارم ؟
--------------------
آقا خداوکیلی یکی بیاد به ما بگه چه جوری با موبایل و تبلت به مودم وصل بشم ؟
آقا یه مشکل دیگه من ب سای%فون میرم فیسبوک حالا یه مشکلی هست ! بدون سایفون به اینترنت نمیتونم برم اینترنت ! حتما باید وصل شم به سایفون تا بتونم وصل شم اینترنت
الان 9 مگ خوبه یا بیارم روی 4 مگ؟نقل قول:
speedtest
نقل قول:الآن با چی وصل میشی پس به اینترنت؟ چون دیدم تو یکی از پستهای قبلیت عکس سرعت دانلود با IDM رو گذاشته بودی.نقل قول:
به هر حال برای اتصال به اینترنت از طریق مودم adsl دو راه وجود داره:
- اتصال به شکل PPPoE که تو این روش یوزرنیم و پسوردی رو که پارسآنلاین بهت داده باید تو خود تنظیمات مودم ست کنی. این جوری مودم هر وقت روشن بشه به شکل اتوماتیک به اینترنت وصل میشه و هر دستگاهی که به مودم وصل بشه از جمله لپتاپ و گوشی میتونن از اینترنت استفاده کنن. تو این روش حتماً باید روی وایفای مودمت پسورد بذاری تا اغیار نتونن از اینترنتت استفاده کنن.
- اتصال به روش Bridge که تو این روش شما مودم رو فقط برای دریافت لینک adsl از پارسآنلاین تنظیم میکنی اما یوزرنیم و پسورد رو نه. این روش مثل ساختن کانکشن برای اینترنت دایالآپه. یعنی بعداً باید تو ویندوز یه کانکشن ایجاد کنی و یوزرنیم و پسورد پارسآنلاین رو اونجا بهش بدی. بدی این روش اینه که در آن واحد فقط یه دستگاه میتونه به اینترنت وصل بشه و احتمالاً گوشی رو هم نتونی از این طریق وصلش کنی.
به هر حال، اول شما باید مودم رو از طریق یه کابل شبکه به یه لپتاپ یا کامپیوتر pc وصل کنی. بعد از آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و با یوزرنیم و پسورد خود مودم (توجه داشته باش که با یوزرنیم و پسورد اینترنت پارسآنلاین فرق داره و معمولاً اینه: admin:admin) وارد کنترل پنل مودمت میشی و اونجا تنظیمات رو انجام میدی.
پیشنهاد من این که مودم رو در حالت PPPoE تنظیم کنی و برای شبکه وایفای مودم هم یه پسورد توپ بذاری. این جوری به راحتی همیشه اینترنتت فعاله و همه دستگاهها همزمان میتونن به اینترنت وصل بشن.
مدل مودمت رو هیچ جا نگفتی. چون تنظیمات مودم، بستگی به مدلش داره و نمیشه به شکل عام اینجا توضیح داد.
با همون مودم ! ولی مودم اینترنت رو شیر نمی کنه ! با موبایل نمیتونم وصل شم ارور میده و میگه نمیشه از اینترنت استفاده کرد.نقل قول:
ولی با سیم راحت میشه وصل شد.
چه طور میشه روی اینترنت بی سیم رمز گزاشت که هر کسی نتونه وارد بشه ؟ به قسمت wan رفتم ولی نمیدونم باید چی کار کنم ... .