دوستان یک سوال ؟؟؟؟
الان بهترین و با سرعترین سرویس بدون خط تلفن چیه ؟؟؟اخه اونجایی که ما هستیم تلفن کشی نشده و فعلا خط نداریم
Printable View
دوستان یک سوال ؟؟؟؟
الان بهترین و با سرعترین سرویس بدون خط تلفن چیه ؟؟؟اخه اونجایی که ما هستیم تلفن کشی نشده و فعلا خط نداریم
داداش شما پیگیر باشنقل قول:
نگو همراه اول هم باز نمیشه
شما یه جا نت داشته باشی که باز بشه حله دیگه
می تونن چیزی بگن
والا فعلا که شکایت ما رو بستننقل قول:
جوری هم قاطعانه حرف میزدن که اصلا نمیشد چیزی گفت !
سر سرعت و اینا حداقل میشد باهاشون بحث کرد ، ولی اینجا اصلا نمیشد !
اگه کسی اینجا تو اینستاگرام بعضی عکس ها براش لود نمیشه ولی مثلا یک ساعت بعدش همون عکس لود میشه بگه - ممنون
----------------------------------
جالبه الان رو کامپیوتر راحت برام باز شد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشهد - شهاب 10 مگ - همینطور که میبینید مشخصات خط از نظر نویز و سیگنال پاسخگوی سرعت 10 مگ هست ولی عملا حدود 8.5 مگ بسته شده.
نقل قول:
سلام
راستش اینجا گفته بیشتر ریت تا 10 مگه ولی ممکنه روزای دیگه و ساعات دیگه ای تغییر کنه
چون من دیدم این ماکزیمم ریت دائما نوسان میکنه
من مودمم عین مودم شما نیست
ولی با قابلیت diagnostic adsl tones چندبار ماکزیمم ریتو گرفتم بین 21 مگ تا 17 مگ نوسان داشت
اینجا هم شما مطمئنید همیشه تو این عدد 10120 میمونه؟؟یعنی نوسان نداره؟
بله بین 9500 تا 11000 تغییر میکنه.
احتمال بسیار خط شما از طرف آسیاتک رو 10 مگ بسته شده ، منتها چون خط نمیکشیده ، خودش اومده رو 8574 ست کرده!! به این دلیل میگم که چون عملا مقدار 8574 نداریم که شرکتا ست کنن و اگه آسیاتک میخواست خط شما رو روی 8مگ ببنده ، باید روی 8192 می بست!!نقل قول:
شما Modulation مودم رو فقط روی ADSL2+ بذار و ببین خطت تا چند آپ میشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در زمان تست اینجور ست شده. مودم Vodafone Huawei HG556a با چیپست Broadcom 6358 که خیلی قوی هستش.
همه تیکا رو بردار و فقط ADSL2+ رو تیک بذار ؛ ببین نتیجه چی میشه!!نقل قول:
کمتر شد! یعنی بدتر. حدود 7000. فکر کنم خطم داغونه. اسپلیتر رو هم عوض کردم (دیلینک و هواوی) فرقی نکرد. فاصله تا مرکز مخابراتی فقط 1200 متر بر اساس گوگل.:n36:نقل قول:
فاصله ای که گوگل میزنه خیلی ملاک نیستنقل قول:
بیشتر طول سیمی که از مرکز تا خونه شما کشیده میشه مهمه
شما نویزو برطرف کنید شاید روی 10 مگ بره
snr 11 شاید اگر به 15 یا 16 ارتقاش بدید روی 10 مگ بره البته شاید
البته برای ببنید اصلا 10 مگ میکشه یا نه و اینکه نویز دارید یا نه
بهتره برید دم جعبه مودمو تست کنید
1متر سیم ببرید و دم جعبه مخابرات تستش کنید البته اگر حالشو دارید
من که حالشوندارم:n02:
نامحدودای آسیاتک به هیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــچ وجــــــــــــه نمی ارزه!!! حتی خود پشتیباناشم میگن نگیر!!!نقل قول:
در بخش نامحدود ، در حال حاضر فقط شاتل و مخابرات (=تهران) به صرفه و خوبه!!
اینکه الان کمتر شد ، به نظرم یه دلیلش اینه که شبه و در شب معمولا نویز میره بالا و کیفیت خط پایین تر میاد ؛ به همین دلیل ریتت کمتر شد!! ( اگه روز دوباره ریست کنی ، احتمالا ریتت بالاتر میره! )نقل قول:
نکته ی دیگه ای که وجود داره اینه که خط شما همین الانشم با توجه به Attenuation = 36.5 ، باید 10 مگو بکشه که متاسفانه معلومه که سیم کشی مشکل داره!! شما از سر خط یه تست بکن و ببین وضعیتت چی میشه!! احتمال میدم از سر خط ، خطت تا 11-12 مگو بکشه!!
تک کانکشن اسیاتک یک هفته ای میشه که خیلی خوب شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا این پشتیبانی ها رو از کجا میارن خیلی....
من زنگ زدم میگم خطمو از ۱۰ مگ اگه جا داره یه مقدار ببرید بالاتر SNR هم رو 17 هست زن احمق میگه خطت نویز داره الانم رو ۴ مگ آپ شده و امکانش نیست !!!! منم ترسیدم ریت خطمو بیارن پایین سریع قطع کردم
به نظر شما چکار کنم؟ دیدم بعضی دوستان ۱۲ مگ دارن کلا اسیاتک حداکثر تا چقدر میبنده اگه خط کشش داشته باشه؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
شما بگو با مسئولیت خودم انجام بده
اگر مشکلی پیش بیاد خودم زنگ می زنم
- - - Updated - - -
شما بگو با مسئولیت خودم انجام بده
اگر مشکلی پیش بیاد خودم زنگ می زنم
صبر کن عصر به بعد زنگ بزن که پشتیبان آقا باشه. خانما کلا تعطیلات تشریف دارننقل قول:
نقل قول:
خب راست میگه شما خطت رو 4 مگ آپ شده و snr 17
اگر بره رئی 10 امکانش هست snr بیاد زیر 6
کلا فرمولی نداره این کاهش snr
ولی در یکی از سایتای خارجی نوشته بود هر وقت دوبرابر بشه ریت snr به طور میانگین 6 تا کم میشه
یعنی شما الان از 2 برابر کمی بیشتره snr میاد زیر 10
و اینو بگم یکی از دوستان در همین انجمن میگه به ازای هر 1مگ 3 تا کاهش snr دارید
اصلا چرا اینقدر جر و بحث میکنیم:n02:
شما بینید مودمتون ماکزیمم ریتو روی چند زده؟؟
حداکثر 12مگنقل قول:
امروز سرویسمو از 10مگ به 256 تغییر دادم نتایج این شد:
سرور داخلی
سرور خارجی
با اکانت افزایش سرعت:
شبانه رو هم تست کنم نتایجش رو اینجا میزارم.
من سرویس 4مگ 6گیگ شارژ کردم سرعت روزانه که بازه ولی شبانه میره رو 170-180!! سرور داخل و خارج هم فرقی نمیکنه
شما خوش شانسی
چه جوری وقتی سرور داخلیتم محدوده ، با اون اکانت سرعتت میره بالا؟!نقل قول:
دوستان ، گیگ باکس از پنل شما هم حذف شده ؟!!
آره خدا کنه کلا حذف بشه بلایی که سر های وب اومده اینجا نیادنقل قول:
بخاطر اینه که سرعتم از سرور های خود اسیاتک محدودیت نداره(ارتباط نامحدود درون شبکه ای)نقل قول:
معلوم نیست آسیاتک کی روی فیبر نوری هم خدمات میده؟؟؟
درسته ؛ به این خاطر برام تعجب آور شد که چون واسه من در تایم غیر رایگان ، در سرویس 256 ، سرعتم از سرور داخلی ( چه آسیاتک و چه ما بقی جاها ) روی 12مگه و آسیاتکو غیر آسیاتک فرقی نمیکنه ، منتها از سرور خارجی میشه 300 کیلوبایت!! تایم رایگانم که دیگه ول معطل!!!نقل قول:
من سرعتم اگه از 10 مگ به 128 هم بیاد همون سرعت ماکسیمم رو تو روز دارم ولی شب قضیش فرق میکنه سرعت اسمی میشهنقل قول:
من سرعتم اگه از 10 مگ به 128 هم بیاد همون سرعت ماکسیمم رو تو روز دارم ولی شب قضیش فرق میکنه سرعت اسمی میشهنقل قول:
شاید به این دلیل هست که گیت وی من و شما فرق میکنه.تایم رایگان امروز موفق نشدم تست بگیرم. ولی احتمال 99 درصد از سرور های خود اسیاتک محدودیتی ندارم...نقل قول:
برای من از هر سروری بجز سرور اسیاتک سرعت فیکس رو 2.8 مگ هست و بیشتر از این نمیده....نقل قول:
سرعت باز شدن اینستاگرام افتضاح شده برام :n03:
از هیچ جا هم نمیشه پیگیری کرد چون میگن شبکه های اجتماعی به ما مربوط نیست !
قیلترینگ هوشمند هم که روش داره اجرا میشه دیگه هیچی
پینگ 8.8.8.8 من هم خیلی کم شده
+
واسه من دیگه حجم گیگ باکس رو نشون نمیده تو پنل؟
واسه بقیه هم همینطوره؟
سرویس 256 - شبانه رایگان
در حالت معمولی:
محتوای مخفی: 1
با اکانت:
محتوای مخفی: 2
اره منم ۲۲ گیگی داشتم نشون نمیده زنگیدم طرف گفت یه لحظه و بعدش مثل این که خوابش برد! ۱۰ دقیقه واسادم خبری نشد!نقل قول:
دوستان آپلود باز و فیری آپلود ترکیدن
آپلود بوی هم که دیشب ترکید فایلهامون رو برای دانلود کجا بریزیم؟
دیگه تماس نگرفتید؟؟؟؟نقل قول:
سلام.دوستان من DSLBOX آبی نسل سوم دارم. سرعت در حالت عادی 10مگابیت ودرتایم رایگان روی 2مگابیت قفل میشه.حتی از سرورهای داخلی مثل سافت98و....
آیا دوستان دیگه با این سرویس همین وضعیت رو دارن؟؟
آقا بنظرتون من بین این نامحدودا کدوکمو بگیرم؟
512 چلچله طلایی 93 ت
1024 چابک نقره ای 102
2048 کیمیا برنزی 112
نامحدود اسیاتک به هیچ وجه نگیر.پشیمان میشی.نقل قول: