یعنی اگه این داشبورد را دانلود کنم اورجینال خور نمیشه ؟ میشه یکم توضیح بدید که من چه خاکی بر سر بریزم که بدون داشبرد جدید ( همون فابریک کنسول ) و بدون ال تی کاری کنم که از فلش 8 gb به عنوان هارد استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی اگه این داشبورد را دانلود کنم اورجینال خور نمیشه ؟ میشه یکم توضیح بدید که من چه خاکی بر سر بریزم که بدون داشبرد جدید ( همون فابریک کنسول ) و بدون ال تی کاری کنم که از فلش 8 gb به عنوان هارد استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام... بله اگه فریم ویر دستگاتون از ال تی ۱.۹ پایینتر باشه دستگاه کپی خورش میپره... باید قبل از اینکه این اپدیت رو بزنین فریم ویر خود رو به ۱.۹.۲ اپدیت و بعدش اپدیت داشبورد رو بزنیننقل قول:
اینکه فلش ۸ گیگ رو به عنوان هارد استفاده کاری به فریم ویر نداره و مربوط به داشبورد هست
شما که گرفتاری دلیلی نداره بیاین نظارت یه قسمت رو بر عهده بگرینقل قول:
کم لطفی از شماست منم بیشتر از شما گلایه دارم تا کسه دیگه.
قطعا با توجه بیشتر این تاپیک منظمتر میشه وقت این رو هم ندارید که هر از گاهی پست اول رو آپدیت کنید ؟
اینقدر این تاپیک تند تند جلو میره که سوال من باقی موند.نقل قول:
لطفا کسی کمک کنه.
بله حق با شماست , منم در سدد استعفاء خودم هستم .نقل قول:
==============
خب من مباحث پیش اومده رو یه بررسی اجمالی کردم بچه ها , یه موضوعی که توش نهفته بوده و از نظر من خیلی جالبه اینه که کسانی
که از ساجد ( S.J-REZ2) گلایه دارن خودشون جزو کم فعال ترین کاربر ها توی این بخش هستن و تا حدودی فقط نظاره گر بودن .
اگه ساجد مشکلی داشت و داره خیلی راحت میشد یا به من و ناظرین دیگه بگین یا خودتون مرحمت میکردین بهش در پیغام خصوصی تذکر میدادین !!
من فکر نمیکنم این توقع هایی که شماها دارین از یه پسر 13 ساله بر بیاد .
در مورد پست اول و پست های اول هم قرار هست کلا تغییرات ایجاد بشه.
البته پست های من که دست خودمه UP اش میکنم بقیه رو یا مدیریت باید زحمتش رو بکشه یا اون دوستی که تاپیک رو زده.
دوستان حرف هارو در تاپیک زیر مطرح کنن بعد از نتیجه گیری پست های اینجا رو پاک کنیم اگه هم پستی سوال جوابی هست ویرایش بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خیلی این فرومو دوست دارم و همیشه اولین یا دومین فرومی هست که میام انجمن میبینمش ولی جدیدا یکم درهم شده که اینم به خاطر خود ماست نه نانظمها.شما برید فروم سایتهای دیگه رو ببنید چه نظمی دارن وحتی یه بار بی احترامی هم نمیکنن.بهتره باهم دوست باشیم که پس فردا رومون بشه روی همدیگه رو نگاه کنیم .
با کمال نا امیدی میگم کنسول من ایراد داره نمیدونم از هارده یا چیزه دیگه .( بازیها رو با افت فریم و لگ پخش میکنه )مخصوصا RDR - GTA - metro2033 فریم ریت به شدت میاد پایین وبعضی موقعها خوب میشه.. بعضی موقعها بازی از روی دیسک بهتر اجرا میشه تا هارد.کش هارد رو هم کلین میکنم فرقی نمیکنه.
یک چیز غیر عادی هم بگم کلا کنسول با دود و بخار . گردوخاک و کلا سیستم زره ای آلرژی داره .فریم ریت باور کنید میرسه به 20 یا حتی 16!
دستگاهم جاسپر هست..لطفا پاسخ بدید چون نمیخوام ببرم تعمیرگاه خداتومن بریزم پاش پسفردا دوباره ببرم...
سلام من وقتی میخوام از روی یواس بی توی اکس باکس فیلم اجرا کنم در قسمت movie library هیچ کدوم از فایل ها رو نشون نمیده. میشه یکی بگه چی کار کنم؟
عزیز شما هاردت رو زمانی که کنسول روشن بوده در نیاوردی تا حالا ؟ از دستت نیوفتاده ؟ قبلا باز نشده ؟ کپی شده هست یا Original ؟نقل قول:
منظور از گرد و خاک چیه ؟ یعنی زود گردو خاک میگیره ؟
فیلم های شما چه نوع Format ای هستن ؟نقل قول:
مهمترین Back Up از سیستم کنسول 360 پروفایل شماست . بعد از اون تک تک باید Save بازیهاتون رو از تو پوشه ی هر بازی کپی کنید تو یک عدد FLash یا همون Storage مورد استفادتون.نقل قول:
کلا هیچ چیزی رو نشون نمیده حتی توی music library هم هیچ فایلی نشون نمیده برای اینکه یک یو اس بی جدید رو ایکس بامس بخونه باید کار خاصی روش انجام بدم؟نقل قول:
من یه پروفایل جدید تو ایکس باکسم ساختم و الان میخوام پاکش کنم چه کار کنم ؟؟؟؟؟
نقل قول:
عزیز شما هاردت رو زمانی که کنسول روشن بوده در نیاوردی تا حالا ؟ از دستت نیوفتاده ؟ قبلا باز نشده ؟ کپی شده هست یا Original ؟
منظور از گرد و خاک چیه ؟ یعنی زود گردو خاک میگیره ؟
بله هارد ارجینال هست و نمیدونم ضربه خورده یانه .. روش نرم افزاری رو امتحان کردم جواب نداده...
منظورو بد رسوندم...منظورم گردوخاک داخل بازی یا دود ناشی از تفنگ نارنجک یا مه بود .هر وقت این افکتا اجرا میشن به شدت فریم میاد پایین که با هارد باشه بدتر هم میشه ولی با دیسک روانتر هست! وقتی با هارد بازی میکنم تیک تیک هم میشه فکر کنم بد سکتور گرفته..:13: دمت گرم که جواب مارو میدی
شما بعد از این کار باید وسیله فلش رو انتخاب کنید وبعد فولدر موزیکها رو میبینیدنقل قول:
کلا هیچ چیزی رو نشون نمیده حتی توی music library هم هیچ فایلی نشون نمیده برای اینکه یک یو اس بی جدید رو ایکس بامس بخونه باید کار خاصی روش انجام بدم؟
system setting - وبعد memory - وحافظه مورد نظر رو انتخاب کن و پروفایل رو پاک کن که بعد از yes دو تا انتخاب داری که یکی فقط پروفایلو پاک میکنه دیگری کل سیوای پروفایل و... رو پاک میکنهنقل قول:
من یه پروفایل جدید تو ایکس باکسم ساختم و الان میخوام پاکش کنم چه کار کنم ؟؟؟؟؟
فلش رو انتخاب میکنم ولی هیچ چیز نشون نمیده!!!نقل قول:
خوب شاید فرمت فایل رو نمیخونه فقط mp3 - wmv وشاید بعضی از mp4 هارو بخونه البته میتونی از لایو بگیری آبدیتشو..نقل قول:
موفق باشی
نقل قول:
فلش رو كه وصل كردي برو تو ستينگ - مموري بعد فلش رو انتخاب كن و بعدم كانفيگ رو بزن ، فلش فرمت ميشه بعد ميتوني راحت استفاده كني
دوستان قراره یه آیدیت دیگه بده ماکروسافت........
قراره که استفاده کینکت خیلی گسترش چیدا کنه..و خیلی امکانات دیگه که خیلی خوبه.........
فقط بدبختی ماکه ما کپی بازهاست که معلوم نیست قراره چه بلایی سرمون بیاد...
خدا به خیر کنه...
منبع و اطلاعات بیشتر:
کد:http://www.narenji.ir/3252#comments
کنسول من 250 گیگ اسلیم هستش.
رفتم توی SYSTEM INFO
نوشته بود:
D:2.0.9199.0
K:2.0.9199.0
BK:2.0.1888.0
----------------------------------
----------------------------------
این داشبورت هستش فکر کنم؟
ورژنش چطوریه؟جدیده یا خیلی قدیمیه؟
هیچ بلایی سرمون نمیاد ، همیشه هکر ها از مایکرو جلوتر بودن و هستن... و فکر میکنم بدترین بلایی هم که مایکرو سر فت ها تونسته بیاره همین ریفلش به 0251 بوده ، چون اگه میتونست مثلا جلوی رایت رو بگیره ، حتما این کارو میکرد ، چون واسه ی 9504 توی 13599 همین کارو کرد...نقل قول:
ممنون دوست من و لي خب من هم مشكلم همينه كه نميدونم چجوري بايد بك آپ بگيرم و بعدش سيوها رو چه جوري بايد كپي كنم.نقل قول:
ممنون ميشم كمك كنيد.
ببین اول یه فلش رو بزن به کنسول...نقل قول:
بهد برو تو قسمتsettingبعد memoryبعد هم اون فلشتو انتخاب کن تا فرمت بشه و ایکس باکس اونو بشناسه(کانفیگور) بعد هم هم میری تو قسمت هارد کنسول سیو هر بازی رو انتخاب کن و copyیاremoveکن تو فلش خودت(خودش مینویسه کجا کپی کنه)برای این که کانفیگور کردن و اینا رو بهتر یاد بگیری اینجا آموزش خوبی داره:
کپی کردنم یاد داده فقط به جای تم saveهارو کپی کن...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=442354
حالا ازsaveها بکاپ گرفتی و تمام...
---------------------------------------------------------
مطمینی اینه؟نقل قول:
این خیلی قدیمیه آخرین داشبرد13599هست
نقل قول:
++++++++++++++++++++++++++
راهی هست که بشه فهمید کنسول 0225 هستش یا هر چی دیگه؟
این 0225 درایو ـش هستش یا چیز دیگه ـشه؟بغیر از 0225 کنسول 250 گیگ اسلیم چه نوع درایو دیگه داره؟
پست سوم اینجا رو بخون:نقل قول:
ممکنه9504...هیتاچی و یا....باشهکد:http://xboxworld.ir/showthread.php?t=152
فقط اینم بگم ممکنه قوطی رو باز کرده و باشن پس زیاد به قوطی اهمیت نده بهترین راه باز کردن کنسوله....و بقیه راه ها هم برای تشخیص هیتاچی و لایت ان
لطفا چند تا بازی قشنگ معرفی کنید
اینا رو دارم
کد:black ops
fifa 10 & 11
modern warfare 2
frontlines
undercover
assassins 1 & 2
tekken 6
red dead
red faction
pes 2010 & 2011
forza 3
gta IV
splinter cell (convication)
army of two
alpha protocol
mafia 2
damanation
portal 2
gears of war 2 & 3
alan wake
flashpoint (red river)
halo
hawx 2
homefront
medal of honor (air bone)
r.u.s.e
smack down 2010
Deus ex Human revolution
Crysis 2
La Noire
Limbo
Dead island
Red dead redemprion
Dead Space 1 . 2
ببخشید شما Gears of war 3 رو دارید؟
شاید خودش ساخته gears of war 3 رو ..
هنوز کسی که ساختش بازیش نکرده :31: ..
سلام دوستان
الان قيمت Xbox Slim چنده؟؟؟بخرم به نظرتون؟؟؟حال كردم عوض كنم اين Elite رو....
الان تا چند تومن بفروشم اين elit رو خوب فروختم؟؟
مشكل هك كردن داره اين اسليم ها؟؟؟
بله -- کردن اسلیم ها حل شده.............نقل قول:
بقیه سوالاتتون مربوط به اینجا هست:
--------------------------------------------------کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=333413
خواهشا بحث های مربوط به بازی رو اینجا مطرح نکنید...ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این جور سوالاتو میتونید اینجا مطرح بکنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=143738
رفيقنقل قول:
خودت ميشه يكم توضيح بدي؟؟؟؟چه جوري ميشه ورژن Stock كنمش؟؟؟؟؟
با اجازه آقا شهابنقل قول:
اگه درایوت لایت ان هست این آموزش:
فقط یه خرده ترتیب کارت فرق میکنه اینکه اولdvd keyرو دربیاری بعد هم فرم ور فعلی رو پاک میکنی بعد هم ورژن stockرو میریزی(برای این کار مثل ریختن lt+ عمل بکن با این تفاوت که ورژنstockرو انتخاب میکنی و میریزی)بعد هم کهlt+1.91رو میریزی به همین راحتی....کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=506598
ورژن stockهم همراه همون فایل که1.91هست دانلود میکنی...کنار هم ان...
بقیه سوالاتت مربوط به ریختن فریم ویر رو هم تو همون تاپیک مطر کن که کامل تر جواب داده بشه...
ممنون
نقل قول:
میدونم .
اما فکر نکنم یه نفر اونم داخل ایران بتونه به این زودی این بازی رو تموم کنه ..:13:
در كنار اين بازي هايي كه دوستان معرفي كردننقل قول:
من Mortal KombaT رو به شما پيشنهاد مي كنم :31:
نقل قول:
ایشون هم نگفتند که بازی رو تموم کرده.
اشتباهی نسخه 3 رو نوشته.
اونطور که بچه ها میگفتند هنوز هیچ کسی نمیتونه این بازی و بازی های جدید رو انجام بده تا lt +2 بیاد.
---------------------------------
-----------------------------------
چند سوال:
1-در مورد کپی کردن بازی توی دستگاه(250 گیگ اسلیم) ایا هر موقع فقط دیسک بازی رو توی دستگاه بزارم
خودش خود به خود توش کپی میشه؟چون در قسمت لیست بازی ها چند تا بازی ساده با حجم نزدیک 200
مگ از قبل بود و هر بازی ای که من دیسکش رو گذاشته بودم هم تقریبا با حجم 4 ~20 مگ توش بود.
این یعنی بازی توی هارد کپی شده؟ یا نه کپی شدن دیسک یعنی حجم واقعی دیسک(4 گیگ یا بیشتر ) توی هارد بره؟
حالا من گزینه ای پیدا نکردم که بازی رو توی هارد کپی کنه.چطوری باید کپی کرد توی هارد بازی رو؟
آره اما میگن نسخه اش منتشر شده و میشه اورجینال خریدش و بازیش کردنقل قول:
اینم واسه اصرار دوستمون .
این تم ها که برای xbox در سایتهای مختلف وجود داره اگر در دستگاه نصب بشه در زمانی که به لایو وصل بشیم احتمال بن شدن داره؟
والا چند تا از دوستامون نظرشون رو اینه که باعث بن نمیشه....به احتمال خیلی زیاد هم نمیشه..نقل قول:
ولی من خودم همه ی بازی هام پچ شده و1.91داشتم بن شدم ولی از این تم ها ریخته بودم احتمال میدم از اون باشه
------------------------------------------------------
1-نه خود به خود نمیره تو هارد اونی که دیدی احتمالا آبدیت بوده و یا سبو ها....(اون بازی ها هم بازی های مجانی)نقل قول:
حجم دیسک هم8.5گیگ هیت که معمولا6.یا7گیگ با نصب میره تو هارد...
ببین برای نصب بازی این کارو میکنی:
بازی رو میزاری تو دستگاه بعد رو همون آیکون که بازی رو میزنه اجرا میشه عوض اینکهAرو بزنیyرو بزن(همون دکمه زرده)بعد همinstall gameبعد نصب میشه رو هارد
چه خبره اینجا؟؟؟ گند زدین باز چرا؟؟؟ کلی باز بحث کردن راجع به اینکه چرا طرف زده Geow 3 و واسه اینکه کم نیارن هم دارن چرت میگن... تو رو خدا بس کنین...
(ضمنا این طور که من میدونم Geow 3 اوریجش هم نیومده ، 20 سپتامبر ریلیز میشه :|)
خواهشا این چند صفحه پاک سازی بشه...
دانلود تریلر زیبا Pro Evolution Soccer 2012 :
لینک مستقیم :
کد:http://parsaspace.com/files/9652774884/Persian-Sport.com___t_pes12_gc11.mp4.html
اخه مرد حسابی ناسلامتی شما پروفشنالی کثل اینکه قوانین سایت رو نخوندی یا یادت نیست یا خیلی تعصب پی اس شما رو گرفته دوستان رفتند یا تایپیک جداگانه زدند واسه این تریلر برو اونجا بزار حداقل ازت هم رو خوش دارند
چه ربطی به اینجا داره
دوستان اطلاع دارین gears3 به صورت free region ارائه میشه؟ کسایی که این بازی رو بصورت ارج می خوام پی ام بدن
نقل قول:
من این تریلر رو گذاشتم گفتم شاید بچه ها خوششون بیاد.
بعدشم این که من هیچ وقت اهل تریلر گذاشتن نیستم همینطور اینو نگاه کردم خوشم اومد گذاشتم.
شما میتونی آروم تر تذکر بدی مرد حسابی.
خوبه اونبار یه کاربر بهت گفت دانشمند جوش آوردی و بهش تذکر دادی .
شما خودت بدتر از اون داری رفتار میکنی.
این رو هم بگم که این تریلر یه ربطی به X360 و x360 هم یه ربطی به این تایپک داشت . اما پستی که شما دادی اصلاً ربطی به این تایپک نداره .این پستت هم میتونستی پیام خصوصی بدی.
کاش انسان ها اشتباهات خودشون رو هم مثل اشتباهات دیگران میدیدند.
لطفاً بعد از اینکه این پست رو خوندید یه پیغام بدید تا پاک کنم.
چند تا بازی گرفتم.
تمام بازی هایی که روش نوشته بود NTSC یا FREE اجرا شد. بعضی هاش که جدید تر بود (LA NOIRE -KOMBAT) ازم اپدیت خواست.
بالاخره دیسک بالا اومد.
اما PES 2011 رو که گذاشتم اصلا نشناخت دیسک رو.
روی جلدش نوشته بود PAL.
دیسک رو یک بار پس دادم و یه دونه دیگه گرفتم.بازم همینطوریه.
این یعنی چی؟
یعنی PAL رو نمیخونه؟ توی تنظیماتی که اولین بار دستگاه(250 گیگ اسلیم) رو روشن میکنیم هم نوشته بود PAL50 OR PAL 60
را انتخاب کنید که PAL 60 رو زدم.
PES 2011 نسخه NTSC نداره؟
چیکار باید کرد؟