فکر کنم برا یه دوره 21 ساعته در یک روز باشه این 50 گیگ ...ولی اینکه بعد از اون دوباره بتونی این بسته رو بخری اطلاع ندارم دوستانی که استفاده کردن اطلاع رسانی کنن لطفا ..نقل قول:
Printable View
فکر کنم برا یه دوره 21 ساعته در یک روز باشه این 50 گیگ ...ولی اینکه بعد از اون دوباره بتونی این بسته رو بخری اطلاع ندارم دوستانی که استفاده کردن اطلاع رسانی کنن لطفا ..نقل قول:
دوستان اگه یک ماه کلا سرویس ازشون نگیریم چی میشه ؟ خط و خودشون جمع میکنن یا اینکه کاری ندارن تا خودت یا تمدید کنی یا درخواست جمع آوری بدی؟
میخام ببینم سیستم پارس چطوریه ...
الان حدود 3 هفته است تمدید نکردم .
من دو ماه تمدید نکردم . و تخلیه نکردن . حتما باید درخواست تخلیه بدینقل قول:
ممنون ، حالا الان بخام تمدید کنم بامبولی هزینه ای چیزی نداره که ؟نقل قول:
یادمه قبلا از یه شرکت سرویس داشتم میگفت اگه یک ماه سرویس نگیری باید هزینه نگهداری پورت و بدی ، منم 4 تومن پرداخت میکردم ...
یه سوال برام پیش اومده.کسی بوده حجم آستانه مصرفش تموم شده باشه؟ سرعتش چقدر شده؟ تو صفحه شاتل که میگن گوگل رو هم نمیتونن باز کنند! تو مخابرات میگن سرویس قطع میشه کلا! آسیاتک رو میگن 128 بایت میشه و فن آوا هم واسه هم سرعتی متغیره بقیه رو هم نمیدونم تا اینجا
سلام
من انرژی 8 تا 10 صبح 1 ماهه خریدم 11 گیگ مانده بود که عیدی 2 ماه شبانه رایگان گرفتم الان تو پنل 11 گیگم نیست و انرژی ساعتی تا 2 ماه هست ! یعنی 11 گیگم پرید ؟:n29:
سلام من هدیه 10 گیگ یه هفته گرفتم کلا ترافیک بین الملل کم میکنه از سایتهایی که تو لیست پارس انلاین هست بگیر تا فیلیمو و حتی خود سایت پلی پارس انلاین....نقل قول:
سلام من هدیه 10 گیگ یه هفته گرفتم کلا ترافیک بین الملل کم میکنه از سایتهایی که تو لیست پارس انلاین هست بگیر تا فیلیمو و حتی خود سایت پلی پارس انلاین....نقل قول:
از ادغام پارس انلاین وهای وب خبری هست ؟
من کارشناس فنی پرسیدم کلا تکذیب کرد
دو پارس کمی کمتر از ۱۲۸ بسته میشه. شاتل هم قطع نمیکنه اون کاربرا نمیدونن مکانیزمش رو که باید از پنل شاتل فعال کنن.نقل قول: