پینگ وایمکس ایرانسل خوبه، یه سر به تاپیکش بزن! حتی اگه سرعت بالا بگیری، میشه از دانلود شبانش استفاده کنی (1 مگ شبانه 130) در مورد قطعیش اطلاعی ندارم
Printable View
پینگ وایمکس ایرانسل خوبه، یه سر به تاپیکش بزن! حتی اگه سرعت بالا بگیری، میشه از دانلود شبانش استفاده کنی (1 مگ شبانه 130) در مورد قطعیش اطلاعی ندارم
مودم یکی از دوستانم برای تست گرفتم
پینگ ایرانسل خوب نبود و شدیدا سرعت نوسان داشت
پینگ متغیره یه روز خوبه یه روز بد یه روز تایم اوت میده.نقل قول:
سرعت هم دوتا پست بالاتر اگر نگاه میکردین ببینید 8 مگ اما فاجعه هستش تازه adsl
این تازه تست صبح هستش که خلوته و سرعت بهتر و پینگ پایین تره دیگه از ظهر به بعد منهدم میشه.
پشتیبانی هر وقت زنگ بزنید باید زیاد منتظر بمونید چون مشکلات کاربرا زیاده بنده بعضی وقتا تا 40 نفر هم صبر کردم.سواد کافی ندارن مثل بقیه جاها هر مشکلی میندازن تقصیر خودت
در مورد قطعی من زیاد دارم البته همه قطعی ندارن اما برای من تو روز 2 تا 3 باری قطع میشه
تو تهران حداقل کیفیت خوبی نداره اکثر مراکز .
تصمیم با خودتون
Sent from my iPhone using Tapatalk
شبانه یک مگ در کمترین حالت 2.4 گیگ و در بیشترین حالت 4.5 گیگ دانلود میشه کرد.نقل قول:
تو یه هفته شاید یکی دو روز بشه ۳۰۰ ولی بقیه فیکس ۶۰نقل قول:
شبی بیشتر از ۷۰۰ مگ نمیگیره
حالا نمیدونم شانس منه یا همه اینجورین
امروز سرعت من داغونه پینگ هم بالای 420
سرویس دینامیت یا همون ترقه خودمون
دقیقا شما با کدوم بخش سازمان تنطیم صحبت کردید که این قیمت ها رو به این صورت برای شما محاسبه کردند؟نقل قول:
طبق مصوبه 181 سرعت 1مگ با ترافیک 18 گیگ در یک ماه دقیقا : 58700 تومان محاسبه می شود
یه چیزی رو متوجه شدم ... نسبت به آسیاتک که داشتم این انگار خیلی آپلودش الکی بالاست . برای شما هم اینطوریه ؟
با وب گردی عادی و یا دانلود هم وضع همینه ... چیکار کنم ؟!
یک ماه ۵۸ تومن؟! شما مطمئنی؟!!! این isp ها تقریبا یک سوم این حجم رو برای یک ماه به نصف این قیمت دارن ارائه میدن!نقل قول:
تو این تبصره ذکر نشده که ۱ مگ رو حق دارن بین چند نفر به اشتراک بذارن؟!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
من همیشه بین 200 تا 250 هست سرعتمنقل قول:
بگم روی 8 مگ ببندن سرعتم بیشتر میشه؟
الان رو 6 مگ بسته شده
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk