متلکپرانی مدیرعامل گوگل به اینترنت حلال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
متلکپرانی مدیرعامل گوگل به اینترنت حلال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n02:نقل قول:
اون اصطلاح چندین ساله که تو بازی های آنلاین استفاده میشه ، بیشتر به خاطر عصبانیت از کسانی که باعث dc و اختلال در بازی میشن به کار برده میشه (بار توهین آمیزداره) تا اینکه طرف واقعا فکر کنه شما داری p 0 r n دانلود میکنی ، واگرنه شما فیلم و موزیک و بازی هم دانلود کنی همون نتیجه رو میده اونا هم اینقدر خنگ نیستن که نفهمن. خیلی جدی نگیر :n02:
تا اطلاع ثانوی توصیه میشه از هرگونه تلاش برای بازی آنلاین خودداری نمایید :n27:
حاجی فیلترنت شخمی شد رفت، روش جدید دور زدن شیلترینگ چی دارین ؟
بچه ها جون هرکی دوس دارین بی تفاوت نباشین بیاین یه اعتراضی پتیشنی ( دادخواست ) ترتیب بدیم نزاریم انقدر راحت نابودمون کنن کسایی که میگن وضعیت بده به خدا کاری می کنن به همین الان راضی بشی بگی کاش مثل قبل بشه اینا تازه شروع کردن واسه نمایش شون هم از هیچی دریغ نمی کنن ...
کلی پول اکانتو باندل و اشتراکای دیگه دادیم اونم به دلار ( خودمو میگم با بدبختی با paypal ریختم ) اونوقت یه سری قرون وسطایی بیان حقمون رو نابود کنن ...
آخه تا کی سکوت ..
الان تو بتل لاگ نزدیک 95 دوست ایرانی داریم 4-3 دوست خارجی که همینا دارن فقط بازی می کنن اون 95 نفر همشون offline هستن یعنی کلا نابود شد همه چی ...
داداش من هستم لااقل کپتل مولوتف که میتونم بسازم:n02:نقل قول:
آقا میگم حالا وسط این معرکه ما شما رو پیدا کردیم یه چندتا سوال فنی در مورد بازی ازت بپرسیم :n02:نقل قول:
شما که این همه آنلاین بازی میکنی اونم تو خود سرورهای اصلی ، میتونی بگی از سرویس چه شرکتی استفاده کردی؟ این سوال خیلی از دوستان تو انجمن هست مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم پرسیده شده.
بعد هیچ مشکلی تو سرورهای اروپایی نداشتی وقتی تعداد بازیکنا زیاد میشد؟
من مخابرات 2 مگ دارم نامحدود پینگش اگر مقایسه بشه با isp های دیگه عالیه همین الان پینگم 100 ..نقل قول:
نه مشکل join شدم نداشتم تا پریروز از دیروز نابود شد وصل میشه به سرور اما فقط 30 ثانیه می تونه وصل بمونه با timeout میده ...
مسلما وقتی تعداد player بره بالا پینگ زیاد میشه اما به دلیل سرورهای قوی بتل تا پینگ 400 هم لگ نداره ..
محتوای مخفی: .
نقل قول:
تو بازی سنتر هم همین ID رو داری نمی خواد بگی می دونم ! :n19:
مخابرات 2 مگ میدن مگه به کاربر معمولی ؟ تا یک مگ رو میدونستم. از طریق خود سایت ثبت نام کردی؟نقل قول:
اگه این مشکلات رفع بشه سعی دارم یه سرویس جداگانه برای بازی آنلاین بگیرم ولی فعلا که با این وضع از آنلاین خبری نیست. فقط آفلاین :n02:
نقل قول:
باید حضوری بری نه به دلیل نوع کاربری به دلیل اینکه شارژ ماهیانه زیاده می خوان مطمئن باشن با اطلاع مالک بود چون من رفتم خط به نام خودم نبود بعد با کلی چرت و پرت طرف زنگ زد به 912 بابام رضایت گرفت ...
بستگی داره کجا باشی فکر نکن همه جا پینگش خوبه عظیمیه خلوته وگرنه منم بیچاره بودم .