درسته شما اشتباه شنیدی.نقل قول:
سلام.این فحش هایی که تو بازی می دن عجیب نیست؟ مثلا mother fucker !! این که مادرش فاعل هست و فحش نمی شه! شاید fucken باشه و من اشتباهی شنیدم درسته ؟
در ضمن ازین پستا نده که میان ریپورتتو میدن.
Printable View
درسته شما اشتباه شنیدی.نقل قول:
سلام.این فحش هایی که تو بازی می دن عجیب نیست؟ مثلا mother fucker !! این که مادرش فاعل هست و فحش نمی شه! شاید fucken باشه و من اشتباهی شنیدم درسته ؟
در ضمن ازین پستا نده که میان ریپورتتو میدن.
دوست عزیز شما اشتباه نشنیدی و این سوال رو در بخش انگلیسی مطرح کن :دی.این یک اصطلاحه و با مفعول و فاعل کار ندارد.در ضمن شکل سوم fu.k میشه fu.ked.مگه تو جاهای دیگه ندیدی؟
ممنون.
آقایون اون جاهاییکه می گه execute کن طرف رو!!. و دورش یه علامت آبی، قرمز می آد
این یعنی حتماً باید یارو رو بکشی؟
مثلاً من اون دوست دختر قبلی D (اسمش یادم نیست می دونم اولش d داره) رو نکشتم. چیزی هم نشد موندم همه رو نمی شه کشت یا نه بعضی ها رو باید حتماً کشت
اونجاها شما اختیار داری که بکشی یا نهنقل قول:
بسته به انتخوابت یه مقداری رو داستان بازی تاثیر میزاره
یه سوال
بعد از اینکه همه مراحل berni رو انجام میدیم(همون بچه سوسوله) اخر کار زنگمون میزنه و تو نقشه ظاهر میشه اونجا کهب ریم یک ماشین مسابقه بهمون میده بهدش که سوار ماشین بشیم یه چیزی میگه نیکو. بهدش هم اون اسم برناین از نقشه حذف میشه...
خوب که چی؟ با این ماشین باید چه کنیم؟ چون مرحله ای برای برناین باقی نمونده که باید انجام بدیم
اون ماشین یه هدیه هست که برای شما گذاشته این برای کارهایی که شما براش کردین.براش دارین برای خودتون.
موفق باشید.
مگه چی گفتم؟ چیزیه که همش تو بازی داریم میشنویم،حالا اینجا مطرح کردنش مورد داره؟نقل قول:
راستی به خاطر چی فروش این بازی (مثلا) تو ایران ممنوع شد؟
اون کسی که ماموریتش بصورت assassin هست نشونش میده؟
من که تا حالا نتونستن طرف رو ببینم..کسی یارو رو دیده؟
یعنی مثلاً اون اولش هست که یه یارو با roman کار می کنه و عصبی رو می کشیم. یعنی می شد اون رو نکشت؟نقل قول:
یا جایی که همکار dimitry هست و خیلی عصبیه اون رو می کشیم. اون رو هم می شه نکشت؟
اگه آره من جفتشون رو کشتم حالا یه سری مرحله از دست می دم؟
اگه دقت کرده باشید مکالماتش هم همیشه یه جورهنقل قول:
فکر نمیکنم چهره اش رو نشون بده چون جز مراحل اصلی نیست (یعد از تمام شدن سیر داستانی هم میشه انجام دادش)
نقل قول:
vlad رو میگی؟اون رو نمیشد کاریش کرد باید تمومش کنی
فقط کسایی که فلش میزنه بین قرمز و ابی میتونید انتخواب کنید بکشید یا نه
یکی از مهمترینشون هم تو فرودگاه هست همون خیانت کار زمان جنگ که نیکو به خاطر پیدا کردن اون اومده به لیبرتیسیتی (این رو وقتی vlad رو میکشه به رومن میگه)