ده عزیزم نت دانلودم نداریم بخدا!!!!!!!!!!!!!! 4-5 گیگ دانلود کنم قبض میاد 70 تومن ابوی بنده رو ک..نم میذاره . من موندم شمتا چجوری 4-5 گیگ اپ میکنی دمت گرم اپ کن خییلی نیازه اززیره سنگم که شده دانش میکنم خواهشا اپ کن زودترنقل قول:
Printable View
ده عزیزم نت دانلودم نداریم بخدا!!!!!!!!!!!!!! 4-5 گیگ دانلود کنم قبض میاد 70 تومن ابوی بنده رو ک..نم میذاره . من موندم شمتا چجوری 4-5 گیگ اپ میکنی دمت گرم اپ کن خییلی نیازه اززیره سنگم که شده دانش میکنم خواهشا اپ کن زودترنقل قول:
جمعه که میشه اینقدر این مبین نت ریکوست میده اصلا بیخیال بازی میشه ادم میگم کسی هست اکانت لول 30 داشته باشه تو سرور وست ؟واسه یه بنده خدای میخوام
کدوم یکی از لوگو ها قشنگتره ؟ :دی من دلم می خواد یکی بگیرم
اگه نهایتا کارت خیلی گیر افتاد و نشد بگو من برات پست می کنمنقل قول:
بله بله حق با شماست باید بخری :n29: آخه آدم واسه لوگوی 1 تیم دیگه پول میده :n13: قبلا free بود,امسال اولین سال که اینطوری شده:n15:نقل قول:
ایولا خر پول :n02:نقل قول:
PBE دیگه کدوم سرور هست؟؟؟؟:n13:نقل قول:
1 مگ نامحدود مخابرات دارم، ولی پینگش خرابه نمیشه باهاش لول بازی کرد :n04:نقل قول:
دانلود شد آپ میکنم همه اسفاده کنن (بجز خودم :n14:)
130 مگابایت دیگه مونده (از دیروز عصری تا الآن داره آپدیت میکنه)
PBE مخف Public Beta Environment
اپدیت قبل اینکه بیان اول تو این نسخه میان بعد نسخه اصلی در اصل میشه نسخه بتا بازی
بیشتر برای اینکه اگر مشکلی بود باگ چیزی رفع بشه
برای ثبت نام باید وایسید اعلام بشه Close-UP بخوره بتونید ثبت نام کنید
من 1 ماه چک نکردم به احتمال تو این مدت باز کرده بودن البته سرور اصلی NA یعنی امریکا واینکه کلا کلاینت فرق داره و باید بگیرید و همچنین اپدیت و...
اینجا میتونید چک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا موقتی بودنقل قول:
قبلا free بود,امسال اولین سال که اینطوری شده:n15:
اینا دائمی هستن
توی اد لیست من 4 5 نفری خریدن
------------------
مثل چی هی اپدیت میدهنقل قول:
PBE مخف Public Beta Environment
اپدیت قبل اینکه بیان اول تو این نسخه میان بعد نسخه اصلی در اصل میشه نسخه بتا بازی
بیشتر برای اینکه اگر مشکلی بود باگ چیزی رفع بشه
برای ثبت نام باید وایسید اعلام بشه Close-UP بخوره بتونید ثبت نام کنید
من 1 ماه چک نکردم به احتمال تو این مدت باز کرده بودن البته سرور اصلی NA یعنی امریکا واینکه کلا کلاینت فرق داره و باید بگیرید و همچنین اپدیت و...
اینجا میتونید چک کنید
شارژ میکشه اگه نت نامحدود نباشه