این حرف را به من هم یکبار گفتن ...این افرادی که به عنوان کارشناس میاند پشت خط شاید خیلی هاشون یک دیپلم هم نداشته باشند ..اخه این طرح بهاره که هنگام ثبت نام خودش یوزر را بهت میده و پسورد را هم خودت انتخاب می کنی ...نقل قول:
Printable View
این حرف را به من هم یکبار گفتن ...این افرادی که به عنوان کارشناس میاند پشت خط شاید خیلی هاشون یک دیپلم هم نداشته باشند ..اخه این طرح بهاره که هنگام ثبت نام خودش یوزر را بهت میده و پسورد را هم خودت انتخاب می کنی ...نقل قول:
به نظر من اگر من جای شما بودم صدرصد کمپین را تمدید می کردم با شبانه صدرصد رایگان و نقد را ول نمی کردم و نسیه را بچسم..من قبلا طرح های کمپین قبلی را به خاطر پرداخت روی قبض ثبت نام نمی کردم و منتظر طرحی بودم که هم شبانه رایگان داشته باشه و هم پولش روی قبض نیاد و برای همین این طرح جدید را گرفتم و گر نه قبلا ها طرح کمپین را می گرفتم...نقل قول:
کسانی که طرح جدیدو ثبت نام میکنند باید حداقل یه هفته صبر کنید تا باهاتون از یکی از شرکت های وابسته به مخابرات تماس بگیرن. خططون هم رانژه باشه باز باید صبر کنید تا تماس بگیرن و همون موقع وصل نمیشه. بعد هم که تماس گرفتن باسه دادن یوزر پسورد یا میگن ادرس بدید تا خودمون بیایم که هزینشم 5 الی 15 تومن میگیرن یا ادرس میدن که خودمون بریم یوزر پسورد بگیریم و تلفنی یوزر پسورد نمیدن (بی شرفا). ما که هر هر وقت طرحی ثبت نام کردیم به همین منوال بوده.
میتونستید کمپین رو ثبت نام کنید و هر ماه که شارژ اتوماتیک میشد هزینه رو اینترنتی تسویه کنید که دیگه رو قبض نیاد.نقل قول:
اگه اشتباه نکنم این قابلیت رو تازگی اضافه کردن البته نه اینکه خیلی تازه باشه ولی چند ماه پیش بود و اون موقعی که طرح کمپین رو میدادن این قابلیت نبودش
منم فردا میرم همون کمپین رو یکساله تمدید میکنم
یکم اون طرح بهاره که مودم رایگان داشت وسوسم کرد ولی اخرش به این نتیجه رسیدم کمیپن رو مجدد شارژ کنم(شبانه رو میتونستم روی یه خط دیگه که کمپین داره استفاده کنم ولی هر جوری حساب میکنم روزانش هم همچین مالی نیست مودم هم که دارم ترافیک اضافه هم معلوم نیست چند حساب کنن پی بیخیال شدم)
راستی کسی طرح با مودم رو گرفت و مودم رو خواست بفروشه قیمت مناسب بده میخرم (برا کسی میخوام)
من دیشب ساعت 11 ثبت نام کردم امروز ساعت 9 باهام تماس گرفتند! کپی کارت ملی رو فقط میخواستند که اونم فکس کردم و تمام شد منتها طرف به من گفت شبانه نداره!! طرح بهاره یکماهه شبانه نداره! زنگ زدم 2020 میگه تا جاییکه میدونیم داره! ببینید ما با کیا داریم یه جا نفس میکشیم.نقل قول:
ساعت شبانه رو هم میگه 12 تا 7 صبح! خلاصه هرکی یه چیزی میگه.
اینم نتیجه تست که البته ما فیبر نوری هستیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شب هم شبانه رو میذارم.
من رفتم مخابرات برام فعال کرد و یوزر و پس روبهم داد .
این تست سرعت طرح زرین در روز :
این هم تست سرعت طرح بهاره :
اگه فرصت کردم امشب یه تست شبانه هم میگیرم و یه فایل هم میزارم برا دانلود تا ببینم چقدر ترافیک کم میکنه .
از شما هم فیبر نوریه؟؟؟نقل قول:
نمیدونم:n13:نقل قول:
به احتمال زیاد .
بزنم به تخته چه پینگ های خوبی دارید شما
مال من صفحه به زور باز میکنه البته تازگی تست پینگ نگرفتم
سرعت دانلود برا من که فیبر هست با طرح کمپین حدود 300 تا 320 میشه البته گاهی تا 350 هم میره یعنی تقریبا تا سه مگ باز هست و چون فیبر هست طرح بهاری رو هم بگیرم همینه و بیشتر نمیشه
امروز هم رفتم کمپین رو زدم یکسال دیگه تمدید کردم
یکی که فیبر نیست و این بهاری رو گرفته تست بزنه ببینم 10 مگ رو میده یا نه اگه نه باید بره اعتراض کنه
راستی به نظر من (با توجه به تجربه ای که از چند تا خط که همشون مخابرات هستن دارم شبانه و روزانه مخابرات فرقی نداره! اگرم احیانا شبا جایی کندتر بود بیشتر به نظر من به خاطر سرور هست)
با تشکر