خوب با این استدلال هیچکس نباید تو شهرتون المپیاد بده دیگه :دینقل قول:
واسه این که تو شهر ما هیچکی مرحله دوم قبول نمی شه دیگه مدال طلا که جای خودشو داره من خودم یکی رو می شناسم که از سوم راهنمایی شروع کرد کلی ام باهوش بود مثل خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی قبول نشد می گفت سوالا اشتباه بوده و ازاین حرفا این اصلا سطح معلوماتش از فوق لیسانس شیمی ام گذشته بود ولی نتیجه نگرفت. واسه همینه که می خوام مختصر و مفید فقط واسه مرحله اول بخونم برا تابستونمم کلی برنامه ریزی کردم باید چند تا از درسای امسالو از اول استارت بزنم این قدر که این معلما عالین سمپادی هم هستما ولی می خوام سال بعد مدرسمو عوض کنم .
من فکر میکنم هدف شما کنکور باشه بیشتر . با این حساب همون مرحله ی اولم نمیدونم چرا شرکت میکنید چون مدال نداره . اگه محض سرگرمی و افزایش اعتماد به نفستونه در همون سطح کتاب بخونید با یکم هوش راحت مرحله ی اول رو قبول میشید . ولی دیگه مرحله ی دوم رو باید واقعا وقت گذاشت . به هر حال بر خلاف اون دوستمون من المپیاد رو با هدف دور زدن کنکور اصلا توصیه نمیکنم . به قول یکی از نقره هامون المپیاد رو برای المپیاد نباید شرکت کرد فقط وقتی باید ریسک کنید و شرکت کنید که واقعا عاشق اون درس باشید
اینم که المپیاد به کنکور کمک میکنه مطمئن نیستم درست باشه . حداقل برای رشته ی من که اصلا اینجوری نیست . مثلا المپیاد ریاضی از ترکیبیات و نظریه اعداد و هندسه میاد اکثر سوالا در حالی که تو کنکور مباحث اصلی تابع و مشتق و انتگرالن و ریاضی پایه رو راحت در سطح کتابم بخونید میتونید بزنید .