ممنوننقل قول:
اون لباس هایی که در کمد لباس هستن همون لباس هایی اند که موقع ساخت سیم استفاده کردم لباس جدیدی برای خرید وجود نداره ایا باید پک خاصی رو بریزم تا بتونم لباس بخرم ؟؟
Printable View
ممنوننقل قول:
اون لباس هایی که در کمد لباس هستن همون لباس هایی اند که موقع ساخت سیم استفاده کردم لباس جدیدی برای خرید وجود نداره ایا باید پک خاصی رو بریزم تا بتونم لباس بخرم ؟؟
آره همه ی لباسها همونها هستن. اکثر پک ها بعد از نصب چند تا لباس جدید به بازی اضافه می کنند بعضیها کمتر و بعضیها بیشتر و من حساب نکردم ببینم کدومشون لباسهای بیشتری اضافه کرده.(ولی مثلا یادمه پک کتی پری لباس زیاد داشت). البته میشه از لباسهای غیر رسمی که مردم بصورت مد میسازن هم استفاده کرد که البته نصب اونها روش خاص خودشو داره که من زیاد بلد نیستم. تو سایت زیر میتونی صدها لباس و وسیله رو بهمراه آموزش نصبشون دانلود کنی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب خودت داری میگی معمولا و نه همیشه. در مورد ریپک این بازی, مولتی که نداره پس اون هیچ, زبون دیگه ای هم حذف شده باشه که هیچ مشکلی نیست فقط انگلسیی مهمه که داره. ویدیو هم فقط همون ویدیوی اول بازیه که بهتره که حذف بشه اینقدر اعصاب خورد کنه. من خودم با یه مد یه کاری کردم که اول بازی اصلا بالا نیاد! فقط مورد کیفیت موزیکها میمونه که بعید میدونم (گرچه حتی اگر هم کیفیتش کم شده باشه) بقول خودت زیاد تو چشم (گوش) نیست.:n16:نقل قول:
یه جنرال هست که 300 مگه موقعه نصب 4 گیگ میشه. هیچیشم ازش کم نشده . شاید اینم اینجوری خب .
حالا من دانلود کردم بازی کردم نتیجشو میگم .:n16:
این چیزایی که گفتم ممکنه حذف بشن فقط چند تا موارد بودن وگرنه چیزای دیگه ای هم هست مثل tip های درون بازی و ... .نقل قول:
من حرفم در مورد این که چه چیزهایی وجود نداشتنشون مهم نیست نبود فقط میخواستم بگم مواردی رو که خودت نام بردی مثل زبون بازی و ویدیوی اولیه و ... ممکنه از بازی حذف شده باشن و مثلا برای من کامل بودن بازی مهمه و اگه من باشم این تورنت رو نمی گیرم ولی ممکنه یه کسی هم مثل خودت براش کامل بودن بازی مهم نباشه و فقط موارد اصلی بازی توش باشن واسش کافیه . بستگی به سلیقه داره یه نفر دوست داره بازی کامل باشه یه نفر ممکنه فقط موارد اصلیه بازی براش مهم باشن . :n16:
نقل قول:
رسیدن 300 مگ به 4 گیگ بازم یه ذره غیر طبیعی هست ولی قابل هضمتره نسبت به رسیدن 20 گیگ به 60 گیگ بدون حذف کردن مواردی از بازی :n02:
:n16:
بالاخره چه غیر طبیعی باشه چه طبیعی هستش. باورون نمیشه برید از سایت afm دانلود کنید.نقل قول:
تازشم جنرال تا 13 برابر فشرده شده .
این همش 3برابر فشرده شده . پس این منطقی تره
بعدشم گفتم دانلود میکنم نتیجشو میگم دیگه
میشه از همگی خاهش کنم اینو بحثو تموم کنیم.
:n16:
یه سال دندون به جیگر بزارید دانلود تموم میشه :n02:
سلام دوست خوبم؛نقل قول:
روش آپگرید کردن سیمز 3 برای نصب پکیج ها
نسخه ای که ما از سیمز نصب میکنیم ورژنش 1.0.615.00107 هست که هیچ پکیجی روش نصب نمیشه
برای نصب پکیج ها شما باید اول سیمزتون رو به ورژن 1.0.631.00002 ارتقاء بدین.
مرحله ی اول :
اول باید این فایل رو دانلود و نصب کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرحله ی دوم :
بعد از این شما باید برنامه ی RUN رو باز کنید و تایپ کنید regedit و به این قسمت برید :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Sims\The Sims 3
و فایل SKU رو باز کنید و عدد 7 رو به 2 تقییر بدید و بعدش صفحه رو ببندید.
مرحله ی سوم :
این فایل هم دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و محتویاتش رو در این آدرس کپی کنید:
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin
بعدش میتونید پک رو نصب کنید
من میخواستم بازی رو آپدیت کنم که دیدم هر 2 تا لینکی که گفتی باید دانلود کنم خرابه ظاهرا؛کسی میتونه کمک کنه و به من لینک سالم بده؟
و البته یه مشکل دیگه دارم که خیلی اذیتم میکنه؛
وقتی دارم بازی میکنم بعد از مدتی،وقتی چند لحظه از بازی میگذره؛لپ تاپم خاموش میشه؛علتش چی میتونه باشه؟!!
احتمالا سی پی یوت خیلی داغ میکنه که خاموش میشه . دماشو چک کن ببین ماکسیموم چقد میشه موقع بازی . لینک هام تو پست های قبلی هست .نقل قول:
وقتی دارم بازی میکنم بعد از مدتی،وقتی چند لحظه از بازی میگذره؛لپ تاپم خاموش میشه؛علتش چی میتونه باشه؟!!
با سلام . پست اول قدیمی هست . برای آپدیت از لینک هایی که صفحات قبل داده شده استفاده کنین .نقل قول:
خاموش شدن لپ تاپ هم از لپ تاپتونه . مشکل رو در قسمت مشکلات سخت افزاری مطرح کنین . احتمالا نیاز به تمیز کاری داره