دوست عزيز اين مقداری که ما بحث کرديم، مقدار پوشه پشتيبان آپديت هست که ذخيره ميشه، نه آپديت کلی که دريافت ميکنه برنامه...نقل قول:
Update distribution
Printable View
دوست عزيز اين مقداری که ما بحث کرديم، مقدار پوشه پشتيبان آپديت هست که ذخيره ميشه، نه آپديت کلی که دريافت ميکنه برنامه...نقل قول:
Update distribution
سلام من ۲ تا سیستمو شبکه کردم وقتی میخوام وارد پوشهٔ شر شده بشم ارور میده البته برای یه طرف فقط ارور میده و مطمئنم که به خاطره کاسپر هست چون زمانی که کاسپرو
پاک میکنم درست میشه کسی میدونه که از کجا باید درستش کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
والا منم همین رو گفتم. چیزی به عنوان ورژن 30 روزه نداریم که شما اشاره کریدن.
تفاوت ها فقط در مورد key ها هستند. استفاده از تریال برنامه های کسپر هم با key صورت میگیره. همین برنامه اصلی شما باید از خود محیط برنامه درخواست کنید و یک key 30 روزه دریافت کنید. نه این که برنامه 30 روز خود به خود کار میکنه.
باز هم جمله پست پیشم رو تکرار میکنم
ورژنی تحت عنوان تریال نداریم. تفاوت ها فقط در مورد key هاست.
نقل قول:
خیلی جالب بود.
من خودم از اپدیت ها پشتیبان نمیگیرم.
از این پوشه Update distribution چگونه باید اسفاده کرد؟
این پوشه رو اگه من تشکیل بدم ایا میشه برای انتقال اپدیت استفاده کنم؟ اگه میشه به ورژن های پایین تر هم کارایی داره؟ ( یعنی از 736 به کمتر در نسخه 9 مثلا)
ممنون
نقل قول:
هرچی گزینه در این قسمت میبینی فایل های اجاری سیستمتون هست. بازی برنامه وغیره....
کسپر در حالت پیش فرض دسترسی تمام برنامه ها رو ( غیر از اونهایی که سالم نیستن ) به شبکه باز میذاره. شما لازم نیست تمام برنامه هارو ببندید.
بعضی برنامه ها هستن که دوست ندارین به نت وصل بشن رو میتونید از اینجا جلوگیری کنید. خیلی هاشون رو هم اصلا شاید دیگه توی هارد نداشته باشی و پاک کرده باشی اما باز هم این ایکون ذخیره میکنه.
یعنی شما لازم نیست این موارد رو تنظیم کنید. اما من خودم تمام گروه low rectricted رو میبندم.
سلام به همه بچه ها. خسته نباشید.
من چند وقتیه با یه مشکلی دارم سر و کله میزنم. و اونم اینه که ترافیک اینترنتم خیلی زود تموم میشه.
خودم مطمئنم که کار یه تروجان یا چیز دیگه ای باشه. آنتی ویروسم هم الان Nod 32 هست و آپدیت هم هست. ولی اصلا ازش راضی نیستم. شنیدم کسپر اسکای آنتی ویروس قوی ای هست.
فکر میکنید بتونه مشکل منو حل کنه؟ همین پریروز هم 1 گیگ دیگه شارژ کردم. دانلود هام جمعا تو این دو روز 20 مگ نمیشد. اما نصف بیشتر ترافیکم رفته.......
هم آپلود داره و هم دانلود. حالا یه نفر به من بگه باید چیکار کنم....
ممنون.:40:
البته اگه برنامه ای بود اگه لینکش هم محبت کنین ممنون میشم....:11:
دوست خوبم N I R V A N A
مشکل شما چیزی فراتر از یک بدافزار است
معمولا اکثر نرمافزارهاخودشون ر اپدیت میکنند که بعدش کرکشون هم از کار میافته
مثلا Adobe Acrobat 9 Pro یاYour Uninstaller! و...
حتی خود ویندوز هم میتونه اتوماتیک خودشو اپدیت کنه
آنتی ویروس شما اگر نود هست انرو به ESET ارتقائ بدید
تا به کمک فاروال بتونید دسترسی به اینترنت رو برای برخی برنامه ها
محدود کنید .
موفق باشید.
سلام یک مشکل برخورد کردم من کسپرسکای که نصب کردم سرعت دانلود امده پایین ایا تنظیم خاصی داره؟
نقل قول:
من اگر جای شما بودم اینترنت سکیورتی کسپرسکی 2010 رو نصب میکردم و 2 احتمال موجود رو پیگیری میکردم.
1_اگر تروجان و .. باشه اون رو راحت پاک میکنه.( قدرتش واقعا بالاتر از نود32 هست در صورت اپدیت)
2_اگر برنامه ای با اینترنت در حال کار هست به راحتی با نت ورک مانیتور کسپر مشخص میشه. مثلا من برنامه بابیلون رو نصب کردم این برنامه من نمیدونم چش بود هر روز مقدار زیادی به شبکه وصل میشد و دانلود وارسال میکرد بعد از 10 دقیقه تموم میشد و چند دقیقه بعد دوباره دانلودش رو شروع میکرد (خود برنامه از جای معتبر دانلود شده بود البته !!!
از فایروال دسترسی رو به شبکه ازش گرفتم و خلاص.
این 2 احتمال رو برسی باید بشه.
موفق باشید