درسته ... خبری از هنگ نیست توی این گوشی...
من خودم 4 گیگ نداشتم اما خیلی ها همینجا از 4 گیگ استفاده میکننند و مشکلی هم ندارنننننند
Printable View
درسته ... خبری از هنگ نیست توی این گوشی...
من خودم 4 گیگ نداشتم اما خیلی ها همینجا از 4 گیگ استفاده میکننند و مشکلی هم ندارنننننند
الان دقیقا 5700 چنده ؟ ( بی گارانتی و با گارانتی )
تو مجارستان که شما زندگی میکنی نمیدونم ولی تو تهران بی گارانتی حدود 240 با گارانتی هم 245-260نقل قول:
الان دقیقا 5700 چنده ؟ ( بی گارانتی و با گارانتی )
دوست من هیچ موقع اختلاف بین گارانتی دار و بدون گارانتی واسه هیچ گوشی 5 تومن نبوده .....
چطوری میشه از Ptt گوشی استفاده کرد؟
فک نکنم تو ایران ساپورت باشه. اگه هم باشه برا بعضی اپراتور هاست.
نقل قول:نقل قول:
نه فعلی نیست توی ایرن ..
بدون اینکه کاری بکنم( مسیجها روی رم . همه گیم و نرمافزار ها روی رم فقط تعدادی تم روی حافظه دارم ) اندازه حافظه گوشی پر شده >آخه چرا ؟ از free of 3.1 MB
206KBخالی بقیه از چی پر شده بدون اینکه اصلا ابدا موزیک یا همچین چیزی رو رم باشه حتی صفحات وب ذخیره شده!
قبل از اینکه دنبال علت باشم خواستم از شما بپرسم شما ها با این موضوع برخورد کردید یا نه؟
سامان جان الان بیش از 20 نوع گارانتی متفرقه برای نوکیا داریم که گارانتیش فقط 1000 تومنه!چطوری اختلاف 5 تومن واسه شما عجیبه؟؟!نقل قول:
دوست من هیچ موقع اختلاف بین گارانتی دار و بدون گارانتی واسه هیچ گوشی 5 تومن نبوده .....
سلام
منم بلاخره 5700 دار شدم
تاریخ 31/5/87
چندتا مشکل
گوشی همیشه شارژ باتری رو فول نشون میده اما بعد 2 ساعت موسیقی گوش کردن با هندزفری یهو باتری از فول به یدونه پر تبدیل میشه و 5 دقیقه نمیشه که خاموش میشه
ایراد از باتریه یا از گوشی؟
2- نرم افزار چجوری رو این گوشیها نصب میشه ]خه من تا حالا با گوشی سیمبیان دار کار نکردم
ممنونم