فرشاد الان تو که خطت روی 10 مگ بسته شده سرعت شبانه ات چقدره؟نقل قول:
من تو گروه خوبی هستم. خطم روی 3 مگ بسته شد. شبانه هم برام اسمی نمیشه همیشه سرعتم ثابته 335 کیلو بایت
حالا می خوام ریسک کنم دوباره 10 بگیریم تا خط بیاد روی 10 مگ!
Printable View
فرشاد الان تو که خطت روی 10 مگ بسته شده سرعت شبانه ات چقدره؟نقل قول:
من تو گروه خوبی هستم. خطم روی 3 مگ بسته شد. شبانه هم برام اسمی نمیشه همیشه سرعتم ثابته 335 کیلو بایت
حالا می خوام ریسک کنم دوباره 10 بگیریم تا خط بیاد روی 10 مگ!
پشتیبانی براحتی استریما رو بالا نمیبره دیگه پاس ماناماد هم که جمع کرد الان همه پورتا دست اکسینن اکسین هم خیلی از نظر پشتیبانی ضعیفهنقل قول:
700-800kسرعت
بابا شورش رو در اوردن ! 3 روز میشه که دوباره هر 2 دقیقه لینک میپره کی این مشکل رو داره؟ چیکار کردین واسش؟ لعنت به پدر و مادر این مخابرات
منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
از پریروز که بارون زده مشکل قطعی دارم
به 195 شکایت زدم ، هیچی درست نشد
نقل قول:من شنیدم اگه از این سایت از مرکز مخابراتی شکایت کنید رسیدگی می کنننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اها! 700 -800 خوبه!
فقط باید ریسک بکنم.
شبانه یعنی چقدر می تونی دان کنی؟
من دانلودی ندارم ولی اگه یه سر بزارم شبی 12-13گیگو حداقل میگیرهنقل قول:
سرعت دانلود 512 حدود 5-10 کیلوبایته اصلا افتضاح
سنگ مفت گنجشک هم مفتنقل قول:
یه شکایت هم اینجا زدم
195 هم یکی دیگه زدم :n10:
ممنون
کلا این چند روزه نت خرابه. منم از ساعت 3 شب نتم میپره.باز چه گندی دارن میزنن.
ادرس نمایندگی های مخابرات را باید از کجا دید ؟؟؟؟؟؟؟؟
شهر اهواز؟؟؟؟؟؟؟
مارمالاد و ضحی بود که جمع کردن الان فقط اکسین مونده کیانپارسهنقل قول:
در حال حاضر مخابرات خوزستان چند نمایندگی فعال داره ؟؟ ( منظروم از اون 4 تای قبلی هست الان چند تا هستن و اسمشون چیه ؟ ) تشکرنقل قول:
در حال حاضر فقط اکسیننقل قول:
اوآسیس و اکسین تو دزفول مشغول به کار هستن، مارمالاد خیلی وقته ازش خبری نیست. اوآسیس همه رو کشیده بالا انگار.
نه دیگه همه افتادن دست اکسین اوآسیس هم دیگه نیستنقل قول:
انداختنمون اکسین سریع استریمامونو کم کرد یادش بخیر ضحی چقدر خوب بود اوآسیس هم خوب بود ولی این اکسین از همشون بدتره هی دان استریما رو دستکاری میکنه
فرشاد این که خ طالقانی طبقه سوم بود تعطیل شده ؟؟؟؟؟؟/نقل قول:
این دو سه روزه سرعتا افتضاح شدن .. هی استریمارو دستکاری میکنن :n34:
افتضاح شده برای من گیت وی ثابت شده
سلام
فرشاد من سرویسم جشنواره بود که تمام شد ، حالا بخوام تمدید کنم میگن سرویس عادیه میخوام بدونم شبانه دارن؟
من امروز سرویس 10 مگ شارژ کردم، سریع زنگ زدم پشتیبانی گفتم پهنا باند رو ببرید بالا، خداییش 1 دقیقه نشد، اینطوری شد:
سرعت دانلود سرویس 10 مگ، البته توی IBSng زده NOFREE و صرفا برای بالا بردن استریم اینو گرفتم:
راستی، توی IBSng اون قسمت تمدیدش که خرابه، سرویس 1 مگ 20 گیگ اضافه شده:
یا بوده اینو؟؟؟ یه سرویس درست و حسابی داشتن این بود، حذفش کردن.
سلام سرویس2مگ گرفتم ولی سرعت دانلود30بیشترنمیره هی میگن ازسیم کشی خونه هست دوستان میشه راهنمای کنن مشکل ازکجاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.کیفیت خطت فوقالعاده خوبه.غلط کرده گفته از سیم کشیتت.دان استریم خط را روی 320 کیلوبیت بستن .بهشون بگو دان استریم خطت را روی 10 مگ ببندن.نقل قول:
هههه.فرق بین کیلوبایت با کیلوبیت نمیدونن!نقل قول:
رو چی زوم کردی :n02:نقل قول:
نه این سرویسا سرعتاشون از اکانتینگ باز بود بخاطر همین نوشته کیلوبایتنقل قول:
بله همه سرویس ها بجز 5و10مگ شبانه دارننقل قول:
این قضیش چیه؟کسی میتونه تفسیرش کنه؟:n02:
نقل قول:
من می خواستم همین کارو بکنم. زنگ زدم پشتیبانی گفتم که می خوام 10 مگ تمدید کنم مشکلی که نداره
4 دقیقه گذاشتمون پشت خط بعد گفت نمیشه خطت نمی کشه :n03:
من پارس انلاین هم داشتم قبلا تا 6 مگ برام بسته بودن
حالا نمی دونم برای این کیفیت خط باید چیکار کنم. میشه خط و اینا رو عوض کرد:n13:
مال منم افتضاح بود، نهایتا پورتم سوخت و عوض کردن پورت رو، خوب شده.نقل قول:
راستی، ADSL_G.dmt.bis اگر داره مودمتون، خیلی بهتر میکشه و پایدارتر میمونه خط. اون bis فکر کنم bitswap باشه منظورش.
سرعت 2مگو گذاشتن رو 650کیلوبایت
نقل قول:
مال من روی همون 350 هست
دقیقا بگو باید چیکار کنم؟نقل قول:
پورت را چطور باید عوض کرد؟ جایی درخواست باید بنویسم
منظورم از اکانتینگ بود نه دان استریمنقل قول:
سروش همون اتفاقی که برات افتاد برا منم افتاده امروز دیدم خط تلفن قطع شده اصلا بوق نداره تو پارتاک هم ارسال جهت جمع اوری زده
پورت تا خراب نشه نمیرن سراغش، میگن اگر چراغ ADSL روشنه، مشکلی نداری، حتی بررسی هم نمیکنن.نقل قول:
یا زنگ بزن، یا حضوری برو دم اتاق MDF داخل که نمیذارن بری، شماره ات رو بنویس رو کاغذ بگو که چه اتفاقی افتاده. برات چک میکنن.نقل قول:
البته اولش باید زنگ بزنی تعمیرات، بوق وصل بشه. برای من که به قول خودش مستقیمش کرد، بوق وصل شد. تعمیرات فقط شماره رو ثبت میکنه. ولی برای پیگیری، بهتره زنگ بزنی خود واحد تعمیرات(یکی از تو MDF برمیداره). مثلا برای مخابرات فردوسی 4252003 هست(همون کد اصلی مخابرات یعنی 4252000، 3 تا بیشتر)
اگر حضوری رفتی بش بگو شماره تماس بده بت.
من رفتم MDF، برای پیگیری، همون شماره تعمیرات رو داد.
راستی، قبلش باید زنگ بزنی 2020، که خطتو جمع نکنن، شاید هم خطتو جمع کردن. اونجا احتمالش هست Stream رو بیارن پایین برات. من سرویسم 512 بود، استریم رو آوردن روی 2048/256
سلام .
دوستان سرعت ۲ مگ گرفتم . هنوز ساعت رایگان داره واسه ۲ مگ؟ از چه ساعتی شروع میشه ؟
با تشکر
سلام دوستان دارم دیگه دیونه میشم سرویس 2مگگرفتم سرعت دانلودمن 30بیشترنمیره فرقی به سرویس قبلیم که512بوده نمیکنه دان استریم هیچ تغیری نکرده هرچی به 2020میگه هی میگن مشکل سیم کشیه چون من سرویس ازاواسیس بهم دادن میگن مشکل بایداواسیس حل کنه اواسیس میگه 2020شکایتم کردم هیچی درست نمیشه موندم چه کنم تخلیه کنم پوترخالی ندارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
شما الان نویزت رو 9 هست درسته ؟ خط رو 8 مگ بسته شده ؟ با این نویز مشکل پرش لینک نداری ؟
میشه مدل مودمت رو بگی ؟ چون فکر کنم چیپ برودکام هست اگه نه پرش لینک داشتی
سلام دارند دروغ میگن یا شاید هم اشتباه میکنننقل قول:
خطت بهترین کیفیتو داره snr دانلود 40 است ماکزیمم سرعتی که داری هم 23 مگ ولی خطتو رو 343 بستند
بابا اینا دیگه کین؟!
مرسی دوست عزیزازراهنمیای که کردی موندم چه کنم این مشکلوخیلی وقت دارم یک مودت بی خیال میشم دوباره زورم میادبااین اینترنت دانلودکنم یک باربرام درستش کردن دوبارخراب شدازشانس بدمافقط اواسیس سرویس میده گیرکردیم