استان خودت می افتینقل قول:
Printable View
استان خودت می افتینقل قول:
سلام روی برگه آماده به خدمتم زده 180 روز اضافه خدمت برج 2/94 اعزام در صورتیکه من غیبتم سنواتی بود.مگه نگفتن بخشیده میشه لطفا راهنماییم کنید ممنون
:n03:
سلام.
یکی از دوستانم فوق دیپلم هستش و گروهبان یک ، اعزامی 1/6/93 هستش و افتاده تیپ 284 پیاده شهید سرلشکر هوشنگ رستمی خرم آباد توی سراب ناوه کش.
میخواد انتقالی بگیره.
آیا کسی را سراغ دارید که بتونیم جا به جاش کنیم و مشکل دوری از خونوادش حل بشه؟
در چه صورتی میتونه انتقال پیدا کنه؟باید تاریخ اعزام و درجه و مدرک و پادگانشون یکسان باشه؟
میشه کامل شرایط لازم برای انتقال را بهم توضیح بدید؟
با سلام . ممنون میشم به سوالم جواب بدین . پدر بنده نظامی هستن سال86 با حکم کمیسیون پزشکی ناجا به عنوان معلول خدمتی شناخته شدن . به علت بیماری قلبی و دیسک کمر . بنده امسال(93) برای معافیت کفالت اقدام کردم طبق همون حکم وچند بیماری دیگه . اما رد کردن و در جواب گفتن بیماریها به حد نصاب نمیرسن و همچنین امکان جمع کردن بیماریها و معافیت در مجموع طبق قانون نظام وظیفه نیست . حالا سوال من اینه که بنده چون پدرم نظامیه و خقوق بگیر میتونم از ماده 6 بهزیستی که همون حمایت از معلولان هست اقدام کنم؟ اگه راه دیگه ای ام هست بگین و اینکه الان پدرم بیماریه قلبیش پمپاژ هست روی 50 درصده باید 30 باشه تا معاف شم همچنین دیسک کمر شدید دارن و همچنین بیماری های آرتوروز گردن، از کار افتادگی ماهیچه شانه سمت راست، رفلاکس شدید معده و سینوزیت مزمن آیا با این بیماری ها امکان معافیت دارم؟
دوستان به نظرتون فردا برم پلیس +10 بهم میگن کجا افتادم آموزشی ؟ برج 12 اعزام هستم
سلام
دوستان همون جر که قبلا گفته ام پدر من 11 ماه جبهه داره و 15% جانبازی این درحالی که اگه مجموعش میشد 30 بنده معاف بودم
یه سوال الان میشه مثلا ما به درصد جانبازی اعتراض کینم تا مثلا از 15% بشه 20% کلا همچین چیزی امکان داره؟؟ میشه امیدوار بود از کجا باید اقدام کردم؟؟ یا ممکن اقدام کنیم و درصد جانبازی کمترم بشه؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام.فردا میخوام برم نظام وظیفه بپرسم کجا افتادم.میگن از الان؟:n24::n13:
باید کمیسیون پزکشی بشه یکم زمان گیرهنقل قول:
یه سوال الان میشه مثلا ما به درصد جانبازی اعتراض کینم تا مثلا از 15% بشه 20% کلا همچین چیزی امکان داره؟؟ میشه امیدوار بود از کجا باید اقدام کردم؟؟ یا ممکن اقدام کنیم و درصد جانبازی کمترم بشه؟؟
امکان داره کمتر کنن درصدو بابام 30 درصد بود چند سال پیش اعتراض زد شد 20 حالا برج 12 باید برم خدمت
اگه گفتن کجا افتادید یک خبر هم بدید ما هم بریم ببینیم کجا افتادیم.نقل قول:
سلام.فردا میخوام برم نظام وظیفه بپرسم کجا افتادم.میگن از الان؟
دوستان من امروز رفتم پلیس +10 گفتن هنوز مشخص نشده چک کرد واسم
سلام اقا من كد سخا رو گرفتم زدم تو سايت ولي هر قسمتي رو مصلا اعزام رو ميزنم مينويسه هيچ درخواستي يافت نشد ميخوام ببينم كجا افتادم 19 بهمن اعزامم.
اقا شما اعزامتون چه تاريخيه
دوستان اسفتد بفرستیم کی اعزام میشیم؟ اردیبهشت یا خرداد؟
اگه مدرک دانشگاهی داشته باشید . احتمال زیاد 1 اردیبهشت .نقل قول:
امروز اولین روز خدمت من در ناجاست تا حالا که فقط احترام دیدم و کمتر از آقا و جناب بهم نگفتن:n02:
حالا باید ببینم در آینده چطور پیش میاد در ضمن در کلانتری هم هستم و میخوام چند ماه خاک کلانتری بخورم بعد برم آگاهی:n19::n19:
واقعا نمی دونم چرا بعضی دوستان از ناجا بد می گن:n36::n36::n36:
از ارتش که تا حالا خیلی بهتر بوده،تو ارتش یه مشت درجه دار عقده ای و بی خاصیت و سربازا هم که قاتل جون هم هستن!
ولی خداییش افسرای با شخصیت و خدا ترس هم زیاد دیدم تو ارتش که واقعا مردان شریف و زحمت کشی هستن!
نا گفته نماند که درجه دار های خوب و درستکار هم هست ولی اکثرا آدم نیستن!
هنوز مرام و شخصیت یه درجه دار ارتشی که در رکن 4 با من خدمت می کرد رو یادم نرفته حتی یه بار آزارش به یه سرباز نرسید و با این که در ستاد فرماندهی بود و قدرت داشت به احدی زور نگفت،یه بار نشنیدم حرف نا شایستی از دهانش خارج بشه،انشااله که خدا حفطش کنه هر جا که هست!
نقل قول:
شاهنامه آخرش خوش است دوست عزیز .
بعنوان کادر رفتی یا سرباز ؟ کودوم شهر ؟
بابا مگه بیکاری چه حوصله ای داری تو همه از کلانتری فرار می کنن تو یه راست رفتی اونجا :n27:نقل قول:
سلام. کسی از شرایط حذف پست در سپاه خبر داره ؟
خیر دوستمون به عنوان پلیس افتخاری رفتن (به ما اینطور گفتن) و انتظار دارن مثل سرباز باهاشون برخورد بشه!نقل قول:
من شخصا زیاد وارد بحث های حاشیه ای نمیشم چون این تاپیک برای مشاوره خدمت سربازی هست.
نه مدرک ندارم. دیپلمنقل قول:
سلام دوستان کسی چیزی میدونه کمک کنه لطفا .روی برگه آماده به خدمتم زده 180 روز اضافه خدمت برج 2/94 اعزام در صورتیکه من غیبتم سنواتی بود.مگه نگفتن بخشیده میشه لطفا راهنماییم کنید ممنون
:n02::n02::n02::n02:نقل قول:
خدا قبول کنه
تاریخ فارغ التحصیلی شما چه تاریخی بوده؟ دفترچه کی پست کردید؟نقل قول:
اگه مشکل از طرف شما نباشه آموزشی که رفتین یه برگ اشتغال به خدمت میگیرن برای نظام وظیفه شهرتون و اضافتون پاک میشه.
اگه کسی بیش از یکسال غیبت داشته باشه اونم بخشیده میشه تا22بهمن اگه بخواد بره؟البته منظورم هم اضافه خدمت بود و هم ارجاع به مراجع قانونی و...چون هرکس بیش از 1سال غیبت داشته باشه باید بره دادگاه و این جور برنامه ها حالا موندم این معرفی به مراجع قضایی هم بخشیده میشه یا فقط اضافه خدمتها؟
نقل قول:سلام احتمالا باید 6 ام برید.اونم نظام وظیفه !نه پلیس +10نقل قول:
سرش رفت توی شش ماه !
ولی چقدر سخت بود...
چقدر بی فرهنگ بودن...
چقدر دردناک بود بعضی چیزاش.
ولی خب خدارو شکر که میگذره.واقعا اگه نمیگذشت چی میشد؟!
چقدر زندگی با سرباز صفر سخته!نمیگم همشون اما اکثرشون خیلی عوضین.به قول یکی از بچه ها میگفت حالا درس هیچی ، درسته درس نخوندن ، ولی تهش هممون انسانیم ، ولی چرا اینا انسانیت سرشون نمیشه؟!:n38:
خلاصه کلاه آهنیمو دزدیدن و پوستم کنده شد.خیلی باید مواظب وسایل حساستون باشید.خیلی به گروهبان مهندسا ظلم شد.یه سرباز صفر داره تحقیرشون میکنه!
خدا لعنتش کنه باعث و بانی کم شدن درجه هارو که توی این سن بالا باید نظافت کرد!
دلم پره.ولی یه روزی میگذره و جواب تموم اذیت و ازار های ارشد و سربازا و استوارارو توی خیابون با نگاهم میدم.:n32:
بودو نبود نزاجا 15 ماه دیگه....
ولی آخرش چی؟!شمایید که یک عمر باید به ما تحصیل کرده ها توی زندگی شخص گری آشخوری بدین.:n20::n20::n24::n19::n26::n10:
دوست عزیز نفرمایید@نقل قول:
ولی آخرش چی؟!شمایید که یک عمر باید به ما تحصیل کرده ها توی زندگی شخص گری آشخوری بدین.
ملاک شخصیت افراد میزان تحصیلاتشون نیست!
منم نزاجا خدمت کردم این که وظیفه ها آشخوری می کشن از هم دلیلش اینه که فرمانده یگان ها جلوش رو نمی گیرن و اتفاقا اکثرشون هم موافق هستن:n02:
و گرنه ما وسط خدمت که فرمانده گروهانمون عوض شد دیگه لفظ بیمار آشخور تو یگان ما از بین رفت و به سرباز جدیدی که یه روز تو یگان هم اومده بود کمتر از سرکار نمی گفتن!
اون زمان لیسانس وظیفه افسر(ستوان 2) میشد و اجرب و قرب بالایی داشت و مهندس خطاب می شدن و ساعت کاریشون مثل کادری ها بود و ماهی یک بار نگهبانی می دادن و موی سرشون هم اندازه کادری ها بودش و خدمتشون با فوق دیپلم ها هم 180 درجه فرق داشت حالا زیر دیپلم و دیپلم که بماند!
اون افرادی که شما می بینید که انسانیت سرشون نمیشه اگه مدرک دکترا هم بگیرن باز همون شخصیت رو دارن و تغییری در شخصیتشون ایجاد نمیشه:n21::n21:
به زودی آشخوری شما هم تمام میشه ولی به خودت قول بده هرگز از کسی آشخوری نکشی و به سرباز زیر دست خودت زور نگی:n05:
دوستان لیسانس مکانیک جامدات دوره کد میخوره؟
دوره کد کاملا رندوم هست و در اکثر مواقع به رشته مربوط نیست مگر موارد خاصی مثل رشته حقوق یا کامپیوتر که حتما رسته دارایی و رایانه می خورن و هیچ وقت دوره کد نمی خوره بهشون:n10:نقل قول:
امروز رفتم از نظام وظیفه پرسیدم گفت 20ام!!!بنظرم از سر وا کرد:n13:
گفتم تا 20ام صبر کنم که میرم مثل بچه آدم از پلیس10+ پرینت میگیرم:n34:
درسته هنوز تجربه نکردم.ولی میفهممتون خیلی بده.:n11:خدا لعنتشون کنه.درسته مدرک ربطی به انسانیت نداره.ولی حداقل آدم میره تو یه جمع بزرگ و فرهنگی چند سال قرار میگیره.حتما فرق داره با اونی که با دیپلم بدو بدو اومد خدمت:n22:نقل قول:
به من مهلت با غیبت دادن که پایان نامم رو دفاع کنم یعنی غیبت سنواتی دارم که باید بخشیده میشد ولی نشد الان
دوستان لطفا اگه میشه به من کمک نید من مدرک لیسانسم گرفتم اول اسفند ماه اعزامم و توی برگه ی سبزی که گرفتم نوشته حاللا میخوام بدونم باید برم پلیس +10 بپرسم که کجا میفتم؟ چی کار باید کنم الان برم زوده چجوریه؟
واقعا برام مهمه که کارو درست انجام بدم لطفا راهنمایی کنید.
1 ماه مونده به اعزام سپاه نیروهاش رو بر می داره . و گر نه 2 یا 3 هفته مونده به اعزام معلوم می شه کجا میافتی .نقل قول:
دوستان سلام دوباره
چنتا سوال داشتم
مرکز واکسناسیون توی غرب تهران نداریم؟؟ هرچی تو اینترنت گشتم همش شرق تهران بود .
میگفتن پزشک معالج رو سیستم انتخاب میکنه یکنه برگه 1 رو که پر کردم دوباره باید برم پلیس +10 ؟
روی دفترچه خودشون یه برگه چسبوندن گفتن برگه معاینه پزشک رو هم از پلیس +10 دریافت کنید ولی چیزی در مورد این برگه نخونده بودم توی نت ؟ تیغ زنیه یا لازمه واقعا؟
من کارت ملیم رو هم دیروز با کیف پولم تو مترو زدن حالا برای المثنی میگه 2 ماه دیگه میاد ولی پلیس +10 کارت ملی و کپیش رو از من میخواد ؟ چیکارش کنم میشه با همون شناسنامه بپیچونیش؟
:n33:
مرسی متشکر
مرکز واکسیناسیون یدونه تو خیابون استاد معین هستنقل قول:
همون موقعی که دفترچه میگیرید از خود پلیس +10 بخواید که برگه معاینه پزشکی رو بهتون بده سیستم خودش یه دکتر انتخاب میکنه و باید پیش اون دکتر برید تا برگتون رو مهر کنه
همچنین باید یه حساب تو بانک سپه داشته باشید و اگه ندارید اقدام کنید
در مورد کارت ملی بهتره از خود پلیس +10 بپرسید ولی فک کنم اگه کپی کارت ملی رو داشته باشید با کپی هم کارتون راه بیفته
سمت غرب تهران یه مرکز واکسیناسیون تو دهکده المپیک جنب سینما المپیک هست که ساعت کاریش هم از صبح هست تا ظهر.نقل قول:
اها این از معین نزدیک ترهنقل قول:
همه روزه میزنه دیگه ؟:n02:
سلام دوستان امروز پرینت مجدد گرفتم اضافه خدمت سنواتیم بخشیده شد و میزان خدمتمم 21 ماهه شد اعزام 2/94 هستم
آره هر روز هست فقط صبح ساعت 8-9 بری بهتره (این تلفنشه : 44759000)نقل قول:
مرسی از راهنماییتون من تو ارتش میفتم ولی ایا واسه جا باید برم همون پلیس به علاوه 10 بپرسم؟نقل قول: