دوست عزیز تنظیمات درایو دستکاری کردم.نمی دانم چه کار کردم.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز تنظیمات درایو دستکاری کردم.نمی دانم چه کار کردم.نقل قول:
فکر می کردم دانلود شبانه من فقط افت کرده نگو کلا داغونه :n21:
با پارس آنلاین تماس گرفتم و از سرعت و همینطور از خدمات خوبی که ارائه میدن تشکر کردم.
512 محدودِ محدودِ خیلی محدود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دنبالشم تو فروم های خارجی...نقل قول:
این رو دانلود کن ببین حل میشه؟
...............................................
1-Run رو بازکن و تایپ کن CMD و اوکی کن
2-:CD D و اینتر بزن
3- حالا متن آبی رو کپی کن تو صفحه سیاه پیست و اینتر بزن
icacls * /T /Q /C /RESET
4-الان بیاد نشون بده دیگه...
.................................................. ....
تونستی اینجا رو هم بخون مطالب خوب و بدرد بخوری داره:
آقا یه پینگ بگیرید مثل اینکه امشب خیلی افتضاح شده برا اولین باره واسه من اینطوری میشه سرعت هم که خیلی اومده پایین حتی نسبت به دیروز
بله ping افتضاحه
آقا کسی لینک دانلود ایروبیک به زبان فارسی رو داره؟ اگر کسی داره یه لطفی کنه بزاره اینجا.
میگم قیمت 1 گیگ ترافیک اضافه 4500 شده ، قبلاً انگار یک مقدار دیگه بود. :n02:
الان کم شده :n19: یا زیاد شده :n30:؟
با مالیات میشه همون 5 تومن فرقی نمیکنه دیگه فقط کلاه برداری تجاریهنقل قول:
سلام دوستان یه سوالی خیلی ذهنمو مشغول کرده گفتم بیام از اساتید اینجا بپرسم:n13: ، تو سرویس نامحدود پارس اگه شب بین 2-7 دانلود کنی از اون مقدار مصرف منصفانه کم میکنه یا اون ساعت رایگانه؟:15:
کم میشهنقل قول:
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بس پینگ داغونه مجبور شدم با رایتل بازی انلاین کنم!!!!....
1ساعت قطعی داشتم دوستان مشهدی تائید میکنید؟
تایید میشه واقعا پینگ وحشتناکه با سرور ایرانی 600!نقل قول:
خدایی کچلم کروه پارس با این پینگش واسه من سرور داخلی پینگ رو 500 بعد با رایتل 512 پینگ 75 نمیدونم چی بگم والا بازم به رایتلنقل قول:
از میان شماها کسی هست که از پارس راضی باشه؟!:n02:
واقعا کمبود پهنای باند اوردن در اکثر مراکز!! همش هم بخاطر مدیریت نادرست در سرویس 9مگ هست.
وقتی که از 128 تا 2مگ رو روی 9مگ میبندن معلومه وضع اینطوری میشه
گل گفتی من میخوام جمش کنم تا 2 روز دیگهنقل قول:
چی کار کنم که خطمو رو 9 مگ ببندن؟
512 دارم و پهنا ی باند فعلی 1 مگ سرعت دانلودم 40 :n30:
زنگ زدم پشتیبانی نگذاشت حرف بزنم فقط گفت مشکل داریم تو کل کشور
پارس هر وقت زنگ بزنی میگه مشکل دارن شما اگه میخوای یه اعصاب راحت داشته باشی و اینترنت بهتر شرکتتو عوض کن منم میخوام ار رانژه در بیارم ولی کجا برمو موندم اینا اینقدر یوزر گرفتن کلا مشکل پهنای باند دارن نمیتونن کاری کنن یعنی میتوننا ولی...نقل قول:
محل ما فقط همین پارس پورت خالی داشت!!!!!
حالا کسی نمیدونه چی کار کنم که خطمو رو 9 مگ ببندن؟
خوب اگه اینجوریه و مجبوری پس بازم زنگ بزن همش پیگیر باش اگه گفت مشکل سراسریه بگو تا کی هروز زنگ بزن بگو خطم رو 8 ببندین مشکل شما فقط با پیگیری یکم صبر حل میشه چون واسه همه فکر کنم اکثرا مشکل داره سرعت دانلود پایین پینگ بالا باید صبر کرد ببینیم چی کار میکنن من خودم پینک 500 بود امروز صب!!!نقل قول:
سرویستون محدود هست یا نامحدود ؟! قبلا رو 9 مگ بودید و الان شده 1 مگ یا از همون اول هم رو 1 مگ بوده ؟ چک کنید ببینید نویز و مشخصات خطتون چطور هستنقل قول:
محدود 512 2g حالا 9 مگ نمیخام سرعت واقعی رو بدن.نقل قول:
از صبح بالای 15-16 بار قطعی داشتم , دانلود شبانه هم حدود 10 روزه تقریباً نصف شده
ای دونت نو واتس هپند!!
سرور باکو:
سرور تهران:(باگ شده:n02:)
سرویس 512 10g
سلام
قبلا تو خود سایت ، قسمت تمدید آنلاین میشد سرویس ها رو به صورت 3 ماهه تمدید کرد.
الان فقط 6 ماهه و 1 ساله داره.
من اگه بخوام سرویسم رو 3 ماهه تمدید کنم چیکار باید بکنم؟؟؟
سلام دوستان
من تو این هفته میخوام برم از پارس انلاین سرویس بگیرم
این پهنای باند 9 مگ همه جای ایران میشه فعالش کرد واسه سرویس؟
من زاهدانم
چه طوری میتونم بفهمم که خطم میتونه 9 مگ و ساپورت کنه؟؟؟؟؟
دوستان امشب برای اولین بار من سرعتم رسیده به اندازه سرعت اسمی تو تایم رایگان یعنی من که 2 مگ دارم از 220 بیشتر نمیره قشنگ هم معلومه قفل شده رو این عدد بالاتر هم نمیره حتی یه کیلوبایت. یه 512 هم هست مال یه نفر اونم دقیقا از 70 بیشتر تجاوز نمیکنه
کسی همچین تجربه ای رو داشته؟ خیلی نامردن من 5 روز نیست مشترک شدم واسه تست گفتم سرویس دو مگ چطوره تو این 5 روز شبا سرعت از 300 نهایت تا 400 متغیر بود حالا با این حساب دو گیگ کمتر از شبای دیگه میتونم دانلود کنم !!!
خوش به حالت که حداقل سرعت اسمی رو داری ، سرعت برای من بین 60 تا 100 کیلوبایته! دو روزه اومدم پارس اندازه 6 سالی که صبانت بودم حرص خوردمنقل قول:
تایید میشه دقیقا منم همینجور میشه واسم تا 1:59 واسه من که 512 سرعت معمولی تا میرسه به 2:02 2:03 میاد رو85 قفل میشه البته واسه من از ساعت 4 تا 6 سرعت باز میشه تا 600نقل قول:
دوستان مودم رو بردم سر ساختمون اما نه ریت و نه سرعت و نه ...... هیچ کدوم تغییر نکردن
2 روزی هست که سرعتم پیشرفت هم داشته (256 نامحدود که رو دوستان پارس آنلاینی فرمودند روی 3 مگ بسته شده) واسه من سرعتش رسیده به 40 کیلو بر ثانیه :n29:
سرویس دو مگ محدود پارس آنلاین
کسی مودم dlink-dsl2750uداره?
چطوری می شه رمزی که گذاشتو دید برای بی سیم?:n02:
دوستان مودم ب سیم خریدم ولی بلد نیستم استفاده کنم.
تو ویندوز 8 وقتی مودم رو، بی سیم پیدا می کنم (با وای فای) اینجوری میاد :
رو کانکت هم میزنم اینجوری میشه :
چه طوری کانفیگ کنم ؟
فوق اشغال حتی سرعت اسمی خودم یعنی دو مگو هم ندارم تو روز !!! بعد طرف با 128 سرعتش تا 1000 میره حالمو به هم میزنه این وضعیت :4::4: :4: :4:
بعد در کمال پر رویی چندروز پیش SMS برام اومده نوشته پهنای باند مرکز افزایش یافت !!
712:شما تو چه شهری هستید؟؟؟من شنیدم نامحدودا همه افزایش یافتن همونطور که تو سایت گفته شده.محدود هم فکر کنم الان تهران سرعت بالا رفته.ولی من که کرمونم هنوز نه...
سرویسم 512 هست...
واقعا که خیلی دروغ میگن (گفتن افزایش دادیم) اما انگار طرف که این مطلب رو نوشته قیچ بوده چون 1 ماه پیش با 128 نامحدود با سرعت 120 دانلود میکردم ( الان که به قول خودشون افزایش یافته) با سرویس 256 نامحدود دارم در بهترین حالت با 85 تا دانلود میکنم !:n24:نقل قول:
حذف شود...................................
مدل مودم رو لطفا بگید؟؟؟نقل قول: