شما با مرورگر های دیگه به جز اینی که داری استفاده میکنی ، امتحان کردی ببینی اوکی میشه یا نه؟!! با مرورگر گوشی هم تست کن ببین بازم مشکل داره یا نه!نقل قول:
Printable View
شما با مرورگر های دیگه به جز اینی که داری استفاده میکنی ، امتحان کردی ببینی اوکی میشه یا نه؟!! با مرورگر گوشی هم تست کن ببین بازم مشکل داره یا نه!نقل قول:
با کروم و فایر فاکس تست کردم هر دو تا باز نمیشه ! مشکل از مرورگر نیست چون با قیلتر شکن راحت باز میشه !نقل قول:
سلام
من یه طرح داشتم که از ساعت 4 صبح تا یه ساعتی ( دقیق نمی دونم ) نخفیف 60 درصدی داشت
الان گیگاباکس شارژ کردم
این تخفیف پریده؟
دوستان براي بالا بردن Max Rate و Data Rate چه راه حلي هست؟ فكر نميكنم با وصل كردن مودم به سره خط تفاوت آنچناني صورت بگيره
فكر ميكنم همه چيز به مركز مخابراتي بستگي داره درسته؟
پ.ن: Max Rate روي 4732 هست
شرکت براتون میبندهنقل قول:
اون ماکز ریت دست شما نیست اون تخمینی که مودم میزنه
باتوجه به نویزی که دارید و دوریتون از مرکز
ولی دیتا ریت دست شرکتی که ازش اینترنت خریدید
Line Attenuation روي Downstream رو ٥٨ه و روي Upstream روي ٣٨ و Data Rate هم روي 4371نقل قول:
اين نويز رو چجور ميشه كم كرد؟ اسپليتر هم دارم
Data Rate رو زنگ بزنم زياد ميكنن؟ آخه Data Rate كه نميشه بيشتر از Max Rate بشه
شما میرایی یا همون attenution بالاست بیشتر ازاین نمیتونن برات ببندننقل قول:
فاصلت زیاده با مرکز
حدود 4 کیلومتری میشه درست؟
فاصله هست ولي نه خيلي حدودا ٢ كيلومترنقل قول:
الان هيچ راهي نيست؟
چرا یه راهی هست که برید با یه متر سیم برید دم جعبه مودمو تست کنید و ببینید چقدر تغییر میکنهنقل قول:
ولی اینو بگم طول سیم مهمه
یعنی طول سیمی که مخابرات از مرکز تا خونه شما کشیده ملاکه
فاصله ملاک نیستت،درواقع تخمینیه
میدونید یکی از عوامل موثر بر میرایی یا همونattenuion طول سیمه
برای کاهش نویز هم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی واقعا نمیدونم چی بگم به این شرکت ..
من الان نزدیکه 3ماهه سرویس میگیرم و بعدش که تمام شده یکماهه هست تا قبل از یکماه سرویس تمام و من مجبورم 1گیگ یک گیگ شارژ بخرم و وقتی میگرم حدود 3تا4 ساعت حجمم میپره و جالبه به پشتیبانیی 1544 زنگ میزنم و میگن نمیدونم برنامه fing vs speed mater نصب کن رو موبایل که ببینی کسی استفاده میکنه و انجام دادم که اصلا کسی استفاده نمیکنه و من تازه هر از 2تا 3هفته مودممو رسیت و دوباره کانفیگ میکنم و تمام پسوردها را عوض میکنم و بازم مشکل داره و سریع حجمم تمام میشه مثل امروز ظهر 1 گیگ خریدم و تو موبایلم نگاه میکنم تمام استفاده من شبکه اجتماعی واتساپ بوده بدون هیچ دانلودی 195 مگ تمام کرده و بعد اومدم پای لپتاپ دیدم حجمم تمام و خریداری کنین ...بخدا این شرکت داره دزدی میکنه و سر هممونو کلاه میزاره خبر نداریم و خود پشتیبانی بهشم گفتم افتاده بود به من من کردن و گفت حتما اعمال نشده و از این چرتا که نمیدونست چی سر هم کنه و خلاصه واقعا کلافه شدم و نمیدونم چه جوری 100 درصد بفهمم دزدی میکنن الان 80 درصد متوجه ام ...اخه مگر میشه الکی تمام بهش از 1000 مگ 195 مگاستفاده و تمام بشه >؟//
کسی می دونه؟؟؟؟؟نقل قول:
مرسی
من روی گیگ باکس دانلود شبانه انجام دادم بدون اینکه از گیگباکس کم بشه.نقل قول:
پس این مورد شما هم احتمالا از همون تخفیف شبانه استفاده میکنه، بهتره که یک فایل کم حجم بذارید تست کنید.
راستش من مدتی از این شرکت سرویس داشتم درسته از هیچ چیزش راضی نبودم اما حجم دزدی به این صورت واقعا ندیدم. تصور میکنم شما هم مشکل از سمت خودتون باشه مثلا رو کامپیوتر ویندوز ده گاها حجم زیادی مصرف میکنه حتی اگه اپدیت اتوماتیک روهم غیر فعال کرده باشید اگر نکرده باشید که راحت مصرف میکنه. در مورد هک کردن وای فای و استفاده فرد دیگر هم کسی که بخواد انجام بده کار دو دقیقه هست رمز عوض کردن ماهانه هم اثری نداره. پیشنهاد میکنم اگر خودتون تنها استفاده دارید حتما فیلتر مک رو از تنظیمات مودم فعال کنید.نقل قول:
تنظیمات مک به چه صورته مودمم تی پی لینکه و اینکه اموزش کجاست و اینکه من استفاده میکنم همراه با خانواده
دوستان من یه مشکل با آسیاتک دارم،به جز DNS خودش و مخابرات تهران و گوگل هیچ DNS دیگه ای نمیتونم روش ست کنم،اصن صفحه لود نمیشه،شمام این مشکلو دارین؟
دوستان واقعا بعضی وقتها برنامه های سیستم خود به خود دانلود می کنند برنامه du meter نصب کنید quick lunch رو هم فعال کنید حالا هر موقع از اینترنت استفاده بشه البته ازدسیستم خودتون سریع می فهمید من خودم تا حالا بارها شده برنامه ها خودکار.دانلود می.کنند سریع از فایروال کنترل کردم
Sent from my LT26w using Tapatalk
سلام
دوستان سرویس ها گیگ باکس دیگه ارائه نمیشه؟؟؟
دوستان کسی تونسته روی خطوط PCM از آسیاتک سرویس بگیره؟ مثل اینکه قبلا فقط مخابرات روی این خطوط سرویس میداده اما الان آسیاتک هم میده
مطمئنید؟ تهران؟نقل قول:
خود مخابرات هم اول خط رو از PCM خارج میکنه بعد روش سرویس میده دوست عزیز.نقل قول:
اموزش خاصی نداره به نظرم شما فقط باید مک آدرس دستگاهایی رو که به مودم وصل میشن رو بهش بدید تا فقط همونا به مودم وصل بشن نه دستگاه اضافه دیگه اینقل قول:
فکر کنم خیلی سخت نباشه هرچند خودمم هم تا حالا انجام ندادم
اگر هم به فکر امنیتش هستید بیایید به تایپیک زیر
این صفحه رو بخونید شاید کمک کنه به آموزش فیلتر مک
اینترنت زغالی ما میدونی چقدر اذیت کرد خیلی های دیگه هم مثل من هستننقل قول:
اینترنت 4M نداریم که :n28:
من برای مشکل اینستاگرام که داشتم تو 195 شکایت کردم
این نامردا فقط دیروز یه بار زنگ زده بودن که نشد جواب بدم - بعدش خودم بهشون زنگ زدم گفتم این جوری شده دیگه زنگ نزدن اصلا !
کاملا بعضی عکس ها قیلتره ! ولی همون موقع رو گوشی قیلتر شکن رو وصل میکن عکس راحت باز میشه !
تو کامپیوتر هم که کلا سایت اینستاگرام برام باز نمیشه ولی با قیلتر شکن راحت باز میشه !
من همین الان نمی تونستم با کامپیوتر یه صفحه اینستگرام رو باز کنمنقل قول:
ولی با موبایل می تونم
البته ناگفته نماند بعضی از عکس ها ( خیلی کم پیش می یاد ) رو نمی تونم باز کنم
به نظر میاد همون قیلترینگ هوشمند اینستاگرام اینجور گ.ه زده بهش !نقل قول:
اگه نه دلیلی نداره از هر 10 تا عکس یکیش برام باز نشه !
الان واسه شما از هر 10 عکس یکیش باز نمیشه؟؟؟نقل قول:
یا کلا خیلی از عکس ها باز نمیشه؟؟؟؟
خیلی که نه ، بعضی وقتا میبینی چند تا پشت هم باز نمیشن بعضی وقتا هم 10-15 تا باز میشن !نقل قول:
میانگینش میش از هر 10 تا - برای شمام همینطوره ؟
من مشکل خاصی ندارم با اینستگرامنقل قول:
ولی من جای شما بودم پیگیری می کردم
باز پنل نابود شد :n34::n34::n34::n34::n34:
ای بابا دیگه پیگیری بیشتر از شکایت تو 195 دازیم !؟نقل قول:
وقتی با ف یلتر شکن باز میشه پس یعنی خودشون ف یلتر میکنن
از همین پیگیری کن به جواب می رسی احتمالانقل قول:
زیاد خودت رو ناراحت نکن :دی
اینترنت ایران همینه
+
دوستان کسی اطلاع نداره گیگ باکس رو برداشتن یا هنوز هست
گیگ باکس 22 گیگ خوبه به نظرم
هنوز هست ولی 22 گیگو برداشتن. 4 و 12 گیگ هستنقل قول:
4 و 12 هم باشه خوبهنقل قول:
من دیگه مصرفم خیلی بالا رفته
الان دیگه سال 2016 هست و مصرف اینترنت به شدت بالاست
تازه من استریم ویدیو و این چیزا رو هم انجام نمیدم
ولی باز هم مصرف بالاست
الان دیگه هرکی یه گوشی داره و از انواع نرم افزارها استفاده می کنه
+
4 و 12 گیگ چه قدره قیمتش
واسه من نمی یاد تو پنل
فکر کنم واسه اینه که 22 گیگ زدم
خب درباره اون شکایت از ظهر دو نفر از شرکت زنگ زدن ! هر دو نفر هم تاکید شدید داشتن مشکلات این نرم افزار ها اصلا به ما مربوط نیست ! هر چقدر هم بهشون توضیح دادم و اینکه با فیلتر شکن راحت همه عکس ها اینستاگرام باز میشن بازم حرف خودشون رو زدن که مشکلات نرم افزار ها اصلا به ما مربوط نمیشه ! و یکی هم گفت چند لایه فی لتر هست و این جور حرفا !نقل قول:
فکر نکنم دیگه بتونم پیگیری بیشتر کنم !
اگه همه این مشکل رو داشتن حرفی نبود ! دردم اینه مال بعضیا از جمله خودت اوکی هست !
------------------------------------------------------------
این کد تخفیف شهرزاد هم خوب درامدی شده تو اینستاگرام همش برام پیغام میفرستن که بیا کد بگیر در برابرش کارت شارژ ایرانسل بده - منم که همیشه اخر دوره 2-3 گیگ کم میارم خیلی به نفعمه تا بخوام 3 گیگ جدا بخرم !:n01:
مصرف منم خیلی بالاست ولی خب چاره چیه نا محدود ها که خیلی سرعتشون و... داغونه سرویس هایی مثله گیگ باکس هم که فقط یکی دوروز برا استفادش وقت هستنقل قول:
10 گیگ اولیه سرویس من تو کمتر از نصف ماه تموم میشه و من تو بقیه ماه در حال خریدن حجم هستم
یعنی کسی این موضوع رو تست نکرده؟نقل قول:
همه از DNS شرکت استفاده میکنن؟:n15:
آقا این حرفا چیهنقل قول:
بگو قانع نشدم
بگو رو ایرانسل چرا درسته؟؟؟
+
بله شما درست می فرمایید
مصرف واقعا بالاست
نمی دونم واقعا باید چیکار کرد
بدبختی اینه تست کردم با همراه اول هم باز نمیشد فقط با قیلتر شکن باز میشد !نقل قول:
آقا این حرفا چیه
بگو قانع نشدم
بگو رو ایرانسل چرا درسته؟؟؟
موندم به خدا
اینقدر بده وضع الان یه نفر دو تا عکس مهم برام دایرکت فرستاد هیچ کدوم باز نشدن ولی با قیلتر شکن راحت باز شدن !
دوستان برای مودم چی پیشنهاد میدید از ایرانیا بگیرم یا مدلای دیگه کسی پیشنهادی داره؟
Sent from my LT26w using Tapatalk
عزیزان من بهترین سرویس نامحدود اسیاتک کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟ ایا خوبه میصرفه گرفت یا نه؟
سرویس نامحدود که شما دارید ایا راضی اید ازش سرعتش چنده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید