پست سوم اینجارو بخون:نقل قول:
کد:http://xboxworld.ir/showthread.php?t=152
پست سوم اینجارو بخون:نقل قول:
کد:http://xboxworld.ir/showthread.php?t=152
اینطور که به نظر میرسه باید Hitachi 0500 باشه!نقل قول:
دوستان لطفا یه توضیح مختصر بدید که من چه جوری می تونم از سیوهای بازیها و تنظیمات داشبورد و آچیوها و ...دستگاهم بک آپ بگیرم تا بعدا بتونم اونها رو در صورت نیاز برگردونم ؟
هیتاچی؟کنسول کپی خوره؟اگه آره خوب احتمالا قوطی خود دستگاه نیست باید روش های دیگه رو ببینینقل قول:
حالا که بیشتر دقت میکنم نوشته بوده که تو درایوهای هیتاچی یه شکستگی وجود داره ولی مال من نداره و صافه و با توجه به اینکه هیتاچی ها کپی خور نمیشن و مال من کپی خوره و تاریخ ساختش هم 28/10/2010 هست پس در نتیجه از نوع Lite-On و 0225 ـه.حالا هزینه آپدیتش چقدر میشه؟همونجا حضوری آپدیت رو انجام میده یا باید کنسول رو بدم بعدا دوباره برم بگیرمش؟در کل چقدر طول میکشه آپدیتش؟نقل قول:
اینارو از تو سایت xboxworld.ir اوردم ببین به کارت میاد هم میتونی حضوری و یا بفرستی کارش هم درسته من نه اشناش هستم نه دوست فقط نایپیک های اونجا و قیمتها رو مقایسه کنی میفهمینقل قول:
توجه : تمام اپدیت های فریم ویر ورژن ۱.۹.۱ ال تی پلاس میباشن
lt puls 1.9.1
اپدیت ها ی فریم ویرها و کپی خور کردن کنسول
اپدیت فریم ویر کنسول اگه فریم ویر قبلی lt نباشد با اخرین اپدیت داشبورد (12625) ۶,۰۰۰ تومان
اپدیت فریم ویر کنسول اگه فریم ویر قبلی lt باشد با اخرین اپدیت داشبورد (12625) ۱۰,۰۰۰ تومان
کپی خورد کردن درایو های سری 7 و 8 با اپدیت داشبورد (12625) ۸,۰۰۰ تومان
کپی خورد کردن درایو های سری 9 با اپدیت داشبورد (12625) ۱۲,۰۰۰ تومان
.................................................. .........................
اول شما لفظ تون رو عوض کنید اگه کسی اشتباه کنه باید اینجوری کنایه زنی کنی مهندس لفظ شما نشانه شخصیت شماست حداقل کار میتونستی بگی شما یه سهو یا اشتباهی کرده و درست تر ش رو مینوشتی میزارم به پای جونیت دوست من
ضمنا من با همین قیمت ها اسلیم 4 گیگ خودم رو اونجا بردم
عزیز منم از همون تایپیک اوردمش فرقش چیه ؟؟؟
یعنی واقعاً تو صفحه قبل این S.J-REZ2 رکورد تعداد پست و زد. تبریک میگم دوست عزیز. 206 تا پست اونم تو 2-3 هفته جاش تو گینس هست. به گند کشیدی بابا بیخیال
نقل قول:
دوست عزیز مشکل از مدیریت هست که خواب تشریف داره!!:2:
یه مشت اسپمر ریختن تو بخش کنسول ها....کافیه چندتا صفحه قبل رو بخونی... اینجا رو به چت روم تبدیل کردند...
لاالله الله...............چرا همه به من گیر میدن یه مشکلی بین من و ایشون بود من رفتم از دلشون دراوردم.........
الان میشه بگید من چه کار بدی کردم سوال های مردمو جواب دادم...........بابا به خدا ظلمه نمیدونم چی کار کردم به من اینهمه گیر میدید...مشکلم چیه؟
دوست عزیز من از 2007 اینجا عضوم. کلاً 650 تا پست دادم. جناب عالی از وقتی بن شدی همش داری پست میدی تا برسی به اون تعداد قبلیت.نقل قول:
غصه جواب دادن مردم رو هم نخور لطفاً و اونو بهانه نکن. من یکی بس که عکس پروفایلتو تو هر پیج n بار دیدن حسایست پیدا کردن بهت.( نظر شخصی)
میتونی کمتر و چند تا رو با هم جواب بدی. سعی هم نکن تعداد پستات رو با جواب دادن به مشکلات مردم توجیه کنی جواب نمیده . تشکر
اگه بازم درست جواب میدادی اوکی. اما فقط میخوای جواب سوال هارو بدی بدون اینکه به درست و غلط بودنشون فکر کنی. این لهن صحبت کردنت هم اصلاً صحیح نیست.
xbox 250 g slim من تازه به دستم رسید.
1- سه شاخ اصلی برق تبدیلش توی کارتن نبود .این از کمپانی نمیزارن توش یا تو ایران درش میارن و جدا میفروشن؟قیمتش چنده؟ بیشتر از کجا میشه گیرش اورد؟
2-فیش a\v رو مستقیم به تلویزیون باید وصل کرد ؟یه تبدیل کوچیک که یک طرفش جای همون فیش 3 رنگ هستش طرف دیگه ـش خاردار ـه اون چیه و چه کاربردی داره؟
ممنون.:11:
دوست عزیز مدیریت ایشونو بن هم کرد اما انگار فایده نداشت. به هر حال...نقل قول:
اون تبدیل خارج از ایران استفاده نمیشه ( همه جا استفاده نمیشه) که مایکی بخواد تو جعبه بگذاره. و باید جدا خریداری بشه.1000 تا 3000 تومنه.:10:
kinect هم همینطوره و باید جدا براش تبدیل بگیری
معذرت میخوام ناپیکی نیست در مورد تعمیر هارد x360? من روش های نرم افزاری رو امتحان کردم جواب نگرفتم... بالاخره کسی هست که مشکل منو داشته باشه...... اینجا هر کی عشقی به سوالات پاسخ میده ! قبلا هم گفتم ولی با موجی از تهدیدات و تهمتها روبه رو شدیم!:question::31: اما واقعا لازم نیست بعضیا بیخودی خودشونو خسته میکنن
بیایید با هم جمع شین یه فکری به حال هاردم بکنید وگرنه فردا با مامور...!!:31:
و حالا مشکل اصلی!!! موقعی که بازی با درایو dvd ران میشه افت فریم نداره ولی وقتی با هارد اجرا میکنم پر از افت فریم و لگ میشه حالم به هم میخوره...! ضمنا کش لامصب رو هم خالی کردم فرقی نکرد و روشهای اون دوست عزیز رو هم اجرا کردیم ولی بینتیجه بود...
باز راهی هست بگین از این بد بختی در بیایم خیلی زدحاله! واستون اگه پیش بیاد! ( خدا نکنه:31:)
حال کردین تا حالا کسی اینجوری پست نوشته؟!:31: یاد بگیر جوون!!!!!!:31:
خیلی وقته دارم اینو می گمنقل قول:
یه سری بچه ریختن این فروم به عشق اینکه lvl بگیرن جواب های الکی میدن تاپیک رو گند می کشن
من تو 3 سال 200 تا پستمه این اقا تو 3 هفته 200 تا! به به عجب کابر فعالی
حالا یه سر تشریف ببرید تاپیک ps3 یه اسپمر جدید ظهور کرده که دست این بابا رو از پشت بسته!
shahin_mp3
پیج قبل که همش 4 تا پست زده بود بیچاره! کاملا عادیهنقل قول:
یعنی واقعاً تو صفحه قبل این S.J-REZ2 رکورد تعداد پست و زد. تبریک میگم دوست عزیز. 206 تا پست اونم تو 2-3 هفته جاش تو گینس هست. به گند کشیدی بابا بیخیال
5 تا و 6 پست تو یه پیجم از ایشون موجوده
ویرایش شد.
آقا جان..... پس اون پست های من چی ان؟ جواب دیگه...............بابا من هر وقت لحنم بد بوده جنبه شوخی داشته و رفتم از دلشون دراوردم... الان لحن این دوستمون خیلی خوب بود.؟..............
خوب من چی کار کنم تو فروم زیاد هستم؟اسپم یعنی میاد چرت و پرت مینویسه.....ترول میاد سایت رو به هم میزنه...ولی من همچین کاری نمیکنم....در مورد کنسول ها بحث میکنم....
آخ به من چه زیاد پست میدم...پست های من سوال های مردم رو جواب داده....غیر از اینه بگید کجا سوال هارو جواب ندادم و به جاش چرت و پرت گفتم...
اگه با lvlمن مشکل دارید میتونید هر وقت به200رسید سریع100اش کنید تا بالا نرم. من مشکلی هم ندارم همین جا گفتم....مثلا الان میتونید بزنید دوبارخ100بشه هر وقت هم رفت بالا دوباره بزنید100بشه...که نگید به خاطرlvlفعالیت میکنه....من دوست دارم در مورد کنسول بحث کنم و از این کار لذت میبرم.....فقط اگه احساس میکنید من جایی اسپم کردم سریع بگید من میگم اون پست پاک بشه.....
خواهشا اگه فکر میکنید کاملا حررفتون درسته بگید...منم دل دارم چه تو فروم چه تو زندگی میشکنه.........
استاد جان همه گفتن مشکلات رو. شما خیلی پست میدی و باعث میشه صفحات زیاد بشه. هیچکسی اینجا اندازه شما پست نمیده. اما این دلیل نمیشه شما مفیدترین یوزر باشی. خیلی ها هفته ای 1 بار میان ولی هم به همه سوال ها یکجا جواب می دن هم جواباشون دلیل داره و درسته کاملاً. اون لهن بدت که خودم چند بار دیدم تا جایی که یادمه اصلاً جنبه شوخی نداشت. اگرم داشت فقط خودت اینو میدونستی نه بقیه.نقل قول:
درضمن قبل از اینکه Ban بشی اینهمه پست نمیدادی اما تو این Account جدید تو 3 هفته 206 تا خودش رکوردیه و منطقی نمیتونم براش پیدا کنم. من این حرفو از روی دلسوزی میزنم. به هر حال اینجا ناظم داره و امیدوارم بیاد تو بحث شرکت کنه.
کلا حضور شما تو این تاپیک یه چیز بیخودیهنقل قول:
فقط باعت میشه تاپیک روز 2-3 صفحه بره جلو هیچ سودیم نداره منتظری یکی بیاد درباره آپدیت یا قیمت ها سوال بپرسه توام تو 5 پست جوابش رو بدی مولتی QUOTE که بلد نیستی
بسه دیگه چقدر سوال و جواب تکراری
ببینید مشکل پست زیاد نیست...پست زیاد هیچ کجای دنیا اشتباه نیست.....اگه چرت و پرت بگی اشتباهه...که بعید میدونم چرت و پرت گفته باشم....در مورد لحنم بازم میگم...من رفتم از دلشون دراوردم...حالا فکر نمیکنم مشکلی باشه...من بازم از همه به خاطر لحنم معزرت میخوام.....نقل قول:
بله به نظر من باید صبر کرد ناظم بیاد از شما هم خواهش میکنم دنبالشو دیگه تو تاپیک نگیرید منم نمیگیرم ناظم ها بیان به پایان بر سونن.....اگه هم مشکلی
---------- Post added at 10:00 AM ---------- Previous post was at 09:58 AM ----------
یا خدا من چی کار کنم سوال های مردم این جور چیزاست بیان در مورد -- و سوال های حرفه ای بپرسن من تا بتونم جواب میدم....در ظمن اینو باید از پست اول بخواید که این چیزای کوچیک رو بیان کنه....و بازم در ظمن این تاپیک چیزی رو حرفه ای دنبال نمیکنه از عنوان معلومه که به طور عمومی بیان میشه بعد میرن تو تاپیک تخصصینقل قول:
بازم میگم بحث تا اومدن ناظم منتفی بشه
من نه ناظرم و نه مدیر که بیام پا در میونی کنم! من فقط به عنوان یه رفیق بهتون میگم! اینکه وضعیت انجمن خیلی بده قبول دارم! هم به مدیرش بارها گفتم و هم به ناظرش! ولی خوب توجهی متاسفانه نشده! پست ها تکراریه ، موضوعات کلیشه ایه ، تنوعی نیست ، گله از مدیر و ناظر دارین و صد ها مشکل دیگر! همه اینا درست! اما خودمون دیگه مشکل ایجاد نکنیم! من نمیخوام از کسی طرفداری کنم ولی همین کاربر S.J-REZ2 با اینکه بعضی پست هارو ممکنه به نظر شما درست پاسخ نده ولی همین که بقیه پست هارو درست جواب میده و به بقیه کمک میکنه خیلی ارزشمنده! این جور افراد رو درست نیست اسمشون رو بزاریم اسپمر! اینکه حالا با جواب دادن سوالات افراد دیگه به دست ایشون تاپیک سریع تر جلو میره که چیزه مهمی نیست! حالا جلو بره! زیاد تر بشه! من به نظرات دیگر کاربران هم احترام میزارم ولی یکی رو که علاقه داره توی فروم فعالیت کنه رو خواهشا کمی با احترام بیشتری باهاش رفتار کنید. متاسفانه لحن پست های شما در بر خورد حتی با یه اسپمر هم درست نیست! ما که با هم دشمن نیستیم! رفیقیم! از پست های زیاد و جلو رفتن سریع تاپیک مدیر و ناظرش باید نگران باشن که گویا اصلا نگران نیستن! پس چرا حالا ما دایه دلسوز تر از مادر بشیم!؟
البته من با شما در مورد اینکه ایشون باید تا جایی که میتونن جواب چند پست رو در یک پست بدن و از جواب دادن پست های قبلی در پست های جدا خود داری کنن کاملا موافقم!
همین...!
شما اسپمری عشق lvl آپ چشاتو کور کرده!!! قبول کن:2:نقل قول:
شمام احتیاج نیست سنگ دیگران رو به سینه بزنید اگه کسی واقعا سوال براش پیش بیاد و واقعا دنبال جوابش باشه نمیاد سری پست بزنه . اول پیج های قبل تاپیک رو که شما لطف کردی 10000 دفعه به سوالات جواب دادی می خونه
تابستون پارسال ناظم ها بهتر و دقیقتر عمل می کردن تا شما پست (اسپم) می دادی سری اخطار میدادن بهت بعدشم که یه مدت لطف در حق تاپیک کردی پست نمیدادی
ویرایش شد.
لول آپ؟؟؟ این جا احیانا وارکرفته؟؟؟
این طرز برخورد به شدت زشته... اصلا این برخورد با کسی که میاد تو تاپیک شعر سعدی مینویسه و میره :دی هم زشته...
اینجا ساجد هم بدون تقصیر نیست... واسه ی چند تا سوال ، هر کدوم یه جواب جداگانه میده... به جان خودم مولتی کیوت اختراع شده :دی ولی :||
گاهی اوقات هم جواب ها کمی اشتباهن... با شهاب موافقم... همین که به خیلی از سوالا جواب درست میده نکته مهمیه... ولی سوالی که واسم پیش اومده اینه که دقیقا چرا از مولتی کیوت استفاده نمیکنه :-w منم مثل ناصر دیگه به این عکس مارکس حساسیت پیدا کردم : دی
صفحه اول اگه بروز بشه خیلی از این سوالات تکراری از بین میرن... البته بازم کم نیستن افرادی که صفحه اول رو نمیخونن و جفت پا میپرن صفحه آخر و کلیک روی "ارسال جواب سریع" :دی
واسه همین حس میکنم کامل کردن صفحه اول شاید کمک خاصی نکنه... بار ها و بار ها میبینیم که میان و میپرسن جدید ترین مدل چیه... این موضوع توی پست اول توضیح داده شده... و این نشون میده که پست اول رو نخوندن اصلا...
بازم میگم. مشکلات مشخصه. خیلی راحت میشه حلش کنی و این قضیه تموم بشه. اما اینکه نخوای مشکلاتو قبول کنی و کارتو توجیه کنی یک قضیه دیگست. قبلا هم گفتم اینکه به سوال های دیگران جواب داده بشه هیچ مشکلی نیست. اما جواب باید درست و کوتاه باشه. نه اینکه هر چی به ذهنت میرسه بگی و تو چند تا پست. میتونی جای اینکه هر 1 پست رو جواب بدی روزی 2-3 بار بیای چند تا چند تا جواب بدی. والا من کسی سوال میپرسه میرم کلی میگردم تو نت و از جوابی که میدم مطمئن میشم بعد مینویسمش.مثال قضیه دسته مشترک xbox و pc که تا اون عکس رو دیدی گفتی نه امکان نداره و فیک هست و اینا...نقل قول:
تمامی این حرفها واسه اینه که نظم اینجا حفظ بشه و مطالب مفید گفته بشه تو فروم. وگرنه نه من با شما دشمنی دارم نه هیچکسه دیگه با شما.:46:
بله ممنون....نقل قول:
حرف شما رو کاملا قبول دارم...و خودمو اصلاح میکنم...خدارو شکر سو تفاهم رفع شد مشکل منم بیشتر طرز حرف زدن اون دوستمون بود که هرچی از دهنش درمیومد گفت.....
فقط خداییش ما چند تا مشکل بزرگ داریم که باید حل بشه...یه کم مدیر ها کم توجه شدن یکم....پست های اول تاپیک ها باید جامع باشه و دوستان هم قبل هر سوال برن تاپیک اول رو بخونن...
ممنون از همه که مشکلاتمو گفتن بهم....انشاالله دیگه پیش نمیاد .....و دوستمون هم انقدر کم لطفی نمیکنه...
ممنون از همه
نه عزیزم اینجا وارکرفت نیستنقل قول:
منظور از لول آپ همون القاب : پروفشنال و آخر فروم بازار و ... است که با توجه تعداد پست هاشون بهشون داده میشه امیدوارم منظورمو فهمیده باشی!
قبول دارم طرز برخوردم زنندس به حساب عصبانیت بزارید نه بی ادب بودنم
اینقدر درباره این اسپمر ها بحت کردم که اعصابم داغون شده! آخه من چقدر حرص این فوروم رو بخورم :دی:21:
با توجه به اینکه دوستمون گناه خودشون رو قبول کردن و تصمیم به خودسازی گرفتن منم ایشون رو می بخشم :دی (شوخی)نقل قول:
پ/ن : من آدم بی آدبی نیستم ولی متاسفانه خیلی زور از کوره در میرم بزارید به حساب کم عقلی و جوونیم شما به بزرگی خودتون ببخشید.:40:
از s.j-rez2 هم عضرخواهی می کنم ولی قبول کن که کارت درست نبود.
----------------------
----------------------
خوب همه از اول که کنسول نداشتن.یکی باید سوال های ابتدایی رو هم جواب بده دیگه.
بعضی سوال های من رو هم جواب دادن که از این دوستمون تشکر میکنم.
در حالیکه اگر ایشون جواب نمیدادن شاید همینطوری خاک میخورد پست من.
اگر هر حرفی از دوستان اشتباهه شما بیاین محترمانه ردش کنید و اصلاحش کنید.دیگه فح-ش و ناسزا گفتن نداره.
خوب بهتره جواب چند پست رو در یک پست نقل قول کنید که از این به بعد انجام میدن.
این بحث ها هم واقعا جاش اینجا نیست.
:11:
به نظر بنده تعداد پست اصلاً مهم نیست ..
مهم اینه که آدم پست هاش حاوی اطلاعات درست باشه و واقعاً به کاربران کمک کنه .
واقعا زشت که آدم داخل پست ها حرف هایی بزنه که دور از انسانیت .
اگرم دوستان جواب ها خودشون رو داخل یک پست ارسال کنن خیلی عالی میشه ..
من خودم دیروز داخل این تایپک دنبال یه پست میگشتم که بالاخره هم پیداش نکردم .(به علت زیادی پست ها )
الان بالاخره شما با پست زیاد موافقی یا مخالف؟:31:نقل قول:
نقل قول:
مخالفم دیگه ..
البته این روبگم اگه پست ها همه حاوی اطلاعات درست و سودمند باشه . اشکالی نداره روزی 20 صفحه هم بره جلو . (موافق)
البته یک نفر نیاد سوال کسی رو با 2 یا 3 پست پشت سر هم جواب بده .
آقا محمد دوسته گله من شما هم یکم رعایت کن.توی تایپیک PS3 من گاها 2یا3 پست پشت سره هم از شما دیدمنقل قول:
لطفا اگه مطلب جدیدی میخواین قرار بدین اگه پست آخر پست خودتون بود خواهشا ویرایش کنید و مطلب رو قرار بدید
شرمنده دخالت کردم.
دوستان لطفا دیگه ادامه ندید من سعی میکنم به ناظر خبر بدم تا این پستای بی ربط (پست خودم) زودتر پاک بشه
با تشکر از همه
خوب دوستان من از همه عذر خواهی میکنم.
اینجا اومدیم یاد بدیم و یاد بگیریم.من در یک زمینه ای بیشتر بلدم به شما یاد میدم.شما در یک زمینه دیگه
بیشتر بلدید به من نوعی اموزش میدید.
اگر حساب کنید چند صفحه دیگه بیخود اضافه شد.:31:
بازم من از طرف جمع عذر خواهی میکنم.
-------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------
خوب بعد از این همه بحث غیر مربوط یک سوال دارم.
بازی رو گذاشتم توی دستگاه(250 گیگ اسلیم)
بازی های کشتی کج 2011-بوکس-GOW2-بسکتبال 11رو که دیسکش رو گذاشتم بازی بالا اومد.
اما LA NOIRE و KOMBAT رو گذاشتم میگه اپدیت کن.
باید بزارم اپدیت کنه یا مشکل ایجاد میکنه؟
بعد اینکه دیسک بازی رو که میزارم یکسره بازی اجرا میشه.جایی پیدا نکردم که بگه بازی توی هارد کپی بشه یا نه.
چطور باید تو هارد کپی کنم؟
یک سری سیو هست که کپی شده تو هارد اما حجم هارد هنوز مقدار اولیه ش هست(226 گیگ تقریبا).
تشکر از پاسخ شما.:40:
هر وقت بحثی پیش بیاد قبل از اینکه زرتی دنبال پاک کردن پست باشیم باید اول اون مسئله رو کاملا بر طرف کنیم که آتیش زیر خاکستر نشه و دوباره فواران کنه .
دوستان این بحث رو ادامه ندن تا من امشب بیام اینجا رسیدگی کنم .
دوستانی هم که از مدیریت و نظارت این فروم گلایه و شکایت دارن اول اینو بدونن که اکثر ناظرین یا کار میکنن و درگیری خاصی دارن که
نمیتونن دائم و آنلاین در خدمت شما عزیزانی که همیشه به ناظرین و مدیریت (کاری با Adminها نداریم) لطف داشتین باشن!
خوده بنده 8 صبح میزنم بیرون 8-9 شب میرسم خونه از فردا هم که دانشگاه ها شروع بشه میشه 6 صبح 10 شب .
فکر میکنم انصاف داشته باشین قضیه به کل حله .
از این پست به بعد ادامه ی بحث رو مبنا بر به هم ریختن تاپیک تلقی میکنم
ببین اگه آبدیت کنی دیگه نمیتونی6بازیap2.5رو بازی کنی اگه میخوای کلا راحت باشیlt+1.92بریز حل میشه میره..نقل قول:
ببین بازی رو که گزاشتی بیا رو همون آیکون که میزنی بازی اجرا میشهyرو بزن بعد نصب کن....
البته شاید روگزینه گه گذاشتی که بازی رو بعد گزاشتن اجرا کنه که باید از قسمتsettingبرداری اونو...راحته..
مثل زیر
system setting-console setting-auto play-disable
..............................
من یه فلش 8 گیگ دارم و میخوام وصل کنم به اسلیمم و بازی روش نصب کنم و داشبوردم هم تا حالا عوض نکردم ( فابریک هست ) و ال تی هم ندارم . اما دستگاهم کپی خوره میشه یه راهنمایی کنید ؟؟؟؟
من این لینک زیر را خوندم و گفتم شاید کپی خورم بپره چون ال تی ندارم ! واز این جور ترس ها !:31: و در ضمن این آپدیت که گذاشته مال سال 2010 هست چون پستش مال اون موقع هست .
یه تم Gears of war 3 هم دانلود کردم وبرای اینکه بریزم از طریق فلش روی کنسولم چکار کنم ؟ یه جا خوندم که باید یه نرم افزار دانلود میکردیم که هر کاری کردم فایلش تو کامپیوترم کار نکرد که بازش کنم و باهاش کار کنم . ته ته بد شانسی :31:کد:http://www.bazistation.com/threads/1755-آموزش-استفاده-از-فلش-بعنوان-هارد-ایکس-باکس-360-برای-ریختن-بازی-و-....
سلام
دوستان من قبلا این سوال رو در تاپیک کینکت پرسیدم اما گفتم شاید اینجا هم جای سوالش باشه چون به خود ایکس باکس هم ربط داره. مﻦ ﻫﻤﯿﻦ ﺩﯾﺸﺐ ﮐﯿﻨﮑﺖ ﮔﺮﻓﺘﻢ. ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﺭﻭ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎ ﺩﻭ ﻣﺎﻩ ﭘﯿﺶ ﺁﭘﺪﯾﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﻡ. ﺍﻣﺎ ﮐﯿﻨﮑﺖ ﺍﺯﻡ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﺗﺎﺯﻩ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺁﭘﺪﯾﺖ ﺑﺸﻪ ﺑﺎﺯﯼ ﺍﻭﻥ ﺑﺎﺯﯼ ﺍﺩﻭﻧﭽﺮ ﻫﻤﯿﻦ ﻧﺸﺪﻧﺪ. ﺧﻼﺻﻪ ﺯﺩﯾﻢ ﺑﻪ ﻻﯾﻮ ﻭ ﺁﭘﺪﯾﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻻ ﺑﺎﺯﯼ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﭙﯽ ﺍﺟﺮﺍﯼ ﻧﻤﯿﺸﻪ . ﭼﻪ ﮐﻨﯿﻢ ؟
ببینید من بازم میگم اگه میخوای راحت باشی....lt+1.9رو بریز و در کنارش داشبرد13599چون کارش یکم سخته توصیه میکنم بده بیرون بگو واست بریزن..نقل قول:
برا ریختن تم هم از اینجا استفاده کن:
و برای دانلود تم هم از اینجا:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=442354
فقط باید از تم هایnxe dashboard استفاده کنی بقیشونjtagمیخوادکد:http://spiffy360.com/themes.php?category=3
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
بله الان کپی خور دستگاهت پریده باید بدی بیرون و بگیlt+1.9رو برات بریزن و اگه اسلیم داری بایدlt+1.92بریزینقل قول:
بچه ها این چند وقته من نبودم چه خبرها ؟!
خبر خاصی نیست جز دیسک های XGD3 که شدید این روزا رو اعصابه : دی ( و وعده های پوچ C4 برای LT2 و کیت ریست گلیچ برای جی تگ که اینام رو اعصابه کماکان ! : دی )نقل قول: