پس استقلال سوراخ و نميگي؟نقل قول:
پس كدوم مورد؟
من نفهميدم...
Printable View
پس استقلال سوراخ و نميگي؟نقل قول:
پس كدوم مورد؟
من نفهميدم...
سلام
به نظرت در مساله ازدواج که مهمترین تصمیم زندگی یک فرده ، با چه کسانی نباید ازدواج کرد ؟
ممنون
بهروز
سلام.
نگفتی اگه لیون قبولت نکنه چی کار می کنی؟
تیم جوانان لیون می ری یا بزرگسالان؟
ااا
پرسپوليسي تويي!!
چجوري؟
به نظرت امسال قهرمان ميشيد(خدا وكيلي بگو!!!)
چند تا سوال فوتبالی از بوی ایران که میشه بهش نظر سنجی گفت (می خوام ببینم دوتا بارسایی چقدر نظراتشون مشترکه):
از فوتبال دفاعی و خشن خوشد میاد؟
نظرت در مورد صحبت مسی که گفته در حال حاضر طرفداران بارسلونا از چلسی بیش از رئال مادرید متنفرند چیه؟
چرا هر کسی که طرفدار بارسلونا هست از چلسی بدش میاد؟
نظرت در مورد مورینیو، خرترین مربی دنیا، چیه ( نظرمه دیگه البته از لحاظ شخصیتی میگما قبول دارید !!!)
به نظر تو اصلا چلسی تو ایران طرفدار داره چرا من در اطرافم نمی بینم اگه داره از چی این تیم خوششون میاد آیا فقط به خاطر چند جام این چند تا جام تو خالی بی ارزشه یا مثلا از فوتبال نامردی چلسی خوششون میاد؟
نظرت در مورد این که میگن "مربیایی مثل مورینیو و بنیتس چون که قبلا بازیکن بزرگی نبودن حالا می خوان به هر قیمتی جام رو ببرن و روح فوتبال رو نابود کنند" چیه؟
به نظر تو چرا من انقدر از دروگبا بدم میاد اصلا چرا این بازیکن همیشه داره همه رو هل میده چرا اینقدر غلدره؟
نظرت در مورد این حرف مجید جلالی که میگه: "تا زمانی که هر تیمی هر چقدر که دلش بخواد می تونه خطا کنه و وقتو تلف کنه، تیمهای ایتالیایی می تونن قهرمان بشند" چیه؟
نظرت در مورد جمله معروف کرایف "تیمهای ایتالیایی نمی تونن شما رو ببرن ولی شما می تونید به اونا ببازید" چیه؟
چرا گتوزو محبوبترین بازیکن تماشاگرای میلانه اما مثلا تو اسپانیا رونالدینیو محبوبترینه؟
اصلا چرا ایتالیا و چلسی وجود دارند؟!!!!!
سلام آقا محمد:20:
خيلي خوشحال شدم وقتي ديدم شما رو صندلي داغ هستيد.
ديدي كه چه بلاي كوچيكي سر آقا مهدي آوردم. ميخواستم اين بلا را بر سر صندلي نشين بعدي كه شما باشي نيز نازل بفرمايم كه نميدونم چرا دل و دماغ از كف داده ام.
امروز نشستم و تمام پستهات رو خوندم. جايي آقا مهدي از من نام برد و شما هم جوابي داديد. اميدوارم لياقت سخن شما رو داشته باشم.:11:
يادته يه تاپيك زدم كه توش اسم كاربرهايي كه اسم كاربريشان اسم واقعي شان نيست بود . و يادم رفت اسم شما رو بنويسم. وقتي برگشتم بنويسم، ديدم فقط پست شما توشه و جاي تاپيك تو ترشه. نشد ديگه.:46:
اين آقا مهدي هم درست نشد كه نشد. يه مطلب براش نوشتم ، حالش به هم خورد. گفتم ديگه دست از سر اين سوسك و مارمولك بدبخت برميداره كه مثل اينكه دست بردار نيست. بعدا درستش ميكنيم. :21:
فقط يك آرزو براتون ميكنم و اونم اينه اميدوارم تو تيم ---- قبول شده و جزو بازيكنان اصلي اون قرار بگيريد و بعد در جام باشگاههاي اروپا در مرحله حذفي بخوريد به تيم بارسلون و بعد تو يه موقعيت تك به تك با رونالدينيو قرار بگيري و يه لايي بهش بزني. چه حالي ميدي ديدن قيافه اون در اين حالت. اون موقع توپ موپو ول كن ، بچسب به قيافه رونالدينيو.
منو بگو دارم خاطره و آرزو برايتان مينويسم. نگو صندلي داغه.
فقط يه سوال :
به نظرت وجه تمايز انسانها در چيست؟
موفق باشي :10:
تا لحظاتی دیگر به سوال دوستان پاسخ میدهیم :27:
السلام العلیک یا محمد خان
حال شما خوب است؟
اول تبریکات این جانب را به خاطر صندلی نشینی پزیرا باشد.
خاطر مبارک میاید که چند روز پیش لغب شر خر سایت رو به بنده اعطا فرمودید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در همین رابطه سوالاتی به ذهن این جانبان خطور کرد که خواستار جواب دادن به آن از طرف شما هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول نام شر خر محلتان یعنی نارمک را بفرماید.
بعد مقداری به سمت شرق حرکت کرده و نام شر خر محله تهران پارس را لطف بفرمایید.
و بعد کمی به سمت جنوب و شر خر پیروزی را.
حال کمی به سمت غرب حرکت کرده و شر خر وحیدیه را نام ببرید.
در آخر به سمت شمال و شر خر شمیران نو را.
سوال بعد:
اصولا چرا میگویند شر خر و به عنوان مثال نمیگویند "دردسر خواه" یا "شر گاو" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام چند شر خر که الان در ذهن مبارک نقش بسته است را بفرماید.
تا بحال چند چک برگشتی به دست این عزیزان داده اید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما دو سوال مهمتر.
ماجرای این میدانهای بی حساب کتاب از نظر نام گذاری نارمک چیست؟
نطر شما در مورد میدان 72 و شیخ محترمی که در آن جا سکونت دارند چیست؟:27:
آیا به شما اجازه میدهند در دور این میدان یک دست گل کوچیک بزنید؟(واقعا بازی در مکان افتخار دارد):27:
با تشکر
در پناه حق
سلام داش مملی:11:
خوبی؟
خشی؟
چند تا سوال دیگه
1.اهل دود هستی؟اگه هستی از چه نوعش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.تا حالا مدیرا بهت اخطار جدی دادن؟اگه دادن برای چی بوده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3.تا حالا شده بخواس ثواب کنی بعد کباب شی؟چه حسی پیدا کردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4.فرض کن تو یه کوچه داری قدم میزنی .داری از جفت چند تا دختر رد میشی . بعد پات میگیره به یه سنگی و میفتی:31: .چه حسی بهت دست میده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5.سازی بلدی بزنی؟چی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6.اهل تکنو هستی یا نه؟ از این کارا بلدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7.اینو میشناسی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8.این تورو یاد کی میندازه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11.به نظرت قل مراد داره می خنده یا گریه میکنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12.تا حالا اینطور شدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13.بچگیات شر بودی یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14.اینایی رو که میگم با یه اسمایل نشون بده
خودم
خودت
حسین کعبی
بالاک
elm0
پی سی ورد
M O H S E N
و در اخر هم اینکه چجوری با پی سی ورد اشنا شدی؟
حال کردی رونالدینیو اخراج شد:27: (حقش بود) پس نتیجه میگیریم که بالاک بهتره:31:
خوب من برم
کاری باری؟
خیلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابای
جون من چند ساعت فکر کردی همچین سوالی طرح کردی ؟:31:نقل قول:
آقا محمد چرا اینقدر آدما به هم خیانت میکنند ؟