حالا امشب بعد از ساعت 10 تا 12 چندبار پینگ بگیر ببین پینگت چه تغییرای دارهنقل قول:
Printable View
حالا امشب بعد از ساعت 10 تا 12 چندبار پینگ بگیر ببین پینگت چه تغییرای دارهنقل قول:
سلام به همگی
یه 10 روزی رفتم سفر نبودم
کیفیت سرویس یه خورده نسبت به 10 روز پیش بهتر شده
سرعت دانلود تقریبا شبا تا ساعت 2 پایینه
ولی تقریبا می شه گفت روزا خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ 290 و پر از تایم اوت
ســــــلام.
دوسـتان همـین الان 1 گیـگ حـجم اضـافه از طـریق صفـحه ی sales.tcnet.ir خریـداری کـردم.
امـا الان کـه پـنلم رو نـگاه کـردم, حجـم بـه قسـمت "مقداراعتبار فعلی" اضـافه نشــــــده:n29:!!!.
درعـوض کنـار قـسمت "مقداراعتبار ذخیره" بـجای 3گـیگ[سـرویسی کـه گـرفتم] , 4.096UNITS نوشـته شـده!.
دوسـتان چـیکار کنـم \:؟؟!.
معمولا خودبخود بعد از اتمم فعلی اضافه میشهنقل قول:
مرسـی محـسن جـان ... .نقل قول:
مثـل اینـکه درسـته, الان حـجم جـدید اضـافه شـد ... .
:n01:
مـوفق باشـید.
الان یه تست بگیر ببین چطوره!!!!!نقل قول:
ساعت 10.48 شب
نقل قول:
در مورد پورت حسابگر، باید گفت که کلی پورت خالی داره اما سوتی این دختره بهتر از ساپورت 2020 ه!!!!
زنگ زدم واحد فروش برای جمع آوری، اخرسر پرسیدم چقدر حجم دارم؟ گفت 47 گیگ!!!!!!! میگم گیگ؟ ! همون مگ دیگه؟ یکم فکر کرد گفت همونی که کمتره منظورمه!!!!! یکی یکم به اینا یاد بده به جایی بر نمیخوره ها!!!!!!
پینگی که من از نوین نت دیدم خیلی عالی بود.... اگه این خیلی بده، یه بارم از یکی که نوین نته بپرس شاید مشکلت حل شهنقل قول:
راستی دوستان الان طبق گفته mdf و 2020 باید خط من جمع شده باشه!!!!! طبیعیه که چراغ اینترنتم روشنه؟!؟!
پنل اکانتمو چک کردم قسمت گزارش اتصالات login fail زده دلیلشم user lock ه!!!!!
طبق اینا الان خطم رانژس!!!! کسی همچین چیزی دیده؟
بچه ها من الان از نوین نت استاده میکنم خوبه اما توی تعرفه های جدیدش قیمتاش رفته بالا و بازده رایگان برای بیشتر سرویس ها حذف شده
الان میخوام از مخابرات سرویس بگیرم به 2020 زنگ زدم گفتن سرویس 2 مگ با 5 گیگ ترافیک 21 تومن البته گفت که قیمت ها هم قراره افزایش پیدا کنه
کسایی که از اینترنت مخابرات استفاده میکنن
راضی هست؟
راستی وظعیت بازده رایگانش چه جوره توی چه ساعتایی؟
:n16:
چی بگم والا:n23:نقل قول:
اگه چراغت روشنه یعنی هنوز خطتت رانژس