احیانا صبانت نیست؟ :27:نقل قول:
بی خود خودتو الافشون نکن.
خودت پاشو برو مخابرات مرکزی شهرتون قسمت اموردیتا یه نامه بنویس که می خوای درخواست جمع آوری بدی و رانژه فلان شرکت بشی.
حداکثر 2 روزه کارت راه میفته.
Printable View
احیانا صبانت نیست؟ :27:نقل قول:
بی خود خودتو الافشون نکن.
خودت پاشو برو مخابرات مرکزی شهرتون قسمت اموردیتا یه نامه بنویس که می خوای درخواست جمع آوری بدی و رانژه فلان شرکت بشی.
حداکثر 2 روزه کارت راه میفته.
صبانت نیست - اما یه شرکت مذخرفیهنقل قول:
مرسی از راهنمایی - فردا میرم مخابرت همین کارو می کنم
عجب گیری کردیما :41:
من که هر شب با 300مگ 1500 مگ دانلود می کنم و دیس کانکت هم نمیشه:31:فقط 1 یا 3بار شدهنقل قول:
ببخشید دوستان. من همیشه سرویسم رو ماهانه فعال میکنم.نقل قول:
امروز تو یه چیز شک کردم. اینکه مثلا سرویس 3 ماهه 5 گیگ میگیریم. (مثلا همین EP1-5-5gig ) هر ماه 5 گیگه دیگه که میشه 3 ماه 15 گیگ ؟؟ یا کلا 3 ماه 5 گیگه؟؟
یعنی هیچ کس تو تهران از سرویس با سرعت 128 و حجم 4 گیگ استفاده نکرده ؟ ( POL-128-4G )
فرقش با 128 3گیگ چیه ؟ ( POL-HU-3GB )
سرویس های پارس فقط تو حجم ترافیک با هم فرق دارن وگرنه مگه همه خاصیت burst ندارننقل قول:
دیگه چه فرقی داره !!!!:24:
من این دوره که اینترنتم رو تمدید کردم دیگه سرویس3گیگ pol hu رو ندیدم به جاش سرویس pol 128 4g بود من تمدید کردم و بهم 4 گیگ داد باهمون 16800 تومن!؟اکسی این اتفاق براش افتاده؟
راستی 2 ماهی میشه سرعتم خیلی خیلی کم شده حدود50 در روز و شب حدود19
قبلا سرعتم عکس توی امضام بود یادش بخیر:41:
خودم امروز اینو گرفتم . با هم هیچ فرقی ندارن سرعتشون یکیه قمیتشون یکیه فقط حجمش بیشتره .نقل قول:
توصیه میکنم اینو بگیرین
الان رفتم تو پنل نگاه کردم دیدم 2.9 گیگ واسم مونده و اینم بعد از گرفتن 2.9 گیگ یه دی سی کرده !!!نقل قول:
این که خیلی مسخره ست :13:
من همه ی لینک هام از مدیا فایر و تقریبا شبی 3 گیگ میگیرم
لینک های مدیافایر جورین که اگه یه بار دی سی بشه دیگه کار نمیکنن تا زمانی که لینک جدید بهش بدی
منم که سیستم رو میذارم واسه دانلود و میخوابم و دیگه نمیشه نصف شب بلند شد و لینک جدید بش داد!!!
واقعا خیلی مسخره ست!!!الان من چجوری باید از مدیا فایر دانلود کنم وقتی مرتب دی سی میشه:13::13:
فردا زنگ میزنم پشتیبانی ببینم چی میشه
دوستان این دی سی کردن ها واسه شما هم اتفاق میافته ؟؟ از چه حجمی واستون شروع میشه ؟؟
متأسفانه همینطوره که شما میگید. واقعاً مسخرستنقل قول: